ibtkm
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
پاسخ : یک ویروس ساده بسازید...!
خودم یه بار همین کارو کردم دیگه. دادشم خودش رو کرده بود ادمین پی سی. منم پرمیژنم رو برداشته بود. یه چیزی نوشته که یه یوزر ادمین برای من می ساخت. آیکون و ایناش عوض کردم. شبیه به یا فایل پاورپوینی چیزی شد. دادم به داداشم گفتم اینو باز کن، خیلی قشنگه و اینا. بعد باز کرد یهو صفحهی cmd باز شد و رفت. گفتم فایل خراب بود! بعد داداشم که رفت دستشویی یهو به یوزر جدیدم وارد شدم و دسترسی همه رو برداشتم کلا خیلی کار ها می شه کرد.
مهندسی اجتماعی یا social engineering از شیوههای مورد علاقهی منه
بابا خیلی راهها هست. از عوض کردن پسوند و آیکون گرفته تا ....به نقل از کیــمیا シ :خب اينا بيشتر چيزاييه كه بايد تو كامپيوتر فرد بنويسيش يا اينكه فايل نوت پدو بدي بش بعد خود فرد اجراش كنه!
كه خب عقل سليم ميگه يه فايل نوت پدو زارت وا نكن
خب چجوري ميشه ويروسو تو قالب يه چيز ديگه نشوند؟
طوري كه طرف نتونه تشخيص بده
خودم یه بار همین کارو کردم دیگه. دادشم خودش رو کرده بود ادمین پی سی. منم پرمیژنم رو برداشته بود. یه چیزی نوشته که یه یوزر ادمین برای من می ساخت. آیکون و ایناش عوض کردم. شبیه به یا فایل پاورپوینی چیزی شد. دادم به داداشم گفتم اینو باز کن، خیلی قشنگه و اینا. بعد باز کرد یهو صفحهی cmd باز شد و رفت. گفتم فایل خراب بود! بعد داداشم که رفت دستشویی یهو به یوزر جدیدم وارد شدم و دسترسی همه رو برداشتم کلا خیلی کار ها می شه کرد.
مهندسی اجتماعی یا social engineering از شیوههای مورد علاقهی منه