پیام خداحافظی دکتر اژه ای

• شروع کننده موضوع soha
  • تاریخ شروع

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"
پاسخ : پیام خداحافظی دکتر اژه ای

نه عقب نشینی کار اخره ما سمپادی بودیم سمپادی هم میمونیم باید نشون بدیم ک سمپاد سمپاد نه ممپاد+این همه دانش اموزیم اگه بخوایم کار از دستمون بر میاد

uranuscelona

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرز2
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94

بچه ها منطقی باشید
تو مدارس ما بیشتر بچه ها می گن بذارید درست درسمونو بخونیم حوصله ی دردسر نداریم مدیرامون هم می خوان خودشونو برای اداره عزیز کنند معلومه همکاری نمی کنند

چیکار می تونیم بکنیم؟

به نظرتان بلایی که سر سمپاد اومد جنبه سیاسی نداره؟

sanaz15

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
راهنمایی فرزانگان
شهر
تهران

قربون اژه ای جون برم الهی *-: *-: *-: :(( :(( :((
راستی چند ساله دقیقا مهری سویزی جانشین ایشون هستن؟؟؟؟؟؟

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"

بچه ها الان ک وزیر اموزش پرورش داره عوض میشه فرصت خوبی نیست برای زنده کردن سمپاد؟
میتونیم هر مدرسه یه نامه بنویسه شامل ب گند کشیده شدن وضعیت سمپاد و خواستار تغییرات بچه هاشم امضا کنن همه، اگه این اراده رو داشته باشیم فک کنم خیلی موثر باشه باو ناسلامتی سمپادی ایم همینطور بشینیم نگاه کنیم سمپاد داره از بین میره دسترنج دکتر اژه ای اینجوری نابود شه :-<

Daimon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli 4.تا چشه یکیم دراد اینومیذارم:x
شهر
اونجایی ک مردمش نمیخوابنو همیشه زندگی درجریانه
مدال المپیاد
شیمیو زیست بود.بد شد زیست...برای ادبی اسم نوشتم آخرم سر جل3 نرفتم...یهو دیدم قبول شدم!!
دانشگاه
فقط HarVard
رشته دانشگاه
شناختوساخت سس مایونز(داریم)

دقت کریدن از3نسل قبل ما...ینی جدامونو پدربزرگامونو پدرامون یه کاری کردن...فقط ماییم هیچ کاری نکردیم...
اجداد محترم ک انقلاب مشروطه رو ب بار نشوندن...کلی کارم براش کردن...بعدشم رفتن تا اعتراضات حکومتی به قاجاراو اینا..تازه بی شواد بودن
پدربزرگامون:ملی شدن نفتو حمایتای مردم...کلی قیام کردن...یه حکومتو عوض کردن...
پدرامون:اونام یه حکومتو عوض کردنو رفتن جنگیدن...
مام الکو ولک اینا نشستیم داریم اظهار نظر میکنیم...
ب ثول دبیری:
"شماها ک عرضه ندارین مثه...(یه کشوریه)برین بشینین تو یه میدونو...
حداقل میتونین ک سمپادو سمپاد کنین باز..."
نمیدونم...ولی خوشبینم...آقای روحانی ک اومده کساییو آورده ک تحصیل کرده ان...ولی بعیده دوباره سمپاد سمپاد شه همینطوری...
خب باید یه کاری کرد ک همه توجها ب سمپاد معطوف شه...
مثلا:اول مهر هیشکی نره مدرسه ب نشانه اعتراض...کلی سروصدا میکنه...
یا اینکه یه طومار طولانی نوشته شه و بخایم سمپاد دوباره سازمان شه ب ریاشت آقای اژه ای...
یه خیلی نظرات دیگه...ولی آدمایی میخواد ک عمل کنن...ما روزی ک مدیرمونو بردنش همین امسال10مهر اومدن مدیر جدیدو معرفی کنن هیشکی دست نزد غیر اولای...ینی همه اعتراضمونو اعلام کردیم...ولی خب کافی نبود...پیشامون میخواسن نرن مدرسه کلی آرومشون کردن آخرم بخاطر کنکورو اینا بی خیال شدن...پس یه جماعت با غیرتو تعصبی میخوایم...یه جماعتی ک از هر سهری حرکت کنن بیان تهران روز اول مهر...باور کنین20-30%از هر مدرسه ایم باشه کافیه...ولی از هر سمپادی...یکا معمولا غیرتی ترن...هم جلب توجهش بیشتره اول مهر هم اینکه خوبه دیگه...
حالا خود دانین...من نمیگم شورش کنیم...فقط میگم حقمونو بگیریم...کاریم با هیشکی نداریم سیاس3یشم نمیکنیم فقط میگیم سمپادو میخوایم دوباره احسا کنیم...خیلی خوب میشه اگه بچهامونم بهمون بگن بابا شماها چه....کردین برای نسل ما میگیم سمپادو سمپاد کردیم باز

