الان یه جورایی استقلال پرسپولیس را امدیم جدا کنیم که کل کل کم شه!!به نقل از yashar21173 :به به عجب تاپیک فعالی مردم بس که این کامنت هاتون رو خوندم!!!!
وقتی تقلید می کنین دیگه از این بهتر که نمی شه توقع داشت!؟
بعد هم شما که یه بار 2 تاپیکه قرمزته و ابیته(اسمش یادم نیس!) ضایع شدین اخه دوباره چرا؟
بی خیال اصلا خب الان منظورت مجتبی جباریه دیگه؟
دمش گرم همشهریمونه دیگه!!! دلت بسوزه!
خواهر ، شما پرسپولیسا عجب آدمایی هستینا!! (منم شرمنده خواهر!)به نقل از 3ggerman :این یک تقلید بزرگ است(شرمنده خواهر)
اللبته تعجب نکردم چون کار استقلالیاس...
اصلا پرسپولیس اونقد اهمیت نداره که تو تاپیک استقلالی ها راجع به پرسپولیس بحث بشه.به نقل از NAKHOOS :پرسپولیسی ها دنبال حاشیه نیستند
حاشیه دنبال پرسپولیسی ها است
پرسپولیس نگو که نگو که ... :-&
معلومه نه آخه اون غیر از سر زدن کار دیگه ای بلده من نمیدونم چه پدر کشتگی با اون قلعه نوعی بیچاره دارن که هر سال که میاد قهرمانمون میکنه بعد سال بعد میندازنش بیرونبه نقل از عطیه.م :خوب حالا که برد بهتر میشه نظر داد! مرفاوی آری یا نه؟؟؟
فکر کنم پارسال قلعه نویی خودش رفت! بازم البته بسکه بیچاره را اذیت میکنن!به نقل از lof :معلومه نه آخه اون غیر از سر زدن کار دیگه ای بلده من نمیدونم چه پدر کشتگی با اون قلعه نوعی بیچاره دارن که هر سال که میاد قهرمانمون میکنه بعد سال بعد میندازنش بیرون
در هر حالتی پرسپولیس سوراخه!به نقل از armin2557 :حالا مرفاوی بمونه تا ببینیم چی میشه
پرسپولیس سوراخه