• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هواداران استقلال بشتابید

پاسخ : هواداران استقلال بشتابید

حرف های قله نوعی درباره ی 90 و شخص فردوسی پور اصلا جالب نبود کاملا مشخصه که فردوسی پور کسیه که به فکر فوتباله ولی قلعه نویی یجوری حرف زد که واقعا بد بود صراحتا توهین کرد به عادل و اون هم خیلی خودشو نگه داشت که چیزی نگه.
در هرصورت بد بود همون طور که فتح الله زاده هم گفت در شان استقلال نبود.

بـازی بعدی
esteghlal.png
sepasi.png

استقــــــــــــــــلال تهـــــــــــران فجــــــــــــــــــر شهیـــــــــــد سپـــــــــاسی

جمعه 27 بهمن ساعت 14:30
ورزشگاه حافظیه

به نقل از Breeze :
حرف های قله نوعی درباره ی 90 و شخص فردوسی پور اصلا جالب نبود کاملا مشخصه که فردوسی پور کسیه که به فکر فوتباله ولی قلعه نویی یجوری حرف زد که واقعا بد بود صراحتا توهین کرد به عادل و اون هم خیلی خودشو نگه داشت که چیزی نگه.
در هرصورت بد بود همون طور که فتح الله زاده هم گفت در شان استقلال نبود.
واقعا خیلی بد گفت بدبخت فردوسی پور اشک تو چشاش جم شده بود :(+اون عکاسه :((
عادت داره قلعه نویی..

شاید من خودم استقلالی متعصب باشم ، ولی رفتار قلعه نوعی حالم رو بهم زد. :|
جدی جدی باورش شده که در حد خوزه مورینو ـه. :|
اگه واقعا آدم خوبی بود ، وقتی می دید هوادارا موافق با بازی پسرش نیستن، باید بلافاصله مینداختش بیرون. نه اینکه هم
عادل رو ، هم خانواده ش رو ببره زیر سوال. واقعا شعور پایینش رو به نمایش گذاشت.
به نقل از (simin) :
عادت داره قلعه نویی..
ولی فکر می کنم بهتره باشه این عادتش رو بذاره کنار. چون همه مثل فردوسی پور نیستن که راحت با عادت های مسخره بقیه کنار بیان. :-"

من ندیدم، شاید یه سری هم ندیده باشن.
میشه خلاصه بگید چی شد و قلعه نوعی چی گفت؟ :-?

به نقل از ریـحـانـه :
من ندیدم، شاید یه سری هم ندیده باشن.
میشه خلاصه بگید چی شد و قلعه نوعی چی گفت؟ :-?
منم خودم ندیده بودم. ولی بعد تو چند تا سایت خبرش رو خوندم، بعدش هم بچه های کلاسمون یه چیزایی برام تعریف کردن که به کلی رفتم تو شوک! :-\

تا جایی که شنیدم قلعه نوعی اول به فردوسی پور گفته که عامل اصلی افت فوتبال ایران شخص عادله. :| بعد هم تهدیدشون کرده که برنامه 90 رو جمع کنن.
نکته جالب حرفاش هم این بوده که به صراحت گفته که عادل یه عامل مافیایی توی فوتبال ایرانه و کلی زیردست داره که کارای کثیفش رو براش انجام میدن.
درباره ی توهین به خانواده ی عادل بقیه بهم توضیح مشخصی ندادن. :-" ولی توی سایت های زیادی بطور واضح اعلام شده که قلعه نوعی از خونواده ی عادل هم غافل نمونده. :|

فردوسی پور هم بعد این حرفا گفته که مهم نیست کی درباره ی من چی میگه. ما راه خودمون رو ادامه میدیم و مطمئن هستم که من نه زیردستی دارم و نه زیردست کسی هستم.
--------------------------
دیگه خودتون قضاوت کنید. توی مهارت مربیگری قلعه نوعی شکی نیست؛ ولی اصلا نباید با اشخاصی مثل عادل یا مثلا کی روش اینجوری حرف بزنه.

به نقل از (| | \/\/ \-/ |-| :
شاید من خودم استقلالی متعصب باشم ، ولی رفتار قلعه نوعی حالم رو بهم زد. :|
جدی جدی باورش شده که در حد خوزه مورینو ـه. :|
اگه واقعا آدم خوبی بود ، وقتی می دید هوادارا موافق با بازی پسرش نیستن، باید بلافاصله مینداختش بیرون. نه اینکه هم
عادل رو ، هم خانواده ش رو ببره زیر سوال. واقعا شعور پایینش رو به نمایش گذاشت.ولی فکر می کنم بهتره باشه این عادتش رو بذاره کنار. چون همه مثل فردوسی پور نیستن که راحت با عادت های مسخره بقیه کنار بیان. :-"
اینارو ول کنید یه بار همه یک صدا اس اس ما یه قهرمانههههههههههه یه قرمانه
>:D<گل فرهاد گل فرهاد بیرون بیا بیرون بیا فصل شکاره فصل شکاره

• لایک
امتیازات: m.f.a

به نقل از Fateme Rahmati :
اگه هوادار واقعی استقلال باشین اصلا اسم امیر قلعه نوعی رو هم نمیارین!
نه دیگه در این حد!
اخلاق رو نباید با کار قاطی کرد.
اگه توهین کرده، به خاطر اخلاقشه که خیلی هم اشتباه و زشت بوده. دلیل نمیشه همه‌ی کارایی که برای استقلال کرده رو هم بیخیال شیم که!

قبول کنید مربی ای که بهتر از همه تو این چند سال تو لیگ نتیجه گرفته /m\
اون بحث ام به نظرم حتما یه چیز دیده که اینجوری حرف میزنه وگرنه مرض که نداره :-??
ولی من هنوزم قبولش دارم اصن رو این مربی مربی نیومده :x

دقیقه76

استقلال4-فجرسپاسی0

به همه تبریک می گم <:-P <:-P
بازم تبریک تبریک تبریک

Back
بالا