• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع YASAMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اگر این فیلم رو دیدید بگید نظرتون راجع به کیفیت و داستان اون چیه؟

• رای‌دهندگان
    39
پاسخ : AVATAR پر فروش ترین فیلم تاریخ سینما شد!!

باید حتما برم بگیرم.
واقعا باید خیلی قشنگ باشه که اینقدر پر فروشه.

احتمالا به خاطر جلوه های ویژه و اینکه وقتی یه فیلمی معروف بشه هویجوری الکی فروشش بالا میره [-(
البته فیلم قشنگیه اما به نظر من ارزش این همه رو نداره،البته اگه اینجوری نمیشد پدر سازنده هاش در میومد چون خییییلی خرجش بالاست :o :))
;D

خوب از نظر محبوبیت نمی دونم ، ولی این فیلم چون همگام با بالا رفتن قیمت بلیط ها بخصوص در آمریکا شده بود و همچنین بخاطر استفاده از سینمای سه بعدی ، درآمد خیلی بالایی داشته !

به نقل از کوروش . م :
خوب از نظر محبوبیت نمی دونم ، ولی این فیلم چون همگام با بالا رفتن قیمت بلیط ها بخصوص در آمریکا شده بود و همچنین بخاطر استفاده از سینمای سه بعدی ، درآمد خیلی بالایی داشته !
ربطی به بالا رفتن قیمت بلیط نداره چون 5 هفته پشت سر هم اول آمریکا شده حتی پیتر جکسون(سازنده ی ارباب حلقه ها هم حریف آواتار نشده و به خاطر این فیلم اکران فیلم جدید خودش به نام the lovely bones رو به تخیر انداخت اما نتونست به گرد پاشم برسه

دم این James Cameron گرم !! :)) هر چند سال یک فیلم میسازه اندازه درآمد کل کارگردانای دیگه ازش پول در میاره :))
Avatar واقعا معرکست ! فیلمی که 6 هفته متوالی در رده اول Box Office قرار گرفته و هر هفته هم داره فاصلشو بارقیبا بیشتر میکنه ! باید سالها منتظر بود تا فیملی بتونه رکورد Avatar رو بشکنه !

من که ندیدم
تو داری بدی ماهم ببینیم لف جون؟

پاسخ : Avatar

من اواتار را دیدم از نظر فیلمنامه ظعیفه ا زکامرون بعید بود مردم هم که میرن تماشا کنن چون اولین فیلم 3 بعدیه . اما از نظر جلوه های ویژه و به کار گیری صحنه های توی پانادورا و هواپیماها و.. حرف نداره....

پاسخ : Avatar

فیلمنامه ضعیف
جلوه های ویژه قوی

به نقل از amir.love :
من که ندیدم
تو داری بدی ماهم ببینیم لف جون؟
هنوز نگرفتم ولی یه تیکه هاییش رو دیدم
هر وقت کیفیت خوبش بیاد میگیرم

اواتار اولین فیلم سه بعدیه و واقعا خیلی حرفه ای ساخته شده من شنیدم که با یه دوربین های خاصی که کارگردان می تونه دو تا تصویر منطبق شده رو همزمان ببینه ساخته شده و این کارو خود جیمز کمرون کرده :o :o =D>

به نقل از suspire :
اواتار اولین فیلم سه بعدیه و واقعا خیلی حرفه ای ساخته شده من شنیدم که با یه دوربین های خاصی که کارگردان می تونه دو تا تصویر منطبق شده رو همزمان ببینه ساخته شده و این کارو خود جیمز کمرون کرده :o :o =D>
خودش فیلم برداری نکرده که بزگترین شرکت سه بعدی ساز دنیا که تو اینگلیسه واسش ساخته

من كه ميگم جلوه ويزه،بازيگرا،كارگرداني و همه و همه باعث شده خوب بشه.....از تبليغاش معلومه!!!!!!!!!!!!!!!؟؟............... >)

منم میگم قسمت های گرافیکی و تخیلیش جالب بود!
ولی اصل داستانش یه جورایی قدیمی بود!

من نديدم
واجب شدم بگيرم ،ببينم ،بعد بيام نظر بدم ;D

خیییییییییییلیییییییییییییییییم قشنگ نبود
ولی بد نبود

خوب بود فاز داد! ;D
به قول معروف خیلی هم آموزنده بود!!!

دمش گرم
طرف خیلی کارش درست بوده

آوتار نامزد 9 اسکار شد

جالب بود

من که خیلی خوشم اومد...

Back
بالا