president کاربر فوقفعال ارسالها 99 امتیاز 260 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بیرجند دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2012/11/28 #441 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... گردوروزی دور گردون برمراد مانرفت /دائمایکسان نباشدحال دوران غم مخور
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... گردوروزی دور گردون برمراد مانرفت /دائمایکسان نباشدحال دوران غم مخور
شاكسول کاربر فوقحرفهای ارسالها 590 امتیاز 3,499 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر اصفهان - تبريز دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد رشته دانشگاه دندانپزشکی 2012/11/29 #442 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... همه ي بيتا شو دوس دارم باز باران با ترانه با گهر هاي فراوان مي چكد بر بام خانه يادم آرد روز ... ديگه بقيشو همتون بلدين ديگه
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... همه ي بيتا شو دوس دارم باز باران با ترانه با گهر هاي فراوان مي چكد بر بام خانه يادم آرد روز ... ديگه بقيشو همتون بلدين ديگه
m.f.a کاربر نیمهحرفهای ارسالها 183 امتیاز 822 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر کرمان دانشگاه ایشالا شریف یا تهران 2012/11/29 #443 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... مدامم مست می داردنسیم جعدگیسویت خرابم می کندهردم فریب چشم جادویت
turquoise کاربر فوقفعال ارسالها 133 امتیاز 397 نام مرکز سمپاد فرزانگان تهران شهر تهران مدال المپیاد - دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشكي 2012/11/29 #444 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... کعبه خود سنگ نشانی است که ره گم نشود حاجی احرام دگر بند ببین یار کجاست
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... کعبه خود سنگ نشانی است که ره گم نشود حاجی احرام دگر بند ببین یار کجاست
WORM کاربر حرفهای ارسالها 345 امتیاز 284 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران دانشگاه امیر کبیر رشته دانشگاه برق 2012/11/29 #445 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... بچه ها حالا که دارین زحمت میذارین شعر میذارین قبلش یه سرچ درست بکنین که شعرو غلط ننویسین خواهشن
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... بچه ها حالا که دارین زحمت میذارین شعر میذارین قبلش یه سرچ درست بکنین که شعرو غلط ننویسین خواهشن
Shakila.A کاربر فعال ارسالها 46 امتیاز 406 نام مرکز سمپاد فرزانگان5 شهر تهران مدال المپیاد شیمی میخوندم...! دانشگاه تهران رشته دانشگاه ماشینای صنایع غذایی 2012/12/5 #446 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها (با این بیت خاطره دارم اونم از خود حافظیه)
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها (با این بیت خاطره دارم اونم از خود حافظیه)
yeeganeh کاربر حرفهای ارسالها 368 امتیاز 2,494 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور دانشگاه دانشگاه صنعتی شاهرود رشته دانشگاه مدیریت صنعتی 2012/12/19 #447 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر یاذگاری که در این گنبد دوار بماند
speed کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 3,083 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر میاندوآب دانشگاه تبریز رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2012/12/22 #448 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان من دلم دریاست،دریا را به دریا می بری من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست گر بیاندازی مرا در چاه ،بالا می بری
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان من دلم دریاست،دریا را به دریا می بری من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست گر بیاندازی مرا در چاه ،بالا می بری
h.mozaffari کاربر نیمهفعال ارسالها 19 امتیاز 84 شهر میاندوآب 2012/12/22 #449 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است یکیشم این: لال شوم کر شوم کور شوم لیک محال است که من خر شوم(یه همچین چیزی بود )
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است یکیشم این: لال شوم کر شوم کور شوم لیک محال است که من خر شوم(یه همچین چیزی بود )
ghased کاربر حرفهای ارسالها 337 امتیاز 791 نام مرکز سمپاد مجتمع فرزانگان شهر بناب مدال المپیاد کامپیوتر-ریاضی-شیمی 2012/12/22 #450 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... وا فـریـادا ز عـشـق ، وا فـریـادا کـارم بـه یکی طـرفـه نـگار افـتـادا گر داد ِ من ِ شکسته دادا ، دادا ورنه من و عشق ، هر چه بادا بادا
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... وا فـریـادا ز عـشـق ، وا فـریـادا کـارم بـه یکی طـرفـه نـگار افـتـادا گر داد ِ من ِ شکسته دادا ، دادا ورنه من و عشق ، هر چه بادا بادا
artemis ej کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 1,530 نام مرکز سمپاد فرزانگان٢ شهر مشهد مدال المپیاد داشتيم يه زماني... 2012/12/23 #451 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... صد بار بود کژدم نیکوتر از آن گندم کز خوردن آن گویند آواره ی عالم باش...
