Alireza JJ
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ٤
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- computer mikhounam
- دانشگاه
- sharif
- رشته دانشگاه
- software
اونم کردم نشد یعنی اصلا praid نمیشه!به نقل از DFT :Nokia
حالا این برنمه حندزفری هست ولی فک کنم مشکلت رفع میشه
میتونی با Praid کردن مشکلت رو رفع کنیا :)
خوب موبایلت اشکال داره !به نقل از SiXaXiS :اونم کردم نشد یعنی اصلا praid نمیشه!
این لینکی دادی من هیچی ازش نفهمیدم
مگه آیفونه که برنامه بگیرمبه نقل از DFT :خوب موبایلت اشکال داره !
یه برنامه بلوتوث بگیر خوب
ربطی نداره ولی هست برنامه هایی که برای تقویت هست !به نقل از SiXaXiS :مگه آیفونه که برنامه بگیرم
Display ـه گوشی رو تغییر بده و بزار رو حالت اتوماتیک :)به نقل از Ahmad1375 :سلام.گوشیم چند روزه که مصرفش خیلی رفته بالا.نمی دونم چیکارش کنم...باتریش هی زود زود پایین میاد بدون این که کاری باهاش انجام بدم.....گوشیم سونی اریکسون ایکس ده هست....میتونید راهنماییم کنید؟
چه استفاده از گوشیت داری؟به نقل از Ahmad1375 :سلام.گوشیم چند روزه که مصرفش خیلی رفته بالا.نمی دونم چیکارش کنم...باتریش هی زود زود پایین میاد بدون این که کاری باهاش انجام بدم.....گوشیم سونی اریکسون ایکس ده هست....میتونید راهنماییم کنید؟
به نقل از mehrnoosh.sh :معلوم نیس با این بیچاره چیکار میکنی که هرروز خرابهه
به نقل از Po²Яya.L :این گوشی دیگه اعصاب منو خرد کرده هر ده دقیقه میگه با چی کانکت شم هرچی بهش میگم نوکرتم نمیخواد کانکت شی باز بعد 10 دقه میاد میگه با چی کانکت شم؟
یه دفعه کل کانکشن هامو پا کردم میپرسید با وایرلس کانکت شم؟
خلاصه از رو نمیره حالا میخواستم ببینم کسی از دوستان قبلا با این مشکل روبه رو نشده!!!
مدل گوشیم هم: Nokia 5800 Xpress music
مرسیبه نقل از Xperia :ببین
برو تو conectivity
بعد setting
گزینه data use when abroad رو بزار روی automatic
متوجه نمیشم!به نقل از Po²Яya.L :مرسی
تازگیا نمیگه دیگه اخه یکسره به اینترنت کانکته با وایرلس
یه مشکل دیگه پیدا کرده از وقتی اپدیت کردم و ورژنش ۶۰شده میخوام برم تو مقصدها(همون جایی که کانکشنتو انتخاب میکنی که) وارد نمیشه و میگه خطا در سیستم
قبلا ۵۷ بودبه نقل از Xperia :متوجه نمیشم!
واضح تر توضیح میدی؟
از قبل ورژن 60 بوده یه ورژن دیگه هست که آپدیت میشه
قفلت چطوریه؟
منظورت كانكتيويتي هست؟به نقل از Po²Яya.L :قبلا ۵۷ بود
قفلا باحاله کلید منو رو میزنی و اون یارو رو میکشی تا باز شه مرورگرم هم عوض شده ببین یه جا هست که کانکشن ام ام اس،مثلا چند تا کانکشن ایرانسل و... هست خب تا میخوام برم اون جا میگه خطا در سیستم و نمیره تو
نه کل کانکتیویتی از بالا کنار ساعت اون فلشا از تو تنظیمات هم میرم بعد پنجمین گزینه از بالا نمیره توبه نقل از Xperia :منظورت كانكتيويتي هست؟
از كجا واردش ميشي؟