به نظرم الان اگه تو ایران یه دفه قاطیشن خرتو خری میشه که تو کل تاریخ ایران بی سابقس باید کمکم باشهبه نقل از عـلــــــــــــي :موافقم ولي از 3 روز يه كم بيشتره....
به نقل از independentwise :شما یک شهر نشون من بدین دختر پسر های سمپاد همدیگر رو نشناسن!
به نقل از independentwise :ببینم اگر استیل آذین با پرسپولیس قاطی بشه دیگه چه رقابتی؟
همایش کجا بود عزیز من!!به نقل از independentwise :شما یک شهر نشون من بدین دختر پسر های سمپاد همدیگر رو نشناسن!
همش هم که به بهانه همایش تو مدرسه هم دیگه میرن میان
دیگه رقابت از این بیشتر
وقتی توی یک کلاسی با هم کلاسیت کل نمی کنی
مخصوصا وقتی به قول دوستان عادی شد
مثل بقیه همکلاسیات می مونه
و از اون رقابت خبری نیست
مگه اولاش
من که گفتم تو کلاس های مختلط در س خوندم
الان تو مدرسه ما بافرزانگان رقابت شدیده
عیزم فکر کنم متاعت خوب نبوده نه؟بابا این همه میگن باید از دست خود افغان بگیری که بدونی اصله واسه همینه دیگهبه نقل از independentwise :پسر ها اهمیتی نداره با 10 تا دختر رفیق باشن
و با هر کدوم جوری برخورد کنن که انگار فقط همون یکیه که مورد توجه اونه
ولی خانم ها این قدر دغل نیستند
مگر این که نسل جدیدی که داره ساخته می شود را در موردش صحبت کنیم
که آموزه های اخلاقیش هالیوود و هری پاتر است
در هری پاتر که این همه طرفدار دارد
دختر ها هم خیانت می کنند
همان طور که پسرها
ولی در فرهنگ ما
زن هنوز آنقدر پایین نیامده
به نقل از independentwise :در جواب آقای زابلیان و علی پاشا
من هم می دونم نیست ولی میشه ایجاد کرد و خیلی آسون اینکه دیگه از هیچ جا تاییدیه نمی خواد!
نه قانونی عوض میشه نه چیزی لازم تو مجلس تصویب بشه!
در ضمن در مثال مناقشه نیست و من هم اهل فوتبال نیستم که حالا 90 راه می اندازید
به نقل از محمد زابلیان :اصفهان. شما بیا تو مدرسهی ما، از بچه ها بپرس آدرس دبیرستان فرزانگان ( یا راهنمایی یا ... ) رو بگید ( یا حداقل بگید تقریبا کجای شهره ) من فکر کنم، حداقل ۸۰ تا ۹۰ درصد نتونند به این سوال جواب بدند! چه برسه به اینکه هم رو بشناسند. ( و حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد، حتی اسم یه نفر از دانشاموزان فرزانگان رو هم بلد نیستند ) از این همایش و اینا که میگیند هم اینجا هیچ خبری نیست. اصلا خبری نیست! یه جورایی هیچ رقابتی هم نیست ( فقط فکر کنم رباتیکی هامونند که هم رو میشناسند و با هم یه کم رقابت دارند )
به نقل از محمد زابلیان :کلا به نظر من این یه خصوصیت خیلی خوبه اصفهانه که اینطوریه! ( کلا فکر کنم مردم اصفهان و یزد الان مذهبی ترین مردم هستند و من از اینکه تو اصفهان زندگی میکنم، خیلی خوشحالم)
منم همه کار ها رو تایید نمیکنم، ولی در کل خوشم مییاد، که دیگه این مورد بستگی به سلیقه ( دقیقتر بگم: اعتقادات ) فرد داره!به نقل از peg0a2h1 :اتفاقا به نظرمن خوب نیست که مردم اصفهان تا این حد سنتی و مذهبی هستن... دیگه بعضی وقتا زیاد از حد میشه....
من هم هدف غیر درسی دارم و این چیزی که شما منظورتونه هم نیست .به نقل از محمد زابلیان :اگه هدف موارد غیر درسی است :
مدرسه هدفش تعلیم و تربیت است، بهتره این اهداف رو یه جای دیگه اجراییش کنید، نه توی مدرسه!