rashidi کاربر نیمهفعال ارسالها 19 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان مدال المپیاد دارم شیمی مي خونم 2010/5/25 #11 پاسخ : سوال شیمی آلی 2/594 يا 594/2 در ضمن " / " علامت چيه؟ تقسيم يا مميز يا يه چيز ديگه؟
peyman_mob کاربر فوقفعال ارسالها 117 امتیاز 21 نام مرکز سمپاد سمپاد 2010/5/28 #12 پاسخ : سوال شیمی آلی 594/2 همون 594ر2 یا 2،594 هستش.
rashidi کاربر نیمهفعال ارسالها 19 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان مدال المپیاد دارم شیمی مي خونم 2010/5/30 #13 پاسخ : سوال شیمی آلی اینو همون اول می گفتی بهتر نبود؟
شذس کاربر فوقفعال ارسالها 156 امتیاز 51 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه مکانیک 2010/5/31 #14 پاسخ : سوال شیمی آلی الکل نوع سوم فقط اکسید نمیشه بنابرین 2,2,dimethil ethanolالبته من آیوپاک درست بلد نیستم ممکنه اسمش اشتباه باشه
پاسخ : سوال شیمی آلی الکل نوع سوم فقط اکسید نمیشه بنابرین 2,2,dimethil ethanolالبته من آیوپاک درست بلد نیستم ممکنه اسمش اشتباه باشه
شذس کاربر فوقفعال ارسالها 156 امتیاز 51 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه مکانیک 2010/5/31 #15 پاسخ : سوال شیمی آلی البته همون الکل نوع سوم هم اگه خیلی التماسش کنن آخرش میشکنه و اکسید میشه درست یادم نیست ولی فکر کنم سولفور منگنیک گرم اکسیدش کنه
پاسخ : سوال شیمی آلی البته همون الکل نوع سوم هم اگه خیلی التماسش کنن آخرش میشکنه و اکسید میشه درست یادم نیست ولی فکر کنم سولفور منگنیک گرم اکسیدش کنه
peyman_mob کاربر فوقفعال ارسالها 117 امتیاز 21 نام مرکز سمپاد سمپاد 2010/6/1 #16 پاسخ : سوال شیمی آلی به نقل از شذس : البته همون الکل نوع سوم هم اگه خیلی التماسش کنن آخرش میشکنه و اکسید میشه درست یادم نیست ولی فکر کنم سولفور منگنیک گرم اکسیدش کنه کلیک کنید تا باز شود... شما درست می گید اما وقتی می گم اکسید نشده مشخصه منظور طراح الکل نوع سوم هستش.
پاسخ : سوال شیمی آلی به نقل از شذس : البته همون الکل نوع سوم هم اگه خیلی التماسش کنن آخرش میشکنه و اکسید میشه درست یادم نیست ولی فکر کنم سولفور منگنیک گرم اکسیدش کنه کلیک کنید تا باز شود... شما درست می گید اما وقتی می گم اکسید نشده مشخصه منظور طراح الکل نوع سوم هستش.
raha1994 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 250 امتیاز 783 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پزشكي 2010/7/1 #17 پاسخ : سوال شیمی آلی سلام میشه بگین جواب این سوال چیه؟وچطوری به دستش میاریم؟ غلظتH (یک بار مثبت)یک محلول با pH برابر با 6 چند برابر غلظت H(یک بار مثبت)محلولی با pH برابر 8 میباشد؟ مرسی
پاسخ : سوال شیمی آلی سلام میشه بگین جواب این سوال چیه؟وچطوری به دستش میاریم؟ غلظتH (یک بار مثبت)یک محلول با pH برابر با 6 چند برابر غلظت H(یک بار مثبت)محلولی با pH برابر 8 میباشد؟ مرسی
شذس کاربر فوقفعال ارسالها 156 امتیاز 51 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه مکانیک 2010/7/1 #18 پاسخ : سوال شیمی آلی 10 به توان تفاضل ph
richardcypher کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب 2 شهر شیراز 2011/5/7 #19 پاسخ : سوال شیمی آلی سلام لطفا یکی از دوستان شیرازی یک لطفی بکند من شیمی آلی سلو منز هر چی گشتم گیرم نیومد اگه کسی داره با من یه هماهنگی بکنه از روش یه کپی بکنم. با تشکز
پاسخ : سوال شیمی آلی سلام لطفا یکی از دوستان شیرازی یک لطفی بکند من شیمی آلی سلو منز هر چی گشتم گیرم نیومد اگه کسی داره با من یه هماهنگی بکنه از روش یه کپی بکنم. با تشکز
esfrwms کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,327 امتیاز 19,368 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه Fefu رشته دانشگاه General medicine 2012/9/5 #20 پاسخ : سوال شیمی آلی الکنی با فرمولC5H10 چند ایزومر داره؟