- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- مدال المپیاد
- فیزیک
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- فیزیک
داری میگی مثلا اون ریدمانی که علی کچل زد به تیم مقصرش پرسپولیسه؟آقا من یه مدتی نبودم و خب نشد بیام پیام بذارم
همیشه گفتن هوا که پاک باشه... آسمون همیشه آبیه!
این قهرمانی نتیجه ۹ سال صبر هوادار با این همه ظلمی که بهمون شد بود!
بعد از نه سال شاه فرهاد تیم رو دستش گرفت از اول فصل و شخصیت قهرمانی رو بهمون برگردوند!
و واقعا خودی و ناخودی نداشت همه با شاه فرهاد بد بودن از علیرضا منصوریان تا محمود فکری بگیرید تا پیشکسوتای پرسپولیس
اینکه شاه فرهاد سرمربی باشه و کاپی وریا گیان کاپیتان شاید شیرین ترین ترکیب برای قهرمانی استقلال میتونست باشه!
شاید بگین پرسپولیس ۵ ساله داره قهرمان میشه (حالا بماند در راه این ۵ قهرمانی چه کار های کثیفی کردن!) پس چرا انقدر ناراحتن؟
علت اینه که اولین فصلی که مسعود سلطانی فر تیم مورد علاقه اش یعنی پرسپولیس رو رها کرد حتی یک هفته هم پرسپولیس صدر جدول نبود!
و عجیب تر اینکه عملکرد این فصل پرسپولیس به مراتب از فصل پیش خودش طبق امار بهتر بوده پس علت چیه که قهرمان نشدن؟! علت اینه که ۵ سال مسعود سلطانی فر و اطرافیانش با ضعیف کردن استقلال و دادن جام های اسنپی به پرسپولیس شأن و شخصیت استقلال رو داشتن نابود میکردن که شاه فرهاد اومد و شخصیت برنده رو بهمون برگردوند!
من فقط میدونم که شاه فرهاد فرزند ناصرخان حجازی اومد و انقدر با اقتدار این تیم رو قهرمان کرد که حرف وحدیثی باقی نذاره!
تو دریایی ولی ساحل نداری... آهای فرهاد مجیدی!
من استقلالیم، ولی واقع بین باشیم، تو این چند سال استقلال اونقدر که باید خوب نبود.