• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات موبایلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HOOMANKH7
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات موبایلی

به نقل از مَـــــــرمَـــــــر :
عایا عادیه کیفیت دوربین یه گوشی بدون هیچ اتفاق ناگواری. به صورت وحشتناکی کاهش پیدا کنه???
من چه کنم??!
البته در بعضی از گوشی ها اگه حین اینکه گوشی داغ کرده از دوربین استفاده کنید، ممکنه تصویر مات بشه یا تار. لنز دوربین رو هم بررسی کنید و تمیزش کنید.

نه حتی داغ هم نشده بود...
میدونین قبلا یه دبل کلیک رو صفحه میکردب تصویر واضح میشد ، الان این کارو انجام میدی دوربین سعی مبکنه زوم رو درست کنه ولی به نتیجه ای نمیریه و به حالت مات بر میگرده

به نقل از Mahsa M128 :
شب گذاشتم تو شارژ صبح دیدم زده شارژ
از شارژ کندم از شارژش کم نمیشه رو ۱۰۰ مونده بود بعد چن ساعت یهو صدا زد شارژت کمه شارژر رو وصل کن. یهو شد۱۲ بعد۶ و آخر۰ شد خاموش شد
گذاشتم تو شارژ الان۳ درصد شده بیشتر نمیشه:-|
به درصد باتری کاری نداشته باش. بزن خودش خالی بشه. آیا مثلا مدت زیادی رو ۳ درصد میمونه یا مثلا روی ۱ درصد ولی خاموش نمیشه؟ در این صورت احتمالا کالیبره نیست. یعنی سیستم درصد درست باتری رو نشون نمیده. یک جایی تو سیستم آندروید هست که battery stats میگن. باید باتری رو خالی کنی و اونو پاک کنی تا دوباره از نو ساخته بشه بعد بذاری تا ۱۰۰ درصد شارژ بشه. از دو طریق میشه. ریکاوری cwm نصب کن (سرچ کن پیداش میکنی) یا روت کن اپلیکیشن مدیریت باتری نصب کنی و با اون حذف کنی و دوباره از نو بسازی. الانم میخوای battery doctor نصب کن ببین اون درست تشخیص میده یا نه.

به نقل از مَـــــــرمَـــــــر :
نه حتی داغ هم نشده بود...
میدونین قبلا یه دبل کلیک رو صفحه میکردب تصویر واضح میشد ، الان این کارو انجام میدی دوربین سعی مبکنه زوم رو درست کنه ولی به نتیجه ای نمیریه و به حالت مات بر میگرده
خب اون فوکوس کردنه اسمش. از اون جایی که میخوای عکس بگیری کلیک کن رو صفحه و نگه دار. صبر کن اگر ماتیش نرفت یکم جلو عقب کن زاویه دوربینو عوض کن. درست میشه. فوکوس میکنه تصویر واضح میشه.

عاقا فوکوسش نیست... :-s

Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B4_%DB%B1%DB%B1_%DB%B2%DB%B6_%DB%B2%DB%B1_%DB%B0%DB%B5_%DB%B1%DB%B4_1.jpg

از صبح تا حالا اینطوری شده
چه طوری روت میکنن؟

در مورد ایسوزا اطلاعاتی ندارم مناسفانه. بچه های دیگه میدونید بگید.

مدل Galaxy Note II
برای توقف دانلودی توی اطلاعات برنامه اش رفتم و زدم توقف اجباری.حالا دیگه نمی تونم هیچی رو دانلود کنم .تو تنظیمات هم هرچی گشتم چیزی برای دوباره فعال کردنش پیدا نکردم.

به نقل از Noo$hin :
مدل Galaxy Note II
برای توقف دانلودی توی اطلاعات برنامه اش رفتم و زدم توقف اجباری.حالا دیگه نمی تونم هیچی رو دانلود کنم .تو تنظیمات هم هرچی گشتم چیزی برای دوباره فعال کردنش پیدا نکردم.
منم نوت 2 دارم.اینکارو کردم و همینجوری شد دقیقا.چاره ای جز فکتوری ریست ندارین.
من دوبار این کارو کردم ~X( ~X(
و هر بار مجبور شدم فکتوری ریست کنم.

Back
بالا