Aila کاربر فعال ارسالها 20 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد شیمی - ریاضی دانشگاه ایشاا...شریف رشته دانشگاه ایشاا...مهندسی شیمی 2010/4/17 #31 پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ من معمولا علمی تخیلی و عاشقانه و کلا تخیلی می خونم...البته می خوندم الان کمتر کتاب می خونم
پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ من معمولا علمی تخیلی و عاشقانه و کلا تخیلی می خونم...البته می خوندم الان کمتر کتاب می خونم
Fallen کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,129 امتیاز 232 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2010/4/17 #32 پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ بیشتر فانزی ولی بعضی کتابای نویسنده های بزرگرو هم دوست دارم.
پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ بیشتر فانزی ولی بعضی کتابای نویسنده های بزرگرو هم دوست دارم.
Backstreetboy کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,107 امتیاز 495 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2010/4/20 #33 پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ همه رقم به جز تاریخی! ..... ولی تو عمرم یه کتاب تاریخی خوندم اونم درباره ی کورش بود!
پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ همه رقم به جز تاریخی! ..... ولی تو عمرم یه کتاب تاریخی خوندم اونم درباره ی کورش بود!
mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,002 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/7/13 #34 پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ رمان - تاريخي - شبه جامعه شناسي - عقيدتي
marlik کاربر حرفهای ارسالها 519 امتیاز 717 نام مرکز سمپاد شهید صدوقی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه مهندسی صنایع - صنایع 2010/7/18 #35 پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ رمان - تاریخی - شعر ِ نو -جامعه شناسی - شهرسازی
merinaz کاربر فوقفعال ارسالها 81 امتیاز 32 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر تهران 2010/7/27 #36 پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ هر کتابی که شنیده باشم قشنگه و احساس کنم میتونم ازش چیز مفیدی یاد بگیرم مو ضوعشم فرقی نمی کنه
پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ هر کتابی که شنیده باشم قشنگه و احساس کنم میتونم ازش چیز مفیدی یاد بگیرم مو ضوعشم فرقی نمی کنه
Legend کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,329 امتیاز 2,204 نام مرکز سمپاد علامه حلی بدون شماره! شهر طهرون سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه مهندسی عمران 2010/7/27 #37 پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ رمان،کتاب های کلاسیک و...!؟؟؟ تازه شروع کردم کتاب های کلاسیک بخونم و فقط 2 تا کتاب در این موضوع خوندم!!؟؟
پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ رمان،کتاب های کلاسیک و...!؟؟؟ تازه شروع کردم کتاب های کلاسیک بخونم و فقط 2 تا کتاب در این موضوع خوندم!!؟؟
blackparastoo کاربر فوقفعال ارسالها 106 امتیاز 192 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ 2010/8/6 #38 پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ رمان میخونم . شعر هم گاهی اوقات ، وختی حسش بیاد !
سیاوش کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,667 امتیاز 6,103 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر- نرم افزار 2010/8/6 #39 پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ الان دیگه فانتزی ولی آثار جاویدان جهان هم می خونم.
HHH لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,765 امتیاز 5,482 نام مرکز سمپاد مدرسه شهر کرج 2010/8/18 #40 پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ رمان رو که کلا خیلی وقته قیدشو زدم جز معروفاش مثل سینوهه یا همچین چیزایی رو که ارزش خوندن داشته باشه در غیر این صورت کتاب های علمی یا حکایت و شعر فلسفی تاریخی روانشناسی فال همینا دیگه
پاسخ : معمولا چه کتاب هایی مطالعه می کنید؟ رمان رو که کلا خیلی وقته قیدشو زدم جز معروفاش مثل سینوهه یا همچین چیزایی رو که ارزش خوندن داشته باشه در غیر این صورت کتاب های علمی یا حکایت و شعر فلسفی تاریخی روانشناسی فال همینا دیگه