r.p.r کاربر فعال ارسالها 71 امتیاز 13 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر تهران مدال المپیاد الان دارم واسه شیمی می خونم. دانشگاه MIT ولی یه معلم ... مخسرم می کنه! رشته دانشگاه شاید دارو سازی برم 2010/1/24 #21 پاسخ : The butterfly effect خیلی فیلم قشنگیه! واقعا باهاش حال کردم...
clever کاربر حرفهای ارسالها 512 امتیاز 59 نام مرکز سمپاد Kerman's Farzanegan high school شهر Kerman 2010/1/24 #22 پاسخ : The butterfly effect به نقل از r.p.r : خیلی فیلم قشنگیه! واقعا باهاش حال کردم... کلیک کنید تا باز شود... خوب نظرت در مورد فلسفه ی فیلم چیه؟
پاسخ : The butterfly effect به نقل از r.p.r : خیلی فیلم قشنگیه! واقعا باهاش حال کردم... کلیک کنید تا باز شود... خوب نظرت در مورد فلسفه ی فیلم چیه؟
niloofar n کاربر فوقفعال ارسالها 162 امتیاز 35 نام مرکز سمپاد farzanegan1 شهر mashhad دانشگاه ???????? 2010/2/10 #23 پاسخ : The butterfly effect خيلي فيلمش قشنگ بود ولي من اين فيلمو دقيقا با يه فضا و بازيگراي يكسان با دو تا پايان ديدم كسي مي تونه توضيح بده ؟؟؟
پاسخ : The butterfly effect خيلي فيلمش قشنگ بود ولي من اين فيلمو دقيقا با يه فضا و بازيگراي يكسان با دو تا پايان ديدم كسي مي تونه توضيح بده ؟؟؟
Dawn کاربر فوقحرفهای ارسالها 869 امتیاز 3,462 شهر تهران 2013/5/30 #24 پاسخ : The butterfly effect کسی میتونه یه لینک دانلود این فیلمو بهم معرفی کنه؟ ممنون میشم