Swallow کاربر نیمهحرفهای ارسالها 278 امتیاز 1,402 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر tbrz سال فارغ التحصیلی 97 2016/8/31 #2,001 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چنان رٖسم زمان از یادها برده ست نامم را که دیگر کوه هم پاسخ نمی گوید سلامم را #فاضل_نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چنان رٖسم زمان از یادها برده ست نامم را که دیگر کوه هم پاسخ نمی گوید سلامم را #فاضل_نظری
Emily کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 93 نام مرکز سمپاد - شهر - 2016/8/31 #2,002 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مرا می بینی و هر دم زیادت می کنی دردم تو را می بینم و میلم زیادت می شود هر دم بسامانم نمی پرسی نمی دانم چه سر داری به درمانم نمی کوشی نمی دانی مگر دردم حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مرا می بینی و هر دم زیادت می کنی دردم تو را می بینم و میلم زیادت می شود هر دم بسامانم نمی پرسی نمی دانم چه سر داری به درمانم نمی کوشی نمی دانی مگر دردم حافظ
:-| کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 471 امتیاز 8,080 نام مرکز سمپاد frz1 شهر قم سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه مهندسی معماری 2016/9/1 #2,003 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در مرورخود به درک بی حضوری می رسم زنده ام ، اما خودم را سوگوارم خوب نیست محمد علی بهمنی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در مرورخود به درک بی حضوری می رسم زنده ام ، اما خودم را سوگوارم خوب نیست محمد علی بهمنی
shnava کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم حامی مالی سایت ارسالها 1,712 امتیاز 20,128 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2016/9/1 #2,004 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من از اظهار نظرهای دلم فهمیدم عشق هم صاحب فتواست اگر بگذارند شاعر
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من از اظهار نظرهای دلم فهمیدم عشق هم صاحب فتواست اگر بگذارند شاعر
Ali Kh کاربر حرفهای ارسالها 394 امتیاز 2,186 نام مرکز سمپاد تیزهوشان شهید بهشتی شهر گرگان سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه دانشگاه گرگان رشته دانشگاه زیست شناسی جانوری 2016/9/1 #2,005 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید با آن غزال وحشی گر خواهی آرمیدن چندین هزار احسنت می بایدت کشیدن فروغی بسطامی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید با آن غزال وحشی گر خواهی آرمیدن چندین هزار احسنت می بایدت کشیدن فروغی بسطامی
بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 13,541 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی 2016/9/1 #2,006 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید جان منی، جان منی، جان من آن منی, آن منی، آن من دست فشان مست کجا می روی؟ پیش من آ، ای گل خندان من… #مولانا :)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید جان منی، جان منی، جان من آن منی, آن منی، آن من دست فشان مست کجا می روی؟ پیش من آ، ای گل خندان من… #مولانا :)
بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 13,541 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی 2016/9/1 #2,007 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تا بداند که شب ما به چه سان میگذرد غم عشقش ده و عشقش ده و بسیارش ده #مولانا :)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تا بداند که شب ما به چه سان میگذرد غم عشقش ده و عشقش ده و بسیارش ده #مولانا :)
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 157 امتیاز 3,554 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2016/9/2 #2,008 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چشـمت به چشم ما و، دلت پیش دیگریست جای گلایه نیـست، کـه ایـن رســم دلبریست فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چشـمت به چشم ما و، دلت پیش دیگریست جای گلایه نیـست، کـه ایـن رســم دلبریست فاضل نظری
arcana کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 385 امتیاز 12,240 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر jah سال فارغ التحصیلی 96 2016/9/2 #2,009 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید آنقدر ترسیده ام از این همه عشق دروغ تا به گوشم میخورد "من دوستت.. "کر میشوم محسن حمزه
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید آنقدر ترسیده ام از این همه عشق دروغ تا به گوشم میخورد "من دوستت.. "کر میشوم محسن حمزه
Dr Aryana کاربر فعال ارسالها 38 امتیاز 185 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر زنجان 2016/9/2 #2,010 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید .