من کاملا میتونم از راه های دیگری جنس مخالف رو بشناسمبه نقل از کوروش . م :خوب شما 18 سال از زندگیت رو بدون شناخت جنس مقابل زندگی می کنی ، و از اونجایی که از این 18 سال شما مهم ترین و بیشترین قسمتش رو در مدرسه هستی ، خوب ، گفتم که بعضی مدارس تک ج ن س یـتی هم باید باشه بالاخره هر طیفی با هر عقیده ای بتونه بره مدرسه.
خوب این از مهارت های خوب شماست ، بنده فقط یک عدد برادر دوقلو دارم ودیگر هیچ !به نقل از فائزه موحدیان فر :من کاملا میتونم از راه های دیگری جنس مخالف رو بشناسم
بهدش هم مگه شما خواهر برادر ندارید
یه راه خوب رای شناخت
موافقم...من نمیدونم چرا اکثر مخالفا از دخترا هستن...به نقل از کوروش . م :خوب این از مهارت های خوب شماست ، بنده فقط یک عدد برادر دوقلو دارم ودیگر هیچ !
متاسفانه دنیای مجازی کافی نیست ، و در دنیای واقعی هم مکانی قابل اطمینان تر از مدرسه نمی تونه وجود داشته باشه به نظر من.
به نقل از persianboy1373 :موافقم...من نمیدونم چرا اکثر مخالفا از دخترا هستن......شاید تا 60% حق دارن که نگران باشن ولی فکر میکنم دارن مسئله رو دامن میزنن...یعنی احساس میکنم خودشونو یک طرف معصوم به حساب میارن اون طرف دیگ همه ی پسرا رو بیجنبه و عقده ای و نفهم فرض میکنن...ولی فکر میکنم تقریبا به همون نسبت 60 به 40 هرقدر پسر مشکل دار و عقده ای و بی جنبه هست همون قدر هم دختر مشکل دار هست...(دوباره میگم ه همون نسبت) اینو واقعا نباید انکار کرد...هم پسرا این مسئله رو میدونن هم دخترا...یکم ناراحت کننده س که پست ها رو که نگاه میکنم میبینم فقط همین حرف ها رو از دخترا میبینیم...اگر واقعا دید دخترا نسبت به پسرا اینجوریه واقعا باید یه فکری به حال جامعه مون برداریم...چون با این وضع یه دختر واسه اینکه تو خیابون بخواد راه بره باید مث چی بترسه..(مگه اینکه اینجا اغراق کرده باشن...) :)
چون دختر ها اسیب میبینند ولی پسر ها اصلا براشون مهم نیستبه نقل از persianboy1373 :موافقم...من نمیدونم چرا اکثر مخالفا از دخترا هستن......شاید تا 60% حق دارن که نگران باشن ولی فکر میکنم دارن مسئله رو دامن میزنن...یعنی احساس میکنم خودشونو یک طرف معصوم به حساب میارن اون طرف دیگ همه ی پسرا رو بیجنبه و عقده ای و نفهم فرض میکنن...ولی فکر میکنم تقریبا به همون نسبت 60 به 40 هرقدر پسر مشکل دار و عقده ای و بی جنبه هست همون قدر هم دختر مشکل دار هست...(دوباره میگم ه همون نسبت) اینو واقعا نباید انکار کرد...هم پسرا این مسئله رو میدونن هم دخترا...یکم ناراحت کننده س که پست ها رو که نگاه میکنم میبینم فقط همین حرف ها رو از دخترا میبینیم...اگر واقعا دید دخترا نسبت به پسرا اینجوریه واقعا باید یه فکری به حال جامعه مون برداریم...چون با این وضع یه دختر واسه اینکه تو خیابون بخواد راه بره باید مث چی بترسه..(مگه اینکه اینجا اغراق کرده باشن...) :)
همین قدر که این حرف رو میزنین معلومه که هیچی از جنس مخالفتون نمیدونید!به نقل از فائزه موحدیان فر :چون دختر ها اسیب میبینند ولی پسر ها اصلا براشون مهم نیست
دختر ها احساساتی اند ولی پسر ها نه
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(خيلی جالبه!!!)به نقل از سپهر :همین قدر که این حرف رو میزنین معلومه که هیچی از جنس مخالفتون نمیدونید!
پسرا احساساتی هستن
اما اصلاااااااااااااااااااااااااااااااا بروز نمیدن
امکان نداره
خیلی کم پیش میاد که بروز بدن
داد میزنن
خودشونو عصبانی نشون میدن که احساسات واقعیشون پشت چهره و صدای بلندشون پنهان بشه!
به نقل از سپهر :همین قدر که این حرف رو میزنین معلومه که هیچی از جنس مخالفتون نمیدونید!
پسرا احساساتی هستن
اما اصلاااااااااااااااااااااااااااااااا بروز نمیدن
امکان نداره
خیلی کم پیش میاد که بروز بدن
داد میزنن
خودشونو عصبانی نشون میدن که احساسات واقعیشون پشت چهره و صدای بلندشون پنهان بشه!
منم با هر دوتاتون موافقم... :) ولی تعجب میکنم که چرا فائزه خانوم گفتن پسرا احساساتی نیستن...؟؟!! نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنن...پسر ها علاقه ای به بروز احساساتشون ندارن...تو خودشون میریزن...به نقل از b.95 :واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(خيلی جالبه!!!)
ولی اينكه دخترا آسيب ميبينن ولی پسرا نه، كاملا درسته.اما نبايد به خاطر اين، از يكی شدن مدارس بترسن چون 90% اتفاق ها به طرز رفتار خودشون ربط داره.
این حرف تا حدودی درست است، ولی نه زیاد چون بازم تو ایران فرق وجود داره با سایر کشورهابه نقل از lof :شما که میگی دخترا آسیب میبینن به خواطر اینه که فکر میکنی پسرا خیلی هیزن و این به واطر اینه که ما ها و دخترا تو مدارس تک ج ن س یتی درس خوندیم و با روحیات خودمون بزرگ شدیم
ولی اگر مثلا از نسل بچه ها ی ما تو مدرسه های مختلط بزرگ یشن دیگه هیچ گونه عقده ای وجود نداره و بچه هامون اجتماعی تر بار میان
آرزو بر جوانان عیب نیست!به نقل از shayaan :همیشه آرزو میکنم قبل از اینکه بریم دانشگاه مدارس مختلط بشه