مشکلات موبایلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HOOMANKH7
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات موبایلی

ملت تبلت خریدم لنوو ای۳۵۰۰
بعد واقعا حس میمنم باطریش ایراد داره. طبق معمول صبر کردم شارژی ک داشت تموم بسه تقریبا و بعد زدم به شارژ. فول شدنش حدود ۴ ساعت ک طول کشید! بعد ی دو ساعت دیگه هم گذاشتم موند توی شارژ. حالا الان سریع داره خالی میشه باطریش. در عرض ده مین بدون هیچ کاری و صرفا روشن بودن صفحه لا نور کم ۶ درصد کم شده شارژش.
چیکار کنم؟ :/

24 ساعت نشده خریدم بابا. ببرم نمایندگی؟

آره، آرینه. قبول میکنن؟ :/

تاپیک برای « مشکلات پلیر» پیدا نکردم مجبور شدم اینجا بپرسم : دی
من یه ام پی فور creative zen دارم ٬ بعد مشکلم اینه که نمی دونم دقیقا جز پخش موزیک و ویدئو چه امکانات دیگه ای داره ٬ گزینه های مختلفی داره که راستش سر در نمیارم واسه چی هستن. ! خواستم بپرسم قابلیت های این پلیر چیه ؟ و اینکه می خوام یه هندزفری خوب خوب بخرم ٬ هندزفری خوب رو در دو سطر معرفی کنید لطفا :دی که کیفیت صدای خیلی خوبی داشته باشه و گوش رو در اثر استفاده طولانی خسته نکنه.
متشکر

برای آپگرید به اندروید پنج حتما باید از آپدیت خود pc suite ـه گوشی برم که برا گارانتی مشکلی ایجاد نشه؟:-؟ یا فلش هم کنم مهم نیس؟

به نقل از Mr.Ra :
برای آپگرید به اندروید پنج حتما باید از آپدیت خود pc suite ـه گوشی برم که برا گارانتی مشکلی ایجاد نشه؟:-؟ یا فلش هم کنم مهم نیس؟
اگه رام رسمی با اپ رسمی شرکت باشه گارانتی پابرجاست!

با گوشیم نمیتونم به wifi خونه وصل بشم در صورتیکه تا چندساعت پیش وصل بودم و مشکلی نداشت.
فراموش کردن رو میزنم و رمز رو هم دوباره وارد میکنم ولی مدام مینویسه "در حال دریافت آدرس IP ..." و هیچ اتفاقی نمیفته.
حتی Ip رو دستی هم توی گوشی وارد میکنم، متصل میشه ولی باز اینترنت ندارم.
چه کنم؟

من تبلت سامسونگ دارم ، دوربینش 8 بوده و خب کیفیت عکس ها و اینا هم خیلی خوب بوده ولی چند روز پیش یه عکس گرفتم دیدم خیلی کیفیت بده و اینا وقتی نگاه کردم دیدم بیشترین رزولوشنی ک زده 3.2 هست و اصلا نمیدونم چی شده ک یک دفعه از 8 به 3.2 رسیده. باید چیکار کنم؟

به نقل از صبا :) :
من تبلت سامسونگ دارم ، دوربینش 8 بوده و خب کیفیت عکس ها و اینا هم خیلی خوب بوده ولی چند روز پیش یه عکس گرفتم دیدم خیلی کیفیت بده و اینا وقتی نگاه کردم دیدم بیشترین رزولوشنی ک زده 3.2 هست و اصلا نمیدونم چی شده ک یک دفعه از 8 به 3.2 رسیده. باید چیکار کنم؟
مدل دقیقش چیه؟!

به نقل از صبا :) :

اگ بری تو تنظیمات دوربینش
یه جاییش یا زده پیکچر سایز یا یه دایره است که مثلا توش زده 3.2M
بری توش میتونی قشنگ کیفیت دوربین رو تعیین کنی

من گوشیه سامسونگ دارم
فکرنکنم تنظیماتشون فرق داشته باشه

سیستم عامل گوشیم نسخه 10.2 ست و آپدیت رسمی 10.3 داره، اما وقتی میخوام آپدیت کنم میگه که: you have the latest software

گوشی: blackberry z10
با پروکسی آمریکا و غیر فعال کردن سیمکارت تست کردم

گوشی به وای فای وصل نمیشه هر کاری میکنم بعد از کلی که تلاش میکنه وصل شه پیغام میده :
avoided poor internet connection
:-??

دوستان،يك گلكسى نوت٣ داريم كه مدام خاموش مى شه!بدون خالى شدن باترى.تقريباً هر ٥ دقيقه يكبار
فرمت هم شده اما مشكل حل نشده!

