amirhj کاربر حرفهای ارسالها 375 امتیاز 2,195 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر Saveh سال فارغ التحصیلی 95 مدال المپیاد یه المپیاد اونم از نوع شیمیایی دانشگاه علوم پزشکی اراک رشته دانشگاه پزشکی 2015/11/12 #1,401 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هیچ عاشق خود نباشد وصل جو که نه معشوقش بود جویای او... مثنوی مولوی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هیچ عاشق خود نباشد وصل جو که نه معشوقش بود جویای او... مثنوی مولوی
shnava کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم حامی مالی سایت ارسالها 1,713 امتیاز 20,094 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2015/11/13 #1,402 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید یک به یک با مژه هایت دل من درگیر است میله های قفسم را نشمارم چه کنم ؟ "حسن حسینی"
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید یک به یک با مژه هایت دل من درگیر است میله های قفسم را نشمارم چه کنم ؟ "حسن حسینی"
بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 147 امتیاز 13,536 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی 2015/11/13 #1,403 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید جام میُ خون دل هر یک به کسی دادند در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد × حافظ : )
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید جام میُ خون دل هر یک به کسی دادند در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد × حافظ : )
kimia.k کاربر نیمهفعال ارسالها 13 امتیاز 26 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2015/11/13 #1,404 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید امشب به قصه دل من گوش میکنی فردا مرا چو قصه فراموش میکنی هوشنگ ابتهاج
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید امشب به قصه دل من گوش میکنی فردا مرا چو قصه فراموش میکنی هوشنگ ابتهاج
reza7 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 355 امتیاز 1,722 نام مرکز سمپاد طباطبایی شهر Bonab سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی 2015/11/16 #1,405 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در شکست ماست حکمتها که چون کشتی شکست غرقه ای را دستگیری می کند هر پاره ای ****** بال پروازش در آن دنیا بود صائب فزون هر که اینجا بیشتر در دل تمنا بشکند صائب تبریزی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در شکست ماست حکمتها که چون کشتی شکست غرقه ای را دستگیری می کند هر پاره ای ****** بال پروازش در آن دنیا بود صائب فزون هر که اینجا بیشتر در دل تمنا بشکند صائب تبریزی
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 198 امتیاز 4,229 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2015/11/16 #1,406 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید «من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور...» من قرن ها رنجم در این تضمین تماشا کن مهدی فرجی[nb]در واقع یه مصراع واسه مهدی فرجی عه و یه مصراع تضمین از سعدی[/nb] شعر کامل: http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,108899.15.html
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید «من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور...» من قرن ها رنجم در این تضمین تماشا کن مهدی فرجی[nb]در واقع یه مصراع واسه مهدی فرجی عه و یه مصراع تضمین از سعدی[/nb] شعر کامل: http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,108899.15.html
melika15 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 407 امتیاز 3,322 نام مرکز سمپاد فرزانگان۲ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1395 2015/11/16 #1,407 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مشکل دیوانه تنها یک بغل آرامش است از همین رو پیرهن برعکس بر تن کرده است محمد حسین ملکیان
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مشکل دیوانه تنها یک بغل آرامش است از همین رو پیرهن برعکس بر تن کرده است محمد حسین ملکیان
Suspected Girl کاربر فوقحرفهای ارسالها 986 امتیاز 6,218 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر قم سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه تهران رشته دانشگاه علومتربیتی 2015/11/18 #1,408 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نگارم رفت، یارم رفت، رنگِ روزگارم رفت، نشستم شعر گفتم کاری از من بر نمیآمد... ×حسین جنتی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نگارم رفت، یارم رفت، رنگِ روزگارم رفت، نشستم شعر گفتم کاری از من بر نمیآمد... ×حسین جنتی
shnava کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم حامی مالی سایت ارسالها 1,713 امتیاز 20,094 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2015/11/18 #1,409 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در عاشقی گزیر نباشد ز ساز و سوز استادهام چو شمع، مترسان ز آتشم حافظ پ.ن(به بالایی): چه حرف ها که درونم نگفته می ماند خوشا به حال شما ها که شاعری بلدید (رضا احسان پور)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در عاشقی گزیر نباشد ز ساز و سوز استادهام چو شمع، مترسان ز آتشم حافظ پ.ن(به بالایی): چه حرف ها که درونم نگفته می ماند خوشا به حال شما ها که شاعری بلدید (رضا احسان پور)
