کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111

Karo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : کدام کنسول؟

به نقل از SiXaXiS :
مگه من چی گفتم؟؟ :-s
پست خودتو میتونی ویرایش کنی ولی پست منو نمیتونی ویرایش کنی :D
بازی سوم شخص مثل God Of war با هر کدوم از دسته ها فرقی نمیکنه ولی بازی اول شخص مثلا Halo اگه اشتباه ننوشته باشم با دسته Xbox خیلی راحت تره به خاطر طراحی دسته کلا بازی با بازی های اول شخص بدون موس کاره سختیه ولی دسته Xbox خیلی بازی رو راحت تر میکنه من با هر دو (هم PS3 هم Xbox) بازی اول شخص بازی کردم ولی با Xbox خیلی راحت تر بود بازی کردن

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

لطفا PS vita رو هم به نظرسنجی اضافه کنید!

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از SiXaXiS :
لطفا PS vita رو هم به نظرسنجی اضافه کنید!
آش نخورده و دهن سوخته؟ بابا بزار بیاد بعد
حواسم نبود 3 دی اس رو اضافه نکردم اونم امشب اضافه می کنم

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به وضع به هم ریخته ی این انجمن تو یکی دو روز گذشته با ورود عزیزان تعصبی روی کنسول هاشون دقت کردین ؟
چرا اینقدر پشت سر هم تاپیک میزنین آخه ؟ :-w
خوب هر بحثی دارین بیاین اینجا انجام بدین دیگه . همونطوری که من و بقیه پارسال اینجا بحث میکردیم و این تاپیک الان به صفحه 42 رسیده
عزیز من لازم نیست برای xbox و ps3 و live و ... هی تاپیک جدا گانه بزنید . همه این بحث ها رو بیارین اینجا تا اینقدر پراکندگی پیش نیاد
در ضمن یه فکری هم به حال این تاپیک های قفل شده بکنین (ترجیحا پاک کنین) که اینقدر صفحه از تاپیک قفل شده پر نباشه :-"
از صبح تا حالا دارم تو این تاپیک ها میگردم تا یه پست بدم ولی بسکه دوطرف درگریر در بحث به هم تیکه انداختن و هم دیگه رو مسخره کردن نمیشه بخدا ~X(

• لایک
امتیازات: Karo
  • شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از NADIMATRIX :
به وضع به هم ریخته ی این انجمن تو یکی دو روز گذشته با ورود عزیزان تعصبی روی کنسول هاشون دقت کردین ؟
چرا اینقدر پشت سر هم تاپیک میزنین آخه ؟ :-w
خوب هر بحثی دارین بیاین اینجا انجام بدین دیگه . همونطوری که من و بقیه پارسال اینجا بحث میکردیم و این تاپیک الان به صفحه 42 رسیده
عزیز من لازم نیست برای xbox و ps3 و live و ... هی تاپیک جدا گانه بزنید . همه این بحث ها رو بیارین اینجا تا اینقدر پراکندگی پیش نیاد
در ضمن یه فکری هم به حال این تاپیک های قفل شده بکنین (ترجیحا پاک کنین) که اینقدر صفحه از تاپیک قفل شده پر نباشه :-"
از صبح تا حالا دارم تو این تاپیک ها میگردم تا یه پست بدم ولی بسکه دوطرف درگریر در بحث به هم تیکه انداختن و هم دیگه رو مسخره کردن نمیشه بخدا ~X(
حالا ببین من چی دارم می کشم! فوهشم می دن باید اصلاح کنم! تاپیکای قفل شده هم یه مدت می مونن پاک می شن که فک کنم اون مدت شده یه سری تاپیک هم قفل شده که بعدن باز بشه.

• لایک

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Black fire :
حالا ببین من چی دارم می کشم! فوهشم می دن باید اصلاح کنم! تاپیکای قفل شده هم یه مدت می مونن پاک می شن که فک کنم اون مدت شده یه سری تاپیک هم قفل شده که بعدن باز بشه.

بنظرم باید تاپیک های : PS3 و x360 و live و move vs kinect هم باید یا حذف بشن یا اگر نه با این تاپیک ادغام بشن . الان مشکل اینجاست که تو هیچ کدوم از این تاپیک ها بحث علمی نمیشه و فقط محلی شده برای منفی دادن و کل کل و تیکه انداختن [-(

• لایک

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از Karo :
دوستان عزیز من نه طرفداره Xbox ام نه PS3 ولی با هر 2 تاش بازی کردم خیلیم بازی کردم
چیزی که مشخصه دسته PS3 خیلی واسه بازی مثل فوتبال راحت تره (واسه من) ولی واسه بازی های اول شخص هیچ دسته ای به پای دسته ی Xbox نمیرسه :D (نظر شخصی بود)

با نظرت كاملا موافقم !