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه

ببینید،جدا از همه‌ی این مسائل،مشکل عدم اتّحاد بین بچه‌های سمپاده!
مسلماً خیلی کم ـن اونایی که حاضرن به این شکل اعتراض کنن!

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-&quot; 1 مرحله 2 :-&quot;

خوب شماهایی ک میگید پایه اید ما اگه یه نفر پایه تو هر مدرسه داشته باشیم خودش کلیه کافیه یه متن نامه اماده کنیم یکی ببره تو مدرسه از بچه ها امضا بگیره کلی امضا میشه میفرستیم ب وزارت اموزش پرورش مطمین باشید بی تاثیر نیست ، فقط اراده کنید اگه هستید باید تا شهریور بنویسیم تو مدرسه ها ک اکثر بچه ها هستن میفرستیم ، تو مدرسه سرکلاس نرفتن فایده نداره خیلی هم کم میشه این همه بچه رو هماهنگ کرد همیشه یه تعداد پاچه خوار هست به نظرم برای قدم اول نامه خوبه پایه اید ؟

Daimon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli 4.تا چشه یکیم دراد اینومیذارم:x
شهر
اونجایی ک مردمش نمیخوابنو همیشه زندگی درجریانه
مدال المپیاد
شیمیو زیست بود.بد شد زیست...برای ادبی اسم نوشتم آخرم سر جل3 نرفتم...یهو دیدم قبول شدم!!
دانشگاه
فقط HarVard
رشته دانشگاه
شناختوساخت سس مایونز(داریم)

به نقل از شقایـقツ :
ببینید،جدا از همه‌ی این مسائل،مشکل عدم اتّحاد بین بچه‌های سمپاده!
مسلماً خیلی کم ـن اونایی که حاضرن به این شکل اعتراض کنن!
متاسفانه باید گفت تعداد پاچه خوارا از ترسوها بیشتره...تعداد ترسوهاهم از متعصبا...مسلما اگه همون سال اعتراض میکردن ب دلیل اینکه تعداد متعصباو عاشقای سمپاد بیشتر بود100% موفق میشدن...الان سخته متحد کردن بچها...
فک کنم فارغ التحصیلا بیشتر ب فکر سمپاد باشن...سمپادی ک دیگه ب جای سمپاد داره میشه یه مدرسه با گرایش کنکوری ب درد عمش میخوره...تو مدرسه ما فقط10-11نفر از اولا هستن ک کلن المپیاد میخونن...ینی ما بریم عملا حلی4میشه کنکوری...درحالی ک پایه ما امسال53تا قبولیه مرحله1داد...و الانم همشون دارن میخونن برای المپیادشون...
رویکردای افتضاح آموزشو پرورش باعث اینا شده...آقا بیاین بگین برای مدارس برتر(من جمله سمپاد)یه ضریب معدلی ای میذاریم...همون طوری ک زمان دکتر اژه ای بود...معدل15سمپاد میشد یه چی حدود19.5...خب اینطوری بشه سمپاد دوباره جون میگیره...
به نقل از fitmal :
خوب شماهایی ک میگید پایه اید ما اگه یه نفر پایه تو هر مدرسه داشته باشیم خودش کلیه کافیه یه متن نامه اماده کنیم یکی ببره تو مدرسه از بچه ها امضا بگیره کلی امضا میشه میفرستیم ب وزارت اموزش پرورش مطمین باشید بی تاثیر نیست ، فقط اراده کنید اگه هستید باید تا شهریور بنویسیم تو مدرسه ها ک اکثر بچه ها هستن میفرستیم ، تو مدرسه سرکلاس نرفتن فایده نداره خیلی هم کم میشه این همه بچه رو هماهنگ کرد همیشه یه تعداد پاچه خوار هست به نظرم برای قدم اول نامه خوبه پایه اید ؟
این جواب نمیده...همه پایه نیستن...ترسوان خیلیا...کلن ملت ترسو شدن...چن وقت پیشا قرار بود بخاطر مشکل آسفالت خونه یکی از اقواممون،از همسایها امضا بگیرن برای استشهاد...همه با بی میلی امضا میکردن خیلیام امضا نکردن ترسیدن یه سریام امضای واقعیشونو نکردن...آخرم گفتن همه محلون راضی نیستن...اون اشخاص ترسو هم ضررشو دیدن هم ب اونایی ک بااین وضع مخالف بودن ظلم کردن...وقتی پدراومادرامون اینطورین چ توقعی از بچها میشه داشت؟؟
باور کنین یه20-30نفر از تهران آدم با جربزه جمع کنیم بریم دفتر ریاست جمهوری خیلی راحت تره تا جمع کردن امضا ازین جماعت ترسووجمع کردن یه عده تو پاستور

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
مدال المپیاد

به نقل از King daiMon :
چن وقت پیشا قرار بود بخاطر مشکل آسفالت خونه یکی از اقواممون،از همسایها امضا بگیرن برای استشهاد...همه با بی میلی امضا میکردن خیلیام امضا نکردن ترسیدن یه سریام امضای واقعیشونو نکردن...آخرم گفتن همه محلون راضی نیستن...اون اشخاص ترسو هم ضررشو دیدن هم ب اونایی ک بااین وضع مخالف بودن ظلم کردن...وقتی پدراومادرامون اینطورین چ توقعی از بچها میشه داشت؟؟
باور کنین یه20-30نفر از تهران آدم با جربزه جمع کنیم بریم دفتر ریاست جمهوری خیلی راحت تره تا جمع کردن امضا ازین جماعت ترسووجمع کردن یه عده تو پاستور
تا حدی با حرفتون موافقم ! ولی بازم میشه امضا جمع کرد خیلی از بچه ها پایه اند فقط باید فعالشون کرد+ببینید چیز حضوری الان فایده نداره چون سرکوب میشه + همون تعداد ترسو ها هم بیشتره، اما ب نظرم سمپاد اینقد برای بچه ها اهمیت داره ک یه امضا به خاطرش بکنند

Quf

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از fitmal :
بنظرم... کلا یه نفر تو هر استان کافی باشه برا انجام اینکار به این شکل که!
یه نفر تو یه مدرسه نامه رو مینویسه!(مهم هم نیست! یه نفر مینویسه برا بقیه میفرسته) هرکس تو استان خودش میبره مدرسه های سمپاد همون استان(کاری نداره یه روز وقت بذاره کافیه) بعد میمونه جمع کردنش که اونم باز یه روز وقت میبره! همرم حالا یا اسکن یا پست میفرسته تهران اون نفر اول میبره آموزش پرورش
کار بعدی ای هم که میشه کرد؛ اینه که یه نفر نامه بنویسه؛ بچه اسم و فامیل و مرکز سمپادشونو براش بفرستن اونم توی نامه یه لیست بزنه که اینام هستن! امضا نیست که اعتبار میاره!
من خودم به شخصه حاضرم کمک کنم!!!

