lof
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- پلى تكنيك تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسى معدن
پاسخ : مدارس مختلط
به هر حال اول باید فرهنگ رو درست کنیم بعد آموزش و بعد نحوه عملکرد و آموزش وسایل جلو گیرنده
مورد اول که ممکن نیست فعلا مورد دوم هم که از اولی نشات میگیره سومی هم که فقط یه واحد تو دانشگاه هست به صورت دلبخواهی که خیلیا نمیرن و من فک میکن دیگه اونی که از پشت کوهم اومده باشه میفهمه تو اون سن چی به چیه
باید از سنین پایین تر آموزش داد
اتفاقا تو آمریکا و انگلیس خیلی هم سقط جنین زیاده البته به صورت کلیبه نقل از negar.mr :ببخشيد ولي من قبول ندارم... بعدشم بر فرض اينكه درست باشه تو خارج از كشور جنينا متولد ميشن ولي تو ايران ميميرن... تو خارجم خيلا نوزادارو ميدن يتيم خونه... بس به دنيا نيان بهتره تا تو يتيم خونه باشن البته درستش اينكه اصن اين اتفاقا نيوفته كه منجربه اين شه... به نظرم همش به خاطر تربيت خانوادكي و فرهنكه. جون اكه فرد عاقل باشه اينجور اتفاقا براش نميوفته...
به هر حال اول باید فرهنگ رو درست کنیم بعد آموزش و بعد نحوه عملکرد و آموزش وسایل جلو گیرنده
مورد اول که ممکن نیست فعلا مورد دوم هم که از اولی نشات میگیره سومی هم که فقط یه واحد تو دانشگاه هست به صورت دلبخواهی که خیلیا نمیرن و من فک میکن دیگه اونی که از پشت کوهم اومده باشه میفهمه تو اون سن چی به چیه
باید از سنین پایین تر آموزش داد