به نقل از SiXaXiS :
نظر بسیار مزخرفی بود عزیزم!
بازی سوم شخص تو God of war بازی کردی که این حرف رو میزنی؟
بازی اول شخص مثلا چی؟

فرق بازي اول شخص و سوم شخص رو نمي دوني ؟ =)) در ضمن ويرايش كردن پست هم زشته نكن :-"

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از JB :
با نظرت كاملا موافقم . <D=

فرق بازي اول شخص و سوم شخص رو نمي دوني ؟ =)) ويرايش كردن پست هم زشته نكن . B-)
آخه من تا حالا برام تعریف نشده که بازی هم اول شخص یا چیزای دیگه داره!
چشم دیگه ویرایش نمی کنم!

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

بچه ها میشه با eyetoy چت کرد؟

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از SiXaXiS :
بچه ها میشه با eyetoy چت کرد؟
تو مگي eyetoy داري ؟ نه فكر نكنم . :-?

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

ای بابا باز که شما ها دارین سر موضوع بی ربط کل کل میکنین :-w
گند زدین به انجمن به خدا ~X(
از زنندگان تاپیک های زیر میپرسم آیا با حذف شدن یا ادغام تاپیک هاتون با این تاپیک موافقید یا نه ؟
PS3 و x360 و live و move vs kinect
خداییش به پستایی که تو این تاپیک ها دادین یه دقت کنین . خودتون حرفایی که زدین رو تایید میکنین ؟ من که چیزی جز دعوا و منفی نمیبینم
در ضمن اگر دقت کرده باشین دارین این تاپیک رو هم به گند میکشین [-(

• لایک
  • شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

من به دلایلی می زان ووقتی که می تونم بزارم هر روز کمتر و کمتر می شه(اندکی مبالغه داشت) و دیگه نمی تونم مثل قبل همه چیزو درجا بررسی کنم و اسپما رو پاک کنم و اینجوری که من می بینم یکی یه چیز می گه یه کپه اسپم به وجود می آد.
همونطور که نادی گفت منهم از اول قصد پاک کردن تمامی تاپیک های نامبرده رو داشتم ولی گذاشتم بمونه و خودتون دیدید چی شد و الان هم دارم می بینم که این تاپیک هم داره روز به روز به اسپم کشیده می شه
خواهشم اینه که خودتون یه مقدار رعایت کنید حالا فرق نمی کنه طرفدار چی هستید، توهینا رو اصلاح کردم ولی باز هم توهینای جدید به هم کردید تو جاهای مختلف ، ببینید به اون دکمه ارسال گزارش به مدیرا علاقه ای ندارم ولی کم کم مجبور به ساتفاده از اون دارم می شم

در ضمن نظرتون رو راجع به ترکیب این تاپیک ها با پ.خ بهم بگید و این تاپیک رو دیگه بیشتر به اسپم نکشید
متشکر

• لایک
امتیازات: TMNT

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

ویژگی های دسته PS3 که باعث برتری اون نسبت به دسته xbox میشه :

1. دسته PS3 دارای سنسور حرکتیه ولی دسته ایکس باکس فاقد اون

2. دسته PS3 بدون نیاز به باتری قلمی و با استفاده از یه باتری داخلی قابل شارج کار میکنه ولی دسته ایکس باکس همچنان بعد از گذشت 5 ,6 سال از اومدن کنسول همچنان از باتری قلمی استفاده میکنه . نکته شگفت انگیز در رابطه با دسته PS3 اینه که با یه شارج 5 دقیقه ای تا ساعت ها کار میکنه ولی دسته ایکس باکس مرتب در حین بازی باتریش تموم میشه و شما باید در به در دنبال باتری بگردین . درضمن قسمتی که باتری دسته ایکس باکس درش قرار میگیره اونقدر ظریفه که به راحتی فنر های توش خراب میشه و جاش هم گشاد میشه . در کل یه مصیبتیه

3. موضوع بعد آنالوگ و دکمه های R1 و R2 در دسته ایکس باکسه که بعد از مدتی بازی کردن باهاش سفت میشه و به راحتی از کار میفته

