sohaaaa
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان کرج
پاسخ : وقتی فهمیدی تیز هوشان قبول شدی
واسه دبستان به راهنمایی...
مرحله اول...خودم تنهایی خونه بودم...رفتم اینترنت...دیدم نتایج اومده...در این هنگام فقط دستم که روی موس بود و صفحه رو میدادم پایین که اسمم رو پیدا کنم تکون میخورد...نفسم نمیکشیدم حتی!! ...خلاصه دیدم قبول شدم...
1-پاشدم 3 متر پریدم بالا!!
2-دوباره پریدم...این سری یه جیغم کشیدم!!
3-بعد رفتم سراغ تلفن...
4-شماره مامان...:"در حال حاضر تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمیباشد لطفا بعدا شماره گیری بفرمایید"
5-شماره بابا..."دستگاه مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد لطفا مجددا شماره گیری نفرمایید"
6-دوباره مامان...:همون خانومه
7-بابا ...
8-نا امید شدم دیگه...دوباره پریدم بالا!!
9-دیدم نه...پرش افاقه نمیکنه... رفتم سراغ کله ملق و چرخ و فلک!!
10-میخواستم خودمو خفه کنم که نمیتونم به هیشکی بگم و همچنان به حرکات ژانگولری ادامه دادم!!
*این حرکات موزونم به خاطر خوشحالی نبود صرفا!!...هی میگفتم خوب الان چیکار کنم؟!
مرحله دوم...همه اهل فامیل جمع بودن!! ...دوستم زنگ زد گفت...منم لیوان پر از آب رو که دستم بود پرت کردم بالا!!(البته آبشو فقط!! )
دبیرستان هم که خیلی خوشحا لاز رو دیوار مشترک پریدیم اینور!!
واسه دبستان به راهنمایی...
مرحله اول...خودم تنهایی خونه بودم...رفتم اینترنت...دیدم نتایج اومده...در این هنگام فقط دستم که روی موس بود و صفحه رو میدادم پایین که اسمم رو پیدا کنم تکون میخورد...نفسم نمیکشیدم حتی!! ...خلاصه دیدم قبول شدم...
1-پاشدم 3 متر پریدم بالا!!
2-دوباره پریدم...این سری یه جیغم کشیدم!!
3-بعد رفتم سراغ تلفن...
4-شماره مامان...:"در حال حاضر تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمیباشد لطفا بعدا شماره گیری بفرمایید"
5-شماره بابا..."دستگاه مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد لطفا مجددا شماره گیری نفرمایید"
6-دوباره مامان...:همون خانومه
7-بابا ...
8-نا امید شدم دیگه...دوباره پریدم بالا!!
9-دیدم نه...پرش افاقه نمیکنه... رفتم سراغ کله ملق و چرخ و فلک!!
10-میخواستم خودمو خفه کنم که نمیتونم به هیشکی بگم و همچنان به حرکات ژانگولری ادامه دادم!!
*این حرکات موزونم به خاطر خوشحالی نبود صرفا!!...هی میگفتم خوب الان چیکار کنم؟!
مرحله دوم...همه اهل فامیل جمع بودن!! ...دوستم زنگ زد گفت...منم لیوان پر از آب رو که دستم بود پرت کردم بالا!!(البته آبشو فقط!! )
دبیرستان هم که خیلی خوشحا لاز رو دیوار مشترک پریدیم اینور!!