- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 2000
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : کدام کنسول؟
یعنی امکان ایجاد تاپیک جدید برای تعریف نشده ؟
یعنی امکان ایجاد تاپیک جدید برای تعریف نشده ؟
هرگونه کل کنسول در بحث ها بغیر از تو تاپیک کدام کنسول حذف می شوند. و البته بحث در مورد سخت افزار و بازی و.... نیز در همین تاپیک صورت می گیرد.
برای هرچیزی که تاپیک نمیزنن عزیزبه نقل از H O S E I N :یعنی امکان ایجاد تاپیک جدید برای تعریف نشده ؟
بابا این طوری که مایکروسافت ورشکست میشه مگه اینکه یه خلاقیت به خرج بده و یه چیزی بسازه بیچارهبه نقل از NADIMATRIX :Vita می تواند به عنوان کنترلر PS3 استفاده شود
می تواند به عنوان کنترلر PlayStation 3 استفاده شود ، مانند چیزی که در Wii U شاهد آن هستیم.
آقای Phil Rogers مدیر بخش R&D (تحقیقات و توسعه) در SCEE در یک مصاحبه اعلام کردند:
این کنسول دستی امکانات بسیاری را برای ما فراهم کرده است ما حتی می توانیم از آن به عنوان صفحه نمایشگر PS3 استفاده کنیم! شما حتی می توانید از این کنسول به عنوان کنترلر PS3 استفاده کنید.
ایشان در ادامه گفتند:
شما می توانید نرم افزار هایی را از طریق شبکه بین کنسول ها به اشتراک بگذارید و با استفاده از پردازشگر قدتمند PS3 تصاویر بسیار زیبایی را در نمایشگر Vita شاهد باشید.
همچنین قرار است که بازیهای مشترکی بین Vita و PS3 ساخته شود تا این دو کنسول بتوانند قابلیت های بیشتری را در به اشتراک گذاری بازیها بین خود نشان بدهند، تا کنون کمپانی های زیادی حاضر شده اند تا بازیهای خود را برای کنسول دستی Vita منتشر کنند و خبر هایی حاکی از ساخته شدن حدود 505 بازی برای این کنسول در سال آینده میلادی وجود دارد.
قرار است امسال حداقل در یک منطقه در دنیا (به احتمال خیلی زیاد ژاپن) این کنسول عرضه شود. هنوز جزئیات بیشتری از قابلیت های جدید این کنسول منتشر نشده است و سونی خود را برای نمایش قدرتمند این کنسول در نمایشگاه های gamescom و TGS آماده می کند.
------------------
یا ابوالفضل ....
کی اینجوری میتونه درس بخونه
فامیلاتون از کجا میفرستن؟؟؟به نقل از Black fire :تا آخر سال فک کنم تو تهران باشه ولی قیمتاش زیاد می شه
من احتمالا تا بعد کنکور نتونم بگیرم ولی اگه یه جوری مخ رو بزنم و بگیرم به یکی از فامیلامون می سپرم همون 250-300 برام بفرسته
پی اس پیم رو همینجوری گرفتم گمرکم نخورد!!!
تو دبی رو نمیدونم خبر ندارم ولی بعدش با فاصله کم می یاد ایرانبه نقل از SiXaXiS :فامیلاتون از کجا میفرستن؟؟؟
مگه تو دبی زود تر نمیاد؟؟؟
چطوری گمرک نخورده؟؟ مگه میشه؟؟؟
من به شما توصیه می کنم اول PS3 رو بگیری و بعدش اینو
باب خوش بحالت فقز حواست به خدوت باشه از خوشحالی نپوکی!به نقل از Black fire :تو دبی رو نمیدونم خبر ندارم ولی بعدش با فاصله کم می یاد ایران
فامیلمون هم تو انگیسه، هر چند که ه مقدر زیادی سرش معطل شدیم تا برسه ولی طرف تو گمرک نفهمید چیه 2-3 تا چرت و پرت گفت ردمون کردیم رفتیم، تازه فقط پی اس پی نبود! تجهیزاتش شامل کیف و قاب و... هم بود به اضافه little big planet و GT و یهبازی دیگه همشون مفت در اومد سر گمرک! خیلی مزه داد!
پی اس 3 هم تو صفه الان عیدیای امسال + 2 سال دیگه رو دارم جمع می کنم یه دفعه همه رو باهم بگیرم بعد کنکور بریم صفا سیتی!
نمی دونم فعلا که برنامه ریزی دراز مدتهبه نقل از SiXaXiS :باب خوش بحالت فقز حواست به خدوت باشه از خوشحالی نپوکی!
ویتا معرکست!
فکر نکنم کار کنه ولی شاید تا چند سال دیگه بیادبه نقل از Black fire :نمی دونم فعلا که برنامه ریزی دراز مدته
راستی 3g تو ایران کار می کنه یا نه؟ اگه کار می کنه نسخه 3g می گیرم
آرهبه نقل از NADIMATRIX :آها راستی این 3G قضیش چیه ؟
گویا ویتا دو مدل داره یکی با 3G و دیگری بدون اون
به نقل از SiXaXiS :آره
ولی هر دو وای فای دارن
اپراتور سومبه نقل از NADIMATRIX :خوب 3G چیه اونوقت ؟
به نقل از SiXaXiS :اپراتور سوم
یه جور اینترنت هست که با سیم کارت هست و میشه باهاش فیلم و آهنگ و همه چی فرستاد به یکی دیگه
نه باو اگه بود که الان ایران جهان سوم نبودبه نقل از NADIMATRIX :در ایران همچین چیزی فعال هست ؟
به نقل از SiXaXiS :نه باو اگه بود که الان ایران جهان سوم نبود