• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کدام کنسول؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع black fire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.1%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.1%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 8 7.1%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    112
پاسخ : کدام کنسول؟

به نقل از Black fire :
منظور منو متوجه نشدی منظور من اینه که داریم بهترینا رو مقایسه می کنیم تو میگی res آشغاله، خیلیا می گن halo آشغاله(به شخصه تمایلی به بازی کردنش ندارم، بر خلاف alan wake و خیلی بایای انحصاری دیگه ایکس) ولی بازیای انحصاری خفن جفت رو مقایسه کنی می بینی سونی یه سر و گردن بالاتره، آره gears شاید بهتر از killzone باشه(شاید) ولی در مجموع عملکرد مایکروسافت ضعیف تر بوده تو انحصاریا
خداییش کدوم بازیا مثل heavy rain و little big planet بودن؟(بقیه رو کار ندارم)

خب این چه ربطی به حرف من داره ؟
من نگفتم ps انحصاری خوب نداره.
GeOW 3 هم مطمئنم از همه ی انحصاری های PS3 یه سر و گردن بالاتر خواهد بود. حتی UC3.

• لایک
امتیازات: JB

به نقل از H O S E I N :
ضمنا" فکر میکنم Halo : Reach روی دیسک 6.5 گیگابایتی خیلی بهتر از FAILZONE 3 با حجم 40 گیگ باشه.
سلیقه شخصیه، از بازیایی مثل هالو که تا این اندازه تخیلین من و خیلیای دیگه تو سبک fps خوشمون نمی یاد باز killzone واقع گرایانه تر بود

به نقل از H O S E I N :
خب این چه ربطی به حرف من داره ؟
من نگفتم ps انحصاری خوب نداره.
GeOW 3 هم مطمئنم از همه ی انحصاری های PS3 یه سر و گردن بالاتر خواهد بود. حتی UC3.

آرزو بر جوانان عیب نیست

• لایک

به نقل از Black fire :
سلیقه شخصیه، از بازیایی مثل هالو که تا این اندازه تخیلین من و خیلیای دیگه تو سبک fps خوشمون نمی یاد باز killzone واقع گرایانه تر بود

آرزو بر جوانان عیب نیست

من تا جایی که میدونم کیلزون هم موضوعش در مورد همین نبرد های فضایی بود. فقط داستانش آبدوخیاری بود !

ضمنا" من آرزو نکردم حقیقت رو گفتم.

• لایک

به نقل از H O S E I N :
من تا جایی که میدونم کیلزون هم موضوعش در مورد همین نبرد های فضایی بود. فقط داستانش آبدوخیاری بود !

ضمنا" من آرزو نکردم حقیقت رو گفتم.
لاقل تو Killzone تفنگ آب پاشو شمشیر پلاستیکی نمی دن دستت یا چه می دونم پتک بادی! اصلحه هاش همون اصلحه های معمولین و اگه بازی کرده باشی(که نکردی) متوجه می شی 1/4 هالو هم تخیولی نیست
حقیقتی که خیلی دور از واقعیت باشد آرزوست(اینم می دم تو سخنان بزرگان ثبت کنن ;D )

• لایک

این که فرق شمشیر لیزری و پلاستیکی رو نمیدنی یه مسئله ای که باید تو دوران کودکی ریشه یابی کنی.

نمیدونم چرا اینطوریه هر جا ps3 فن ها کم میارن حرفای بی ربط میزنن.

• لایک

به نقل از H O S E I N :
این که فرق شمشیر لیزری و پلاستیکی رو نمیدنی یه مسئله ای که باید تو دوران کودکی ریشه یابی کنی.

نمیدونم چرا اینطوریه هر جا ps3 فن ها کم میارن حرفای بی ربط میزنن.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(الان این پست شما کاملا مربوط بود!)
دست پیشو می گیری پس نیفتی؟
پس اینکه بازیای xbox رو از ps بهتر می دونی هم باید در دوران کودکی تو جستو جو کرد؟

یه عده میخوان یه چیزی رو ببرن بالا برای همین یه چیز عالی دیگه رو میارن پایین.
چیزی که معلومه اینه که کیلزون هیچ شانسی در برابر Halo نداشت و از همون موقعی که reach اومد هم اینو همه فهمدین. هیلو 3 هم Goty شده بود. کیلزون هم فقط یه گرافیک بالا ارائه داد که البته فقط تو بازی 6 رنگ دیده میشه که میگیم بره پای اتمسفر بازی.
من دیگه این بحثو نمیخوام در مورد مقایسه Halo با بازی ..... انجام بدم.

• لایک

به نقل از H O S E I N :
یه عده میخوان یه چیزی رو ببرن بالا برای همین یه چیز عالی دیگه رو میارن پایین.
به نقل از H O S E I N :
به نقل از H O S E I N :
ضمنا" فکر میکنم Halo : Reach روی دیسک 6.5 گیگابایتی خیلی بهتر از FAILZONE 3 با حجم 40 گیگ باشه.
شما که اصلا از اینکارا نمی کنی (:|
برو خوش باش، نمی دونم چیو می خوای ثابت کنی یا اصلا چرا نمی خوای قبول کنی که هرکدوم طرفدارای خودشو داره ولی خب برو خوش باش، هر جور دوست داری فکرکن
ولی خب تو که قراره کم بیاری در بری کل ننداز B-)

تو سایت ها خوندم که Gears 3 زودتر از موعد تو نروژ توزیع شده و نسخه های غیر قانونیش هم الان رو اینترنت واسه دانلود هست !

به نقل از NADIMATRIX :
تو سایت ها خوندم که Gears 3 زودتر از موعد تو نروژ توزیع شده و نسخه های غیر قانونیش هم الان رو اینترنت واسه دانلود هست !

آره. ولی حداقل به نفع کپی بازهاست. چون هکر ها وقت بیشتری برای کار روی این بازی دارن >) .

البته تعدادش محدوده و مایکرو جلوش رو خیلی زودگرفته.

Back
بالا