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
مدال المپیاد

به نقل از Moose :
بنظرم... کلا یه نفر تو هر استان کافی باشه برا انجام اینکار به این شکل که!
یه نفر تو یه مدرسه نامه رو مینویسه!(مهم هم نیست! یه نفر مینویسه برا بقیه میفرسته) هرکس تو استان خودش میبره مدرسه های سمپاد همون استان(کاری نداره یه روز وقت بذاره کافیه) بعد میمونه جمع کردنش که اونم باز یه روز وقت میبره! همرم حالا یا اسکن یا پست میفرسته تهران اون نفر اول میبره آموزش پرورش
کار بعدی ای هم که میشه کرد؛ اینه که یه نفر نامه بنویسه؛ بچه اسم و فامیل و مرکز سمپادشونو براش بفرستن اونم توی نامه یه لیست بزنه که اینام هستن! امضا نیست که اعتبار میاره!
من خودم به شخصه حاضرم کمک کنم!!!
برای شهرستان های کوچیک اره یه نفر کافیه اما شهرهایی مث تهران و مشهد و... تعداد مراکز بالاست یه نفر باشه خیلی وقت میبره
اگر از هر مدرسه یکی رو پیدا کنیم خیلی خوب میشه نامه رو با هم مینویسیم فقط امضاش میمونه لطفا هر کی مسیولیت مدرسشو بر عهده میگیره اعلام امادگی کنه گ شاید یه کار کوچیک برای سمپاد انجام شه :-"

Quf

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

چرا ایمیل نه؟!
----
روی اون موضوع اینکه حتما امضا لازم نیست هم فکر کنید!

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
مدال المپیاد

به نقل از Moose :
چرا ایمیل نه؟!
----
روی اون موضوع اینکه حتما امضا لازم نیست هم فکر کنید!
ایمیل؟ :-?چطوری منظورتونه؟ هرکاری ک تاثیر داشته باشه من پایه اممیتونه غیر امضاهم باشه، پیشنهاد شما چیه؟

Quf

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به یه دانش آموز از هر مرکز ایمیل کنید!!! خیلیام که تو سمپادیا هستن!
فکر کنم مدیرای مراکز و اینام استقبال کنن! میتونید به سایت مدرسه ها و اینا بفرستید...! پست! همه اینا میشه!

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
مدال المپیاد

به نقل از Moose :
به یه دانش آموز از هر مرکز ایمیل کنید!!! خیلیام که تو سمپادیا هستن!
فکر کنم مدیرای مراکز و اینام استقبال کنن! میتونید به سایت مدرسه ها و اینا بفرستید...! پست! همه اینا میشه!
خوب درسته ولی همون نامه رو منظورتونه میل کنیم؟

uranuscelona

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرز2
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94

از فارس من اماده همکاری ام

..زهرا..

همون زهرا
نام مرکز سمپاد
فرز III
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
95

ب نظر من واسه ارائه اگه حتی فقط اسامی شونم باشه کافیه.
اما باید امضا هارو داشته باشیم ک دهن اونایی ک میگن همینجوری چن تا اسم پشت هم ردیف کردین و اینا رو ببندیم!
جمع کردن اسامی هم کاری نداره از طریق ایمیل میشه مبادله کرد.
خلاصه این ک ما همه جوره پایه ایم!

banj

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
یه حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
cs

نمی دانم آینده چه میشود......
اما فقط می گویم همه همه برای سمپاد دعا کنید ..
فقط خدا فقط خدا میتونه سمپاد را نجات بده ...............
پس همه با هم دعا کنیم
انشاالله دعای جمع مقبوله.............. h-:

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی