Sepidd کاربر نیمهحرفهای ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2015/11/20 #1,421 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نميدانم که دردم را سبب چیست همی دانم که درمانم تویی ، بس +اوحدی مراغهای
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نميدانم که دردم را سبب چیست همی دانم که درمانم تویی ، بس +اوحدی مراغهای
سارگل کاربر فوقفعال ارسالها 144 امتیاز 839 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2قم شهر قم دانشگاه دانشگاه کاشان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2015/11/20 #1,422 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گفت تاکی باید صبرکرد گفتم چاره چیست دیدم این پاسخ از ان پرسش سوالی ترشده است فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گفت تاکی باید صبرکرد گفتم چاره چیست دیدم این پاسخ از ان پرسش سوالی ترشده است فاضل نظری
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,455 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام 2015/11/20 #1,423 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ساده یک شب چشم آهویی گرفتارت که کرد خوب می فهمی که دیگر شیر بودن ساده نیست علی صفری بیچاره آهویی که صید پنجه شیریست بیچارهتر شیری که صید چشم آهویی فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ساده یک شب چشم آهویی گرفتارت که کرد خوب می فهمی که دیگر شیر بودن ساده نیست علی صفری بیچاره آهویی که صید پنجه شیریست بیچارهتر شیری که صید چشم آهویی فاضل نظری
YaSm!nA کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 1,717 نام مرکز سمپاد فرزانگان حکیم زاده شهر یزد سال فارغ التحصیلی 98 تلگرام 2015/11/20 #1,424 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هم روسری ات به پشت سر افتاده هم موی تو تا قوس کمر افتاده لاحول و لا قوه الا باالله اسلام دوباره در خطر افتاده #فرامرز ریحان صفت راز نهان دار و خمش ور خمشی تلخ بود آن چه جگر سوزه بود باز جگر سازه شود # خمش گفتم ببینمش مگرم درد اشتیاق ساکن شود بدیدم و مشتاق تر شدم ؟؟
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هم روسری ات به پشت سر افتاده هم موی تو تا قوس کمر افتاده لاحول و لا قوه الا باالله اسلام دوباره در خطر افتاده #فرامرز ریحان صفت راز نهان دار و خمش ور خمشی تلخ بود آن چه جگر سوزه بود باز جگر سازه شود # خمش گفتم ببینمش مگرم درد اشتیاق ساکن شود بدیدم و مشتاق تر شدم ؟؟
Sepidd کاربر نیمهحرفهای ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2015/11/21 #1,425 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید باران که می آید تو را به جای چتر، با خودم می برم + کیوان مهرگان
prosur کاربر فوقفعال ارسالها 114 امتیاز 1,015 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور 2015/11/21 #1,426 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا ~شهریار
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا ~شهریار
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,455 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام 2015/11/22 #1,427 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من سهراب سپهری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من سهراب سپهری
Rezvan.gh کاربر فوقفعال ارسالها 84 امتیاز 238 نام مرکز سمپاد فرزانگان خرم آباد شهر خرم آباد سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد دوبار مرحله اول شیمی و زیست..یک بار ادبی:دی دانشگاه علوم پزشکی شیراز رشته دانشگاه پزشکی 2015/11/22 #1,428 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نشاید هوس باختن با گلی که هر بامدادش بود بلبلی
shnava نوا سابقه مدیریت فروم ارسالها 1,689 امتیاز 19,976 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2015/11/23 #1,429 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دوش چه خوردهای دلا راست بگو نهان مکن چون خموشان بیگنه روی بر آسمان مکن باده خاص خوردهای، نقل خلاص خوردهای بوی شراب میزند خربزه در دهان مکن مولانا شعر کامل(و بقیه ی شاه بیت های این شعر): http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,14710.msg1415832.html#msg1415832
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دوش چه خوردهای دلا راست بگو نهان مکن چون خموشان بیگنه روی بر آسمان مکن باده خاص خوردهای، نقل خلاص خوردهای بوی شراب میزند خربزه در دهان مکن مولانا شعر کامل(و بقیه ی شاه بیت های این شعر): http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,14710.msg1415832.html#msg1415832
dark shadow خائــن. ارسالها 1,166 امتیاز 13,564 نام مرکز سمپاد Farz2 شهر KRG سال فارغ التحصیلی 1399 2015/11/23 #1,430 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نگاه کن تمام آسمان من پر از شهاب می شود تمام هستی ام خراب می شود فروغ فرخزاد
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نگاه کن تمام آسمان من پر از شهاب می شود تمام هستی ام خراب می شود فروغ فرخزاد
sara999 کاربر فوقفعال ارسالها 81 امتیاز 733 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد 2015/11/23 #1,431 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم!!! فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم!!! فاضل نظری
Sepidd کاربر نیمهحرفهای ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2015/11/23 #1,432 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دستهای تو تصمیمم بود باید می گرفتم و دور می شدم... + شمس لنگرودی
shnava نوا سابقه مدیریت فروم ارسالها 1,689 امتیاز 19,976 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2015/11/24 #1,433 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شعري که پسنديده است آنست که آن دارد آن نيست به هر گفتار الا غزل حافظ فيض كاشانى *شعر كامل: http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,92.msg1415936.html#msg1415936
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شعري که پسنديده است آنست که آن دارد آن نيست به هر گفتار الا غزل حافظ فيض كاشانى *شعر كامل: http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,92.msg1415936.html#msg1415936
Sepidd کاربر نیمهحرفهای ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2015/11/24 #1,434 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو را باید به دستور زبان اضافه کنند تو ضمیر ناخودآگاه شعرهای منی... + كامران رسول زاده
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو را باید به دستور زبان اضافه کنند تو ضمیر ناخودآگاه شعرهای منی... + كامران رسول زاده
samira1996 کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 422 شهر کرج 2015/11/24 #1,435 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در پیش بی دردان چرا فریاد بی حاصل کنم گر شکوه ای دارم ز دل با یار صاحبدل کنم رهی معیری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در پیش بی دردان چرا فریاد بی حاصل کنم گر شکوه ای دارم ز دل با یار صاحبدل کنم رهی معیری
amirhj کاربر حرفهای ارسالها 375 امتیاز 2,194 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر Saveh سال فارغ التحصیلی 95 مدال المپیاد یه المپیاد اونم از نوع شیمیایی!! ... تجربه خیلی خوبی بود ولی ای کاش نبود :D دانشگاه علوم پزشکی اراک رشته دانشگاه پزشکی 2015/11/24 #1,436 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بي محبّت مگذران عمر عزيز خويش را در بهاران عندليب و در خزان پروانه باش صائب تبریزی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بي محبّت مگذران عمر عزيز خويش را در بهاران عندليب و در خزان پروانه باش صائب تبریزی
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,455 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام 2015/11/25 #1,437 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید عشق مثل اتفاقی ساده می افتد ولی بعد از آن با درد و غم درگیر بودن ساده نیست سالها آشفتگی زیر سر این جمله بود عشق تقصیر است و بی تقصیر بودن ساده نیست علی صفری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید عشق مثل اتفاقی ساده می افتد ولی بعد از آن با درد و غم درگیر بودن ساده نیست سالها آشفتگی زیر سر این جمله بود عشق تقصیر است و بی تقصیر بودن ساده نیست علی صفری
sadra.h.h کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 462 نام مرکز سمپاد علامه طباطبایی تبریز شهر Tabriz سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد هیچچی ! دانشگاه Tabriz uni رشته دانشگاه C.E eng تلگرام اینستاگرام 2015/11/25 #1,438 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شراب و عیش نهان چیست کار بی بنیاد زدیم بر صف رندان و هر چه باداباد " حافظ "
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شراب و عیش نهان چیست کار بی بنیاد زدیم بر صف رندان و هر چه باداباد " حافظ "
m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم 2015/11/25 #1,439 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بگو که خسته ای از شب اگرچه میگویند زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد... عبدالله روا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بگو که خسته ای از شب اگرچه میگویند زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد... عبدالله روا
Sepidd کاربر نیمهحرفهای ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2015/11/25 #1,440 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را کاظم بهمنی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را کاظم بهمنی