• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مدارس مختلط

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع b.95
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : مدارس مختلط

به نقل از Karo :
اگه از اول مختلط باشه جنبه بوجود میاد
تازه خیلی ها هم جنبشو دارن اینجوری نیست که میگید
خيلي ها هم ندارن متأسفانه, حالا به هر دليلي و فكر كنم اول بايد روي اين بعدش كار بشه
البته هر چيزي ممكنه اولش تازگي داشته باشه ,و بعد از 1مدتي عادي ميشه(براي همون خيلي ها يا شايد بعضي ها!)

در مورد جنبه و ... كه فرمودين،‌توي تاپيك جوان ايراني.... يه پستي زدم. اينجا نقل قول ميكنم.
بعضي جمله هاش مربوط به اون تاپيكه، لطف كنيد بخش هاي مرتبط به اين تاپيك رو توجه كنيد :)

به نقل از Hespride :
انسان ، به طور غريزي و فطري كشش داره نسبت به جن س مخالفش، و هيچ فردي نيست كه بتونه ادعا كنه كه چنين كششي رو نداره و اگه نداشته باشه حتي ميشه گفت بيماره!
اما چندتا مساله مطرح ميشه اينجا
اوليش اينكه آيا هر كششي اشكال داره؟
دوميش اينكه آيا وقتي فرا ميرسه كه اين كشش از بين بره؟
سوميش اينكه اين كشش تحت كنترل چه عواملي هستن؟؟

كه خب جواب اين سه تا سوال خيلي خيلي واضحه اما ما هيچوقت توجه نميكنيم بهش!
سوال اول، خب بديهيه كه هر كششي اشكال نداره. اين جذبه نسبت به جنس مخالف زماني اشكال داره كه از كنترل خارج بشه. زماني كه باعث بشه به اطرافيانمون آسيب بزنيم. وگرنه وقتي مثلا يه دختر و يه پسر حتي به خاطر نياز هاي كاملا جسمي، با هم دوست شن، ما حق نداريم اونا رو مواخذه كنيم! چون هر دوشون راضي هستن. (البته به شرطي كه بحث گول زدن و ... در بين نباشه)

سوال دوم هم بديهي تر از سوال قبله. گفتم كه اين يك نياز غريزي هست و غريزه هيچوقت از بين نميره.
همونجوري كه ميبنيم در بعضي كشورهاي اروپايي كه در اوج عرياني قرار دارن، هنوز هم آماري از تجاوز ها و .... وجود داره. اين نشون ميده كه حرفايي مثل حرف خانم كلوز ، يا بقيه كه ميگن به خاطر اينه كه از اول جدا بوديم، اصلا درست نيست!
يك انسان به طور كلي هيچ وقت نسبت به جنس مخالف عادي نميشه. حتي اگه در مركز حرم سراهايي با هزاران نفر از زيباترين خانم ها باشه، باز هم به هزار و يكمين فرد، حريص خواهد بود!

پس مطمئن باشيد راه حل اين نيست كه از ابتدا بيايم همه رو درهم!! كنيم كه بعد ها مثلا عقده اي نشن!

و سوال سوم، قطعا به نسبت اينه ادم چقدر فرد قوي اي باشه، ميتونه خودش رو در مقابل هر چيزي كنترل كنه!
بهتره به جاي سرزنش ها و ... بريم بگرديم ببينيم چجوري ميشه اين ها رو كنترل كرد
ببينيم مثلا چجوري ميشه مشكل جنسي رو برطرف كرد. ببينيم چرا فرهنگ ما جوري شده كه هيچ جواني حق نداره نيازشو برطرف كنه . علي رغم اينكه هم اسلام و عقل سليم اجازه ي چنين چيزايي رو ميده!

پس خواهش ميكنم از همه، الكي نياين بگين "آره خيلي بده. يكي ديگه هم اينجوريه. يكي ديگه هم اونجوريه"
همه ي ما اينجوري هستيم! اينو مطمئن باشيد!!

لطف كنيد راه حل بديد

خلاصه ي اين حرفم اينه كه مهم نيست از چه سني مختلط باشيم، چون اين غريزه سر جاش هست و انسان عادت نخواهد كرد!

واااا مگه چه مشکلی داره اگ این جوری شه؟
اتفاقا به نظر من الان یه جوریه الان مشکل داره...
از گرجستان رفته بودن دبیرستان ما،بعد همشون داشتن عکس می گرفتن از بچه ها بعد هی ازشون می پرسیدن چرا شما همتون دخترید؟!!!! :))
فرض کنید گرجستاااان

به نقل از Hespride :
خلاصه ي اين حرفم اينه كه مهم نيست از چه سني مختلط باشيم، چون اين غريزه سر جاش هست و انسان عادت نخواهد كرد!
یعنی شما میگید یه پسره 6 ساله غریزه داره ؟ :o

بله!
چرا نداشته باشه؟
تعريف غريزه: استعداد و توانايي كه از بدو تولد و بدون نياز به آموزش يا دريافت مفاهيم قابل استفاده است!

