- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- علوم تغذیه
پاسخ : مشکلات موبایلی
گوشیت رو روت کردی
گوشیت رو روت کردی
به نقل از alireza1975 :گوشیت رو روت کردی
به نقل از hеѕтег ргчппе :من گوشیم چن وقته فونت ـش از حالت عادی ـیش هم بزرگتر شده و هم کلفت تر .
ینی حتی روی کیبورد برای تایپ هم حروف بزرگ و کلفت شدن ، فارسی که قشنگ نصف حرف رو نشون نمیده از بس بزرگه :د .
مشکل از تنظیمات فونت گوشیمم نیست . روی کمترین سایز و کمترین ضخامت سیو ـه اصن .
چیکار کنم ؟ دقیقن چش شده ؟
به نقل از hеѕтег ргчппе :sonyericsson vivaz ـه.
Muzart - htc ـیمم هم زمانی این مشکلو داشت ، ولی نمیدونم چی شد خود بخود درست شد !
به نقل از 3ggerman :کسی نظر یا تجربه ای راجع به iphone 3gs ای که افتاده باشه تو آب داره ؟!
چند هفته پیش این اتفاق افتاد , بعدشم گذاشتمش تو برنج 2 روز ولی اتفاق خاصی نیوفتاد . الانم که میزنمش تو شارژ فقط صدای شروع شارژینگ رو میده ولی صفحش کاملا خاموشه.
چه بلایی سرش اومده ؟
یعنی هیچ امیدی نیس آقای دکتر ؟به نقل از علی سینا :فکر کن من مثل اون جراح هایی که از اتاق عمل میان و میگن : "متاسفم" هستم !
فکر نمی کنم اونقد مشکل هاد باشه وقتی صدای شارژ شدن رو میدهبه نقل از M@TiN :علی سینا راس میگه باید بیخیالش شی ولی اگه بدی بیرون اینا یه مایعایی میزنن به برد گوشی که احتمال داره کار کنه ولی اصن انتظاره مثه اول شدن رو نداشته باش اصن انتظاره روشن شدنش هم نداشته باش فقط برا اطمینان بده بیرون
بستگی داره چه طوری خراب شده ینی فقط صفحه لمسی خراب شده یا مشکل از گوشیه اگه صفحه شکسته باشه و اینا درست میشه راحت ،کلا اگه صفحه خراب شده باشه میشه درست کرد ولی اگه گوشی خراب باشه بستگی داره گوشی چه مشکلی پیدا کردهبه نقل از sadlove :اگه تاچ نوکیا خراب شه میشه درستش کرد باز ؟!
به نقل از M@TiN :بستگی داره چه طوری خراب شده ینی فقط صفحه لمسی خراب شده یا مشکل از گوشیه اگه صفحه شکسته باشه و اینا درست میشه راحت ،کلا اگه صفحه خراب شده باشه میشه درست کرد ولی اگه گوشی خراب باشه بستگی داره گوشی چه مشکلی پیدا کرده
کار نشد ندارهبه نقل از sadlove :ضعیف شده تاچش !
نه گوشیه سالمه فقط این صفحش ... :-s
یعنی میشه ؟!
اگه يكم فكر كني به اين نتيجه مي رسي كه صفحش سوخته...به نقل از 3ggerman :کسی نظر یا تجربه ای راجع به iphone 3gs ای که افتاده باشه تو آب داره ؟!
چند هفته پیش این اتفاق افتاد , بعدشم گذاشتمش تو برنج 2 روز ولی اتفاق خاصی نیوفتاد . الانم که میزنمش تو شارژ فقط صدای شروع شارژینگ رو میده ولی صفحش کاملا خاموشه.
چه بلایی سرش اومده ؟
بله 100 %به نقل از Pop Boy :اگه يكم فكر كني به اين نتيجه مي رسي كه صفحش سوخته...