جنا
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
پاسخ : مشکلات موبایلی
یکی نیس به داد من برسه؟
یکی نیس به داد من برسه؟
به نقل از جنا :یکی نیس به داد من برسه؟
منم کلی گشتم برا تم..ینی هیچ تمی نیس؟باید این منوی بی ریختشو تحمل کنم؟ :-&در مورد تم موبایل بگم
کلا موبایلای سامسونگ تم پیدا کردنش سخته و خیلی هم نسبت به نوکیا و اریکسون کمه
منم یه زمانی مشکل تم رو داشتم
به نقل از RA@$ :منظور نسترنگار Nokia x6 ئه
مموری میخوره
کلن ایکس 6 تو گالری عکس و... ضعیف عمل کردهوی گوشی X6، عکسامو نمیتونم ببینم، یعنی هستن، ولی نمیتونم عکسو ببینم، فقط آیکونش دیده میشه. عکسا توی کامپیوترم دیده میشن ولی. مشکلم هم فقط با عسکاس؛ یعنی آهنگا و اس ام اسام سر جاشونن. چی کار کنم برگردن سرجاشون؟
اینکارو کردم قضیه اینه که there are no more programs to move to SD card ! این دقیقآ چیزیه که میگه بعد اینکه نزدیک 5 تا برنامه رو پاکیدم یا move کردمبه نقل از احمدII :برای من هم این مشکل وجود داشت؛برو به قسمت مدیریت برنامه ها در تنظیمات و چند تا از برنامه هات رو که توی گوشیت نصب شده به اس دی کارت انتقال بده،درست میشه.
برای این کار باید روی هر برنامه کلیک کنی،در اون قسمت زیر گزینه ی "حذف برنامه" گزینه ی انتقال به اس دی کارت وجود داره که در بعضی برنامه ها فعاله،روی اون کلیک کن که به اس دی کارت انتقال پیدا کنه.با انتقال چند تا از اونا درس میشه،نگران نباش.
اون هشداری هم که در مورد پر شدن حافظه میده منظور حافظه موبایله که پرشده و بایدیکم خالیش کنی.
کارت اس دی پر شده یا حافظه ی موبایل؟به نقل از hana.migmig :اینکارو کردم قضیه اینه که there are no more programs to move to SD card ! این دقیقآ چیزیه که میگه بعد اینکه نزدیک 5 تا برنامه رو پاکیدم یا move کردم
به نقل از احمدII :کارت اس دی پر شده یا حافظه ی موبایل؟
یه راهی هس زنگ بزن به 09990 بعد برو قسمت تنظیمات دستی جی پی ار اس شاید تونستی از اونجا بریبه نقل از جنا :تو گوشی samsung F480 نمیتونم جی پی آر اسمو فعال کنم(همراه اول)
وختی میری توسایتش مرحله آخر باید برات یه اس بفرسته که تنظیمات توشه و...
مال من نمیاد!اصن هیچ اسی نمیاد برام
توروخدا کمک کنین!من فردا باید فعالش کنم!احتیاج شدید دارم بش
اگه میتونی برو توی سایت همراه اول فعالش کن خیلی راحت تره میری توی سایتبه نقل از جنا :تو گوشی samsung F480 نمیتونم جی پی آر اسمو فعال کنم(همراه اول)
وختی میری توسایتش مرحله آخر باید برات یه اس بفرسته که تنظیمات توشه و...
مال من نمیاد!اصن هیچ اسی نمیاد برام
توروخدا کمک کنین!من فردا باید فعالش کنم!احتیاج شدید دارم بش
نه نوکیا نیس!!ینی بیخیال شم؟!!!!!به نقل از ◄پـــوریــا ل.► :اول از همه مدل گوشیتو بگو اگر نوکیاست امیدوار باش :) اگر سیمبینه که خیالت راحت
نه واستا دوستان سامسونگی حتما کمکت میکننبه نقل از Leonora :نه نوکیا نیس!!ینی بیخیال شم؟!!!!!
سامسونگه gts 3653 !! خِــــعلی هم شیکُ مجلسی!!
الان این "سیمبینه" که گفتی یه برَندِ ایا؟!!!!
جل الخالق!!!