• لایک

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

بچه ها میشه sport champion رو آنلاین بازی کرد؟؟(جدا از پی اس ان)

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از NADIMATRIX :

2. دسته PS3 بدون نیاز به باتری قلمی و با استفاده از یه باتری داخلی قابل شارج کار میکنه ولی دسته ایکس باکس همچنان بعد از گذشت 5 ,6 سال از اومدن کنسول همچنان از باتری قلمی استفاده میکنه . نکته شگفت انگیز در رابطه با دسته PS3 اینه که با یه شارج 5 دقیقه ای تا ساعت ها کار میکنه ولی دسته ایکس باکس مرتب در حین بازی باتریش تموم میشه و شما باید در به در دنبال باتری بگردین . درضمن قسمتی که باتری دسته ایکس باکس درش قرار میگیره اونقدر ظریفه که به راحتی فنر های توش خراب میشه و جاش هم گشاد میشه . در کل یه مصیبتیه

3. موضوع بعد آنالوگ و دکمه های R1 و R2 در دسته ایکس باکسه که بعد از مدتی بازی کردن باهاش سفت میشه و به راحتی از کار میفته
مزایای xbox360 controller :
1- ارگونومی و طراحی عالی منطبق بر شکل دست انسان.
2- مکان مناسب آنالوگ ها
3- کلید های ماشه ای xbox بسیار بهتر از ps3 هست.

ضمنا" مورد 3 رو که گفتی من برام پیش نیومده نمیدونم چطور چنین چیزی میگی.
مورد 2 : این که گفتی تند تند وسط بازی خالی میشه قبول کن چرت گفتی. من با باتری آشغال دونه 200 تومنی 10 ساعت بازی میکنم . با باتری های duracell خوب من تا 50 ساعت بازی میکنم و اینو همه میدونن. ولی در مورد این که جای باتری ها شل میشه راست گفتی.

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از H O S E I N :
2- مکان مناسب آنالوگ ها
مورد 2 : این که گفتی تند تند وسط بازی خالی میشه قبول کن چرت گفتی. من با باتری آشغال دونه 200 تومنی 10 ساعت بازی میکنم . با باتری های duracell خوب من تا 50 ساعت بازی میکنم و اینو همه میدونن. ولی در مورد این که جای باتری ها شل میشه راست گفتی.

این ارگونومی بی نظیری که ازش دم میزنی نمیدوم چرا اینقدر مشابه دسته Wii ه . البته از اونجایی که مایکروسافت اصلا اهل تقلید نیست حتما wii از مایکروسافت تقلید کرده !
همچنین جای مناسب آنالوگ ها که حقیقتا مایکروسافت یه نوآوری بینظر انجام داده فقط نمیدونم چرا قبل از اون و حدود 10 , 15 سال قبل تو کنسول GameCube جای آنالوگ ها مشابه جای دسته ایکس باکسه . بازم نتیجه میگیریم که نینتندو یه تقلید گنده از مایکروسافت انجام داده :-"
نمیدونم از چه نوع باتری پیشرفته ای استفاده میکنی ولی من که تا حالا صد بار واسم پیش اومده باتری دسته وسط بازی خالی بشه . همچنین ضعیف شدن باتری و قطع ارتباط دسته با کنسول که هزاران بار واسه من پیش اومده جای خود داره :-"

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از NADIMATRIX :
این ارگونومی بی نظیری که ازش دم میزنی نمیدوم چرا اینقدر مشابه دسته Wii ه . البته از اونجایی که مایکروسافت اصلا اهل تقلید نیست حتما wii از مایکروسافت تقلید کرده !
همچنین جای مناسب آنالوگ ها که حقیقتا مایکروسافت یه نوآوری بینظر انجام داده فقط نمیدونم چرا قبل از اون و حدود 10 , 15 سال قبل تو کنسول GameCube جای آنالوگ ها مشابه جای دسته ایکس باکسه . بازم نتیجه میگیریم که نینتندو یه تقلید گنده از مایکروسافت انجام داده :-"
نمیدونم از چه نوع باتری پیشرفته ای استفاده میکنی ولی من که تا حالا صد بار واسم پیش اومده باتری دسته وسط بازی خالی بشه . همچنین ضعیف شدن باتری و قطع ارتباط دسته با کنسول که هزاران بار واسه من پیش اومده جای خود داره :-"

