melika... کاربر نیمهحرفهای ارسالها 273 امتیاز 1,884 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر اراک مدال المپیاد المپیاد کانگورو 2013/3/31 #21 پاسخ : تبدیل اسم به خط میخی اوووووووووووووووف چقد طولانی شد اسمم!!! من فکر کنم اشتباه شده چون اسمایی که اینجا گذاشتین فقط یه حرفه
پاسخ : تبدیل اسم به خط میخی اوووووووووووووووف چقد طولانی شد اسمم!!! من فکر کنم اشتباه شده چون اسمایی که اینجا گذاشتین فقط یه حرفه
smart vampires کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 1 نام مرکز سمپاد فرزانگان امام رضا(ع) لاهیجان شهر لاهیجان مدال المپیاد المپیاد ریاضی،شیمی(مدال طلا) دانشگاه Cambridge رشته دانشگاه پزشکی 2013/4/25 #22 پاسخ : تبدیل اسم به خط میخی aali bood! man k khosham oomad =D
roya0112 کاربر فوقفعال ارسالها 144 امتیاز 676 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه1 شهر کرموووون مدال المپیاد .... دانشگاه پیام نور روستای ده بالا رشته دانشگاه ابیاری گل های قالی 2013/6/11 #23 پاسخ : تبدیل اسم به خط میخی هه باحال بود..عجب اسم طولانی دارمااا
gogory-8 کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 1,397 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه۱ شهر کرمان دانشگاه شهید باهنر کرمان رشته دانشگاه مهندسی عمران 2013/6/28 #24 پاسخ : تبدیل اسم به خط میخی من که تا اسمموبه خط میخی روکاغذنوشتم جد وابادمم که اسماشونواین جوری مینوشتنو دیدارکردم
پاسخ : تبدیل اسم به خط میخی من که تا اسمموبه خط میخی روکاغذنوشتم جد وابادمم که اسماشونواین جوری مینوشتنو دیدارکردم
Elnaz1 کاربر فوقحرفهای ارسالها 639 امتیاز 1,355 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر شــــــــــــــــــــــیراز دانشگاه شیراز رشته دانشگاه عشق است دامپزشکی... 2013/6/28 #25 پاسخ : تبدیل اسم به خط میخی خوشمان آمد