1.به نظر من نه!!؟؟ چون مردم ما که اون موقع نمی دونستن قانون اساسی چه جوریه!!!؟؟ اگه الآن همه پرسی کنند من میگم که این حکومت ئ انقلاب نباشه!!!؟؟به نقل از منجم! :1-انقلاب خوب بود یا نه؟
2-هدف از یاد گرفتن علم چیست؟
3-ولایت فقیهو قبول دارید یا نه؟

من یه اعتراضی دارم:به نقل از کیمیا.پ :دوستان بحث رو سیاسی نکنین الکی!
انقلاب هیچ ربطی به این مسایل نداره!
اگه بازم حرف سیاسی بزنین مجبور به پاک کردنشون میشم![]()
1.نخیر، انقلاب خوب نبود، انقلاب در باطن میتونست خوب باشه، اما چیزی که ما دیدیم یک فریب بود.1-انقلاب خوب بود یا نه؟
2-هدف از یاد گرفتن علم چیست؟
3-ولایت فقیهو قبول دارید یا نه؟

من حرفتو قبول ندارم، میتونی ثابت کنی؟ اگه نتونستی دیگه ازین حرفا نزن.به نقل از Platanus :من یه اعتراضی دارم:
توی مملکت ما قرن هاست نونمون آردش سیاسیه و آبمون گل سیاست گرفته. هر چی بخوای بگی، هر کار بخوای بکنی آخرش یه جورایی سیاسی می شه، حالا این که در راستای سیاست دولت باشه یا برعلیه اش، بستگی به دوره و زمونه داره. برای همین همه چی هم رنگ و بوی سیاسی می گیره. همین چندروزه دیدم چه بحث های اتفاقاً جاداری به بهانه های متفاوت حذف شده اند اما اون جایی که رسماً به گروه یا اقلیت خاصی توهین شده، اون جایی که بعضی ها بدون نام بردن مستقیم عقاید زدبشری ردشده ی خودشونو تبلیغ می کردن هیچ کس کاری به کارشون نداشت.
به نقل از کیمیا.پ :بله!
اینجانب باید بگم که...اهم اهم!
به هر حال اینجا فرومه و ممکنه یهویی بحثای سیاسی حالا به هر نوعی دردسر ساز شه
آفتابی؟؟؟منظورت نشریه آفتابه؟؟بله!من حرف شما رو خوب میفهمم!
اما به همون دلیل بالا بعضی جاها باید سکوت کرد![]()

به نقل از legend :1.به نظر من نه!!؟؟ چون مردم ما که اون موقع نمی دونستن قانون اساسی چه جوریه!!!؟؟ اگه الآن همه پرسی کنند من میگم که این حکومت ئ انقلاب نباشه!!!؟؟
ملت توی انقلاب کشته شدن تا از زورگویی شاه فرار کنند و دموکراسی داشته باشن!!؟؟؟ حالا این دیکتاتوری شاه به یک صورت دیگه(یعنی دین) داره به مرد اعمال میشه!!!؟؟؟
دقیقا مث کتاب قلعه حیوانات!!!!؟؟ این ها پشت دین قایم شدن و دارن به نام دین به مردم زور میگن!!؟؟؟
به نظرم دین باید از سیاست و حکومت دور باشه تا انقدر به نام دین به مردم ظلم نشه و مردم بتونند چهره ی واقعیه این انسان ها رو ببینند!!؟
2. هدف از یاد گرفتن علم اینه که شغل آینده ای که انتخاب می کنیم به این بستگی داره و دلیل دیگش اینه که ما بیاندیشیم!!؟؟؟
حالا ما بیایم کل کتاب های دو جنس رو جدا کنیم و بعدش بخوایم دانشگاه ها هم جدا کنیم کاره اشتباهی است!!!؟؟؟ مگه ما یک هدف از مدرسه رفتنمون یاد گرفتن روابط اجتماعی نیست!!!؟؟؟؟
پس اگه بخوایم این روابط رو خوب کنیم نیاز به رابطه ی دو جنس وجود داره تا توی جامعه انقذر فساد زیاد نشه!!؟؟؟
3. ولایت فقیه رو قبول دارم ولی نه این که بالای رئیس جمهور باشه و حرف آخر رو اون بزنه!!؟؟؟
من وقتی این ولایت فقیه رو قبول می کنم که خود مردم برای سوالات و کارهای دینی به اون رجوع کنند نه کار های سیاسی رو بکنه!!؟؟؟
این کار باعث کثیف شدن دین به سیاست هم میشه!!؟؟

به نقل از oo00oo :نه خیر
اتفاقا عالی میشه اگه مختلط باشه..به خاطر این که پسر ها از بی جنبگی درمیان ، روابط اجتماعیشون با دختر ها عالی میشه..بعد یه حس انگیزه تو درس خوندن و کل گذاشتن پیدا میکنن..بعد چیز های درون انسان هست که فقط جنس مخالف میفهمد...