اولا" نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدی خیلی شبیه دسته wii هست. کلا" joystick های استاندارد از نظر ظاهر یه الگوی خاصی دارن که دسته 360 توی اون ها واقعا" برتره (; . البته دسته ps3 از این قائده جداست که از این الگو پیروی نمیکنه احتمالا" طراحان ماهر سونی این دسته رو بر اساس سیفون توالت ساختن B-) تازه توی 15 سال اخیر این دسته به جز چند تا اپسیلون تغییر هیچ تغییر دیگه نداشته. :rolleyes: البته به شکل دسته هم نمیشه خیلی ایراد گرفت. کار معلولین علاقه مند به بازی راحت شده :))

ضمنا" مگه بحث ما کپی کردن بوده ؟ ما داشتیم در مورد خود جوی استیک این کنسولا صحبت میکردیم. چرا وقتی کم میارید موضوع بحثو عوض میکنید.

اگه بخوایم این طوری بگیم خود سونی وقتی ps رو عرضه کرد نباید جوی استیک میساخت چون از شرکت های گذشته تقلید کرده بود.

وقتی فرق الگو گیری خوب با تقلیدی که گند میزنه به همه چی (من کی گفتم move ؟ :D) نمیدونید بهتره با کسی سر ابن مسائل بحث نکنید.

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از NADIMATRIX :

شما این رو از کجا می گی که آنالوگ ها سفت میشن ؟ چرا پس تو این چند سال برای من پیش نیومده ؟

به نقل از H O S E I N :
2- مکان مناسب آنالوگ ها

من با دوراسل قشنگ یه هفته رو بازی میکنم !
به نقل از NADIMATRIX :
باز شما کم آوردید بحث رو منحرف کردید ؟
اگه به تقلید باشه موو روی همه رو سفید کرده !
(یه بنده خدایی تو یه تاپیک دیگه می گفت : تقلید موو از ویی استاندارد سازیه ! :)) )

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از H O S E I N :
اولا" نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدی خیلی شبیه دسته wii هست. کلا" joystick های استاندارد از نظر ظاهر یه الگوی خاصی دارن که دسته 360 توی اون ها واقعا" برتره (; . البته دسته ps3 از این قائده جداست که از این الگو پیروی نمیکنه احتمالا" طراحان ماهر سونی این دسته رو بر اساس سیفون توالت ساختن B-) تازه توی 15 سال اخیر این دسته به جز چند تا اپسیلون تغییر هیچ تغییر دیگه نداشته. :rolleyes: البته به شکل دسته هم نمیشه خیلی ایراد گرفت. کار معلولین علاقه مند به بازی راحت شده :))

ضمنا" مگه بحث ما کپی کردن بوده ؟ ما داشتیم در مورد خود جوی استیک این کنسولا صحبت میکردیم. چرا وقتی کم میارید موضوع بحثو عوض میکنید.

اگه بخوایم این طوری بگیم خود سونی وقتی ps رو عرضه کرد نباید جوی استیک میساخت چون از شرکت های گذشته تقلید کرده بود.

وقتی فرق الگو گیری خوب با تقلیدی که گند میزنه به همه چی (من کی گفتم move ؟ :D) نمیدونید بهتره با کسی سر ابن مسائل بحث نکنید.

تو رو خدا نگاه کن کی از کم اوردن حرف میزنه :)) کار دنیا برعکس شده :-"
مخصوصا واسه کسی که ادعاش میشه بکار بردن عبارت " سیفون توالت " اصلا نشانه ای از کم آوردن نیست :))

پیدا کردن موارد مشابه از تقلید مایکروسافت در طراحی دسته دقیقا به این خاطر بود که شما نیاین بگین مایکروسافت در این قضیه نوآوری به خرج داده

• لایک
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از NADIMATRIX :
تو رو خدا نگاه کن کی از کم اوردن حرف میزنه :)) کار دنیا برعکس شده :-"
مخصوصا واسه کسی که ادعاش میشه بکار بردن عبارت " سیفون توالت " اصلا نشانه ای از کم آوردن نیست :))

پیدا کردن موارد مشابه از تقلید مایکروسافت در طراحی دسته دقیقا به این خاطر بود که شما نیاین بگین مایکروسافت در این قضیه نوآوری به خرج داده

درکت میکنم ضایع شدن جالب نیست :-ss

ما حرفی نزدیم. نمیخواستیم هم چنین حرفی بزنیم. مگه مثل شما هستیم بیخود والکی کنسول 360 تا حد یه ابرکامپیوتر بالا ببریم.

بالا