من نگفتم قدرت جنسي، كه خب اين معلومه كه بعد از بلوغ ايجاد ميشه!
گفتم كشش به سمت جنس مخالف! كه اين حتي بين بچه هاي 3-4 ساله هم پيداست كه اگه مثلا يه دختر 3 ساله اونجا باشه، فورا اون پسر 4 ساله جذبش ميشه و دوست داره باهاش بازي كنه. در صورتي كه هيچ چيزي از جنس و جنسيت نميدونه!!

وااااااااااااای،تو رو خدا چرا حرفای تکراری میزنین؟
به نقل از Karo :
یعنی شما میگید یه پسره 6 ساله غریزه داره ؟ :o
دیگه چه خبره؟چرا که نه؟
به نقل از گلی :
واااا مگه چه مشکلی داره اگ این جوری شه؟
اتفاقا به نظر من الان یه جوریه الان مشکل داره...
از گرجستان رفته بودن دبیرستان ما،بعد همشون داشتن عکس می گرفتن از بچه ها بعد هی ازشون می پرسیدن چرا شما همتون دخترید؟!!!! :))
فرض کنید گرجستاااان
خب،اینجا ایرانه،جایی که در عین ازاد بودن ازادی نداره،به قول یکی از دوستان:پارادوکس دنیای مدرن
به نقل از Hespride :
در مورد جنبه و ... كه فرمودين،‌توي تاپيك جوان ايراني.... يه پستي زدم. اينجا نقل قول ميكنم.
بعضي جمله هاش مربوط به اون تاپيكه، لطف كنيد بخش هاي مرتبط به اين تاپيك رو توجه كنيد :)

در این موضوع که شکی نیست،اما این عادت کردن نسبی هست و با اماده سازی یه سری شرایط،میشه میزان این عادتو بالا برد.البته بازم برای بار هزارم میگم:از نسل ما که گذشت،انشا... این اتفاق برای نسل بعد بیفته

اي بابا #-o
من يه ساعت قصه ي حسين كرد شبستري گفتم؟؟

دارم ميگم اصلا در زمينه مسائل جنسي چيزي به نام عادت كردن به جنس مخالف وجود نداره

به نقل از Hespride :
بله!
چرا نداشته باشه؟
تعريف غريزه: استعداد و توانايي كه از بدو تولد و بدون نياز به آموزش يا دريافت مفاهيم قابل استفاده است!

من نگفتم قدرت جنسي، كه خب اين معلومه كه بعد از بلوغ ايجاد ميشه!
گفتم كشش به سمت جنس مخالف! كه اين حتي بين بچه هاي 3-4 ساله هم پيداست كه اگه مثلا يه دختر 3 ساله اونجا باشه، فورا اون پسر 4 ساله جذبش ميشه و دوست داره باهاش بازي كنه. در صورتي كه هيچ چيزي از جنس و جنسيت نميدونه!!
من وقتی 6 سالم بود تو کلاس نقاشی بودم که همه دختر بودن و فقط من با 2 نفر دیگه پسر بودیم یعنی نزدیک 20 تا دختر و 4 تا پسر من همونجوری که به پسرا جذب میشدم به دخترا هم جذب میشدم و در واقع اون وقت هیچ فرقی واسم نمیکرد
به نقل از Hespride :
اي بابا #-o
من يه ساعت قصه ي حسين كرد شبستري گفتم؟؟

دارم ميگم اصلا در زمينه مسائل جنسي چيزي به نام عادت كردن به جنس مخالف وجود نداره
کاملا موافقم با این حرف

شما غريزت خرابه ;D

ايني كه من گفتم از خودم در نياوردم كه، همه ي روان پزشكا و دكتر ها و... خب چنين چيزي رو ميدونن
اونقدر بديهيه كه حتي مقاله اي فكر نميكنم در موردش باشه!

در ضمن، به عنوان مثال اين ثابت شده است كه در يك جمع، هميشه اولين فردي كه ادم بهش نگاه ميكنه، كسيه كه جنس مخالف هست!
در هر سني

به نقل از Hespride :
شما غريزت خرابه ;D

ايني كه من گفتم از خودم در نياوردم كه، همه ي روان پزشكا و دكتر ها و... خب چنين چيزي رو ميدونن
اونقدر بديهيه كه حتي مقاله اي فكر نميكنم در موردش باشه!

در ضمن، به عنوان مثال اين ثابت شده است كه در يك جمع، هميشه اولين فردي كه ادم بهش نگاه ميكنه، كسيه كه جنس مخالف هست!
در هر سني
من مقالات روانشناسی نخوندم
من فقط نظرات خودمو میگم احتمالا خیلیاشم اشتبا باشه ولی خب نظرمه
تا حالام نمیدونستم همه ادما تو همه دوره های زندگی غریزه دارن (البته فک کنم من جزو اینا نباشم)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا