به نقل از NADIMATRIX :خوب Gears 3 عرضه شد !
شما ها فعلا باید صبر کنید چون هنوز راهی برای کپی کردن فرمت جدید مایکروسافت پیدا نشده
به شدت لایک به نظر من بازی های انحصاری شدیدا میازره که اریج بزنی!به نقل از H O S E I N :مشکلی نیست. پاش بیفته اوریج میزنیم B-)
به نقل از H O S E I N :مشکلی نیست. پاش بیفته اوریج میزنیم B-)
میریم خوب باش یک PS2 میگیریم!به نقل از NADIMATRIX :قابل شما رو نداره البته ...
90 تومن قیمتش بود تو یکی از سایتا !!!
تو کدوم جهنم دره ای ps2 نود تومنه؟ دیگه اونقدرا هم قیمتش پایین نیستبه نقل از SiXaXiS :میریم خوب باش یک PS2 میگیریم!
به نقل از Black fire :تو کدوم جهنم دره ای ps2 نود تومنه؟ دیگه اونقدرا هم قیمتش پایین نیست
تو جهنم درخ ما انقدهبه نقل از Black fire :تو کدوم جهنم دره ای ps2 نود تومنه؟ دیگه اونقدرا هم قیمتش پایین نیست
پس خیلی افت قیمت داشته تو جهنم درخ شما! تو جهنم دره ما رو هم قیمتا رو ندارم!به نقل از SiXaXiS :تو جهنم درخ ما انقده
فرق اینا با عادی چیه؟به نقل از NADIMATRIX :آقا باندل رو حال کن
به نقل از H O S E I N :چیو حال کنیم ؟ محتویات رو هم میذاشتی لااقل.
به نقل از SiXaXiS :فرق اینا با عادی چیه؟
به نقل از sandman :خیلی وقته منتظر LT 2 هستم کاشکی زود تر بیاد تا بتونم گرز 3 بازی کنم
به نقل از NADIMATRIX :اینم یه شایعه ی جالب :
آيا Gears of War 3 برای Playstation 3 منتشر خواهد شد در حالی که اين بازی يک عنوان انحصاری Xbox 360 است . اما با اين حال Cliff Bleszinski سازنده سری بازی های Gears در حال اجرای بازی بر روی کنسول سونی است.
Cliff Bleszinski عکسی هم از اين مورد منتشر کرده است و در متنی که اواخر ديروز در کنار اين تصوير به اشتراک همگان گذاشته بيان کرده : خانم ها و اقايان من ميخواهم به شما چيزي را ارايه دهم Gears of War 3 در Playstation 3 اجرا خواهد شد.
منبع : gamepur
به نقل از H O S E I N :جالب بود.
اگه واقعا" چنین اتفاقی میفتاد عمو بیلی (مجازا" مایکروسافت!) با ثروت هنگفت خودش و با شکایت کلا" Epic رو منهدم میکرد.