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... صد بار بود کژدم نیکوتر از آن گندم کز خوردن آن گویند آواره ی عالم باش...
hamidreza96 کاربر حرفهای ارسالها 513 امتیاز 5,057 نام مرکز سمپاد × هاشمی نژاد II شهر × مشهد مدال المپیاد × نوچ ، جوونیام میخواستم برم شیمی پشیمون شدم دانشگاه × هرجا خدا بخواد 2012/12/29 #452 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... صبحست ساقیا قدحی پُر شراب کن دور فلک درنگ ندارد شتاب کن
matin320 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,373 امتیاز 10,565 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد II شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه دامپزشک / سیاست 2012/12/29 #453 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ما سوا فکندی همه سایه هما را
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ما سوا فکندی همه سایه هما را
parvaz650 کاربر فعال ارسالها 28 امتیاز 9 2012/12/29 #454 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... گل گل گل .گل از همه رنگ مسیو با چی میشوری؟ با شامپو گلرنگ
Marziyeh.banoo کاربر حرفهای ارسالها 475 امتیاز 3,650 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر - دانشگاه دانشگاه شیراز رشته دانشگاه مهندسی مواد و متالورژی 2012/12/29 #455 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و آبیه
saeed619 کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 6 نام مرکز سمپاد hashemi nejad4 شهر ... 2012/12/29 #456 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها
hamidreza96 کاربر حرفهای ارسالها 513 امتیاز 5,057 نام مرکز سمپاد × هاشمی نژاد II شهر × مشهد مدال المپیاد × نوچ ، جوونیام میخواستم برم شیمی پشیمون شدم دانشگاه × هرجا خدا بخواد 2012/12/30 #457 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... به جز از علی که آرد پسری ابوالعجایب که علم کند به عالم شهدای کربلا را
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... به جز از علی که آرد پسری ابوالعجایب که علم کند به عالم شهدای کربلا را
yeeganeh کاربر حرفهای ارسالها 368 امتیاز 2,494 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور دانشگاه دانشگاه صنعتی شاهرود رشته دانشگاه مدیریت صنعتی 2012/12/31 #458 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه درد است [-(
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه درد است [-(
M.humand کاربر نیمهفعال ارسالها 18 امتیاز 40 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید بهشتی آمل شهر آمل 2012/12/31 #459 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... [size=24pt] از خدا جوییم توفیق ادب بی ادب محروم شد از لطف رب[/size]
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... [size=24pt] از خدا جوییم توفیق ادب بی ادب محروم شد از لطف رب[/size]
amir h کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 988 امتیاز 1,819 نام مرکز سمپاد سلطانی شهر کرج سال فارغ التحصیلی 90 2012/12/31 #460 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... سخن عشق تو بی آنکه براید به زبانم رنگ رخساره خبر می دهد از حال نهانم گاه گویم که بنالم زپریشانی حالم باز گویم که عیان است چه حاجت به بیان است اینو استاد تو کنسرت خوند نمیدونم از کیه ولی خیلی خوبه
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... سخن عشق تو بی آنکه براید به زبانم رنگ رخساره خبر می دهد از حال نهانم گاه گویم که بنالم زپریشانی حالم باز گویم که عیان است چه حاجت به بیان است اینو استاد تو کنسرت خوند نمیدونم از کیه ولی خیلی خوبه