عه پیداش کردم
عاغا من گوشیم یه 5ماهی هست ازش استفاده نکردم و خاموش بود تو کمد بعد الان ک روشنش کردم بلوتوثش کار نمیکنه و پیام میده هیچ دستگاهی یافت نشد :-??
یحنی چش شده؟
میخواستم اینو نگه دارم بدمش بچم :-<
مدلش wave525

من mobogenie نصب کرده بودم، نمیدونم یکی از پیغاماشو اکی دادم، الان هر دقیقه میگه یه اپلیکشین رو دانلود کرده و میخواد اینستال کنه، چی کار کنم نکنه?
Mobogenie رو پاک کردم باز میاد. همه حجممو خورده لامصب.

سلام ;;)
آقا ما گوشیمون تازگیا خیـــــلـی متفکر شده :D مثلا داری آهنگ گوش می دی یه پی امی چیزی میاد می خوای پی ام رو بخونی کلا می ره تو فکر :| :))[nb]نمی خوام عوضش کنم =(([/nb]
بعد من ریست هم می کنما جواب نمی ده :D
یه چی دیگه :D نظرتون راجع به آنتی ویروس های موبایلی چیست؟
اینا چی می باشند؟ بودنشون مفیده ؟ 360 security یا DU speed booster

به نقل از بره ناقلا :
من mobogenie نصب کرده بودم، نمیدونم یکی از پیغاماشو اکی دادم، الان هر دقیقه میگه یه اپلیکشین رو دانلود کرده و میخواد اینستال کنه، چی کار کنم نکنه?
Mobogenie رو پاک کردم باز میاد. همه حجممو خورده لامصب.
نیازمند به توضیح بیشتر در مورد اون پیامه چون ندیدم خودم :-"
به نقل از ;;) :
سلام ;;)
آقا ما گوشیمون تازگیا خیـــــلـی متفکر شده :D مثلا داری آهنگ گوش می دی یه پی امی چیزی میاد می خوای پی ام رو بخونی کلا می ره تو فکر :| :))[nb]نمی خوام عوضش کنم =(([/nb]
بعد من ریست هم می کنما جواب نمی ده :D
یه چی دیگه :D نظرتون راجع به آنتی ویروس های موبایلی چیست؟
اینا چی می باشند؟ بودنشون مفیده ؟ 360 security یا DU speed booster
آنتی ویروسها در زمینه اندروید خیلی موثر نیستن ولی حالا شاید مشکلت درست شه با آنتی ویروس :)
بعدش یه چیزی که دقت ندارین شماها مدل موبایل گوشی حتما ذکر بشه X-(
حالا برو آنتی ویروسهای:trust go،look out security،eset رو دانلود کن ولی همشو یجا نصب نکن چون گوشیت دیگه تا آخر عمر متفکر میشه.
به ترتیب نصب کن بعد حذفشون کن :D
مدل گوشیتو بگو اول شاید مشکل از گوشیت باشه.
ولی در کل آنتی ویروسها خیلی موثر نیستن تو اندروید :D

به نقل از امیررضا رحمتی :
نیازمند به توضیح بیشتر در مورد اون پیامه چون ندیدم خودم :-"آنتی ویروسها در زمینه اندروید خیلی موثر نیستن ولی حالا شاید مشکلت درست شه با آنتی ویروس :)
بعدش یه چیزی که دقت ندارین شماها مدل موبایل گوشی حتما ذکر بشه X-(
حالا برو آنتی ویروسهای:trust go،look out security،eset رو دانلود کن ولی همشو یجا نصب نکن چون گوشیت دیگه تا آخر عمر متفکر میشه.
به ترتیب نصب کن بعد حذفشون کن :D
مدل گوشیتو بگو اول شاید مشکل از گوشیت باشه.
ولی در کل آنتی ویروسها خیلی موثر نیستن تو اندروید :D
بیا بزن :|
ace 2 مالِ عهدِ قاجاره :))
گلگسیه هاااا :-" :)) ولی کوچیکه :))
گوشیم 3سالشه :D

خوب احتمالا مشکل هنگ مربوط به گوشیه درستم نمیشه.
اندروید به تدریج پس از 2 سال تعداد باگهاش زیاد میشه مخصوصا که نسخه اندروید گوشیت قدیمیه فکر کنم مشکل گوشیت طبیعی باشه و درست نشه. :)

به نقل از امیررضا رحمتی :
خوب احتمالا مشکل هنگ مربوط به گوشیه درستم نمیشه.
اندروید به تدریج پس از 2 سال تعداد باگهاش زیاد میشه مخصوصا که نسخه اندروید گوشیت قدیمیه فکر کنم مشکل گوشیت طبیعی باشه و درست نشه. :)
:( :-<
باشه

Back
بالا