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 198 امتیاز 4,229 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2015/11/19 #1,410 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شده ام شاعر بی حوصله.. با یاد کسی مانده در پیچ و خم قافیه ها..می فهمی..؟ گفته بودم به تو این بار «شما» یادت هست..؟ معنی «تو» شدنت را به «شما» می فهمی..؟ علی نیاکوئی لنگرودی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شده ام شاعر بی حوصله.. با یاد کسی مانده در پیچ و خم قافیه ها..می فهمی..؟ گفته بودم به تو این بار «شما» یادت هست..؟ معنی «تو» شدنت را به «شما» می فهمی..؟ علی نیاکوئی لنگرودی
Suspected Girl کاربر فوقحرفهای ارسالها 986 امتیاز 6,218 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر قم سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه تهران رشته دانشگاه علومتربیتی 2015/11/19 #1,411 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نه بستهام به کس دل نه بسته کس به من دل چو تختهپاره بر موج رها رها رها من... ×سیمین بهبهانی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نه بستهام به کس دل نه بسته کس به من دل چو تختهپاره بر موج رها رها رها من... ×سیمین بهبهانی
NT کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 141 امتیاز 1,122 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر NEYSHABUR سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه Amirkabir University of Technology رشته دانشگاه computer eng. 2015/11/19 #1,412 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گفتم مگر ز رفتن غایب شوی ز چشمم آن نیستی که رفتی، آنی که در ضمیری سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گفتم مگر ز رفتن غایب شوی ز چشمم آن نیستی که رفتی، آنی که در ضمیری سعدی
YaSm!nA کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 1,720 نام مرکز سمپاد فرزانگان حکیم زاده شهر یزد سال فارغ التحصیلی 98 2015/11/19 #1,413 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید .** #یاد_دوست ** آن چهره در آیینهی دیدار خوش است هرجا که جمالِ او پدیدار خوش است هرچند که خواب، خسته را خوش آید تا صبح به یاد دوست بیدار خوش است! #فریدون_مشیری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید .** #یاد_دوست ** آن چهره در آیینهی دیدار خوش است هرجا که جمالِ او پدیدار خوش است هرچند که خواب، خسته را خوش آید تا صبح به یاد دوست بیدار خوش است! #فریدون_مشیری
shnava کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم حامی مالی سایت ارسالها 1,713 امتیاز 20,094 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2015/11/19 #1,414 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید عقـل درسِ حَـذَر از عشـق بـه دل هـا مــی داد زیــر لب گـفت دلـم : خسـته نباشید استـــاد ...! سعید سلیمان پور
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید عقـل درسِ حَـذَر از عشـق بـه دل هـا مــی داد زیــر لب گـفت دلـم : خسـته نباشید استـــاد ...! سعید سلیمان پور
Sepidd کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2015/11/20 #1,415 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نميدانم که دردم را سبب چیست همی دانم که درمانم تویی ، بس +اوحدی مراغهای
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نميدانم که دردم را سبب چیست همی دانم که درمانم تویی ، بس +اوحدی مراغهای
سارگل کاربر فوقفعال ارسالها 144 امتیاز 839 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2قم شهر قم دانشگاه دانشگاه کاشان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2015/11/20 #1,416 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گفت تاکی باید صبرکرد گفتم چاره چیست دیدم این پاسخ از ان پرسش سوالی ترشده است فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گفت تاکی باید صبرکرد گفتم چاره چیست دیدم این پاسخ از ان پرسش سوالی ترشده است فاضل نظری
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/11/20 #1,417 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ساده یک شب چشم آهویی گرفتارت که کرد خوب می فهمی که دیگر شیر بودن ساده نیست علی صفری بیچاره آهویی که صید پنجه شیریست بیچارهتر شیری که صید چشم آهویی فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ساده یک شب چشم آهویی گرفتارت که کرد خوب می فهمی که دیگر شیر بودن ساده نیست علی صفری بیچاره آهویی که صید پنجه شیریست بیچارهتر شیری که صید چشم آهویی فاضل نظری
YaSm!nA کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 1,720 نام مرکز سمپاد فرزانگان حکیم زاده شهر یزد سال فارغ التحصیلی 98 2015/11/20 #1,418 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هم روسری ات به پشت سر افتاده هم موی تو تا قوس کمر افتاده لاحول و لا قوه الا باالله اسلام دوباره در خطر افتاده #فرامرز ریحان صفت راز نهان دار و خمش ور خمشی تلخ بود آن چه جگر سوزه بود باز جگر سازه شود # خمش گفتم ببینمش مگرم درد اشتیاق ساکن شود بدیدم و مشتاق تر شدم ؟؟
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هم روسری ات به پشت سر افتاده هم موی تو تا قوس کمر افتاده لاحول و لا قوه الا باالله اسلام دوباره در خطر افتاده #فرامرز ریحان صفت راز نهان دار و خمش ور خمشی تلخ بود آن چه جگر سوزه بود باز جگر سازه شود # خمش گفتم ببینمش مگرم درد اشتیاق ساکن شود بدیدم و مشتاق تر شدم ؟؟
Sepidd کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2015/11/21 #1,419 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید باران که می آید تو را به جای چتر، با خودم می برم + کیوان مهرگان
prosur کاربر فوقفعال ارسالها 114 امتیاز 1,016 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور 2015/11/21 #1,420 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا ~شهریار
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا ~شهریار