• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کدام کنسول؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع black fire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111
پاسخ : کدام کنسول؟

منم طرفدار محصولات ژاپنی ام :P
ولی احتمال هک شدنش کم نیست، هر جند که هنوز به صورت رسمی اعلام نشده و نمی شه مطمئن بود که درسته یا نه ولی به key های کنسول می گن دسترسی پیدا کردن که یه هکچین چیزی بود که با عث هک شدن ps3 شد، البته می گم هنوز قطعی نیست و حتی بعد از طی مراحل اولیه یه مقدار طول می کشه که یه نرم افزار درست حسابی بدن ولی خوب وقتی اسم مایکروسافت میاد احتمال هک می ره بالا ;)

به نقل از Black Fire :
منم طرفدار محصولات ژاپنی ام :P
ولی احتمال هک شدنش کم نیست، هر جند که هنوز به صورت رسمی اعلام نشده و نمی شه مطمئن بود که درسته یا نه ولی به key های کنسول می گن دسترسی پیدا کردن که یه هکچین چیزی بود که با عث هک شدن ps3 شد، البته می گم هنوز قطعی نیست و حتی بعد از طی مراحل اولیه یه مقدار طول می کشه که یه نرم افزار درست حسابی بدن ولی خوب وقتی اسم مایکروسافت میاد احتمال هک می ره بالا ;)

من خودم تعجب میکنم که چطور ایکس باکس وان تا حالا هک نشده ! مایکروسافت خیلی خوب دووم آورده این سری !
یه خبر بود اونروز ٬ میگفت که حدود 31٪ از خریداران PS4 ٬ قبلاً PS3 نداشتن و از Xbox 360 و Wii به سونی رو آوردن!
کلاً از نظر سخت افزار PS4 چیزی حدود 40٪٬ 50٪ از Xbox One قویتره و برای ما ایرانیا که نمیتونیم از خیلی از امکانات کنسول استفاده کنیم٬ سخت افزار مهمترین عامله.
+ ژاپن همیشه برنده ست ! ;D

به نقل از The Last Horseman :
یه خبر بود اونروز ٬ میگفت که حدود 31٪ از خریداران PS4 ٬ قبلاً PS3 نداشتن و از Xbox 360 و Wii به سونی رو آوردن!
این خبر ماهایی که 3 رو داشتیم هنوز 4 نگرفتیم رو حساب نکرده :-"

من تازگی بابام برام xbox1 گرفت خودم خیلی راضیم :x قبلشم xbox داشتم
اما داداشم رفته یه ps4 گرفته اونم خیلــــی عالیه :-\
به نظرم جفت اینا خیلی رقابتشون تنگاتنگه :-?
من یه مدت وی داشتم که دادمش کسی خوب بود اونم ولی ایکس باکس یه چی دیگس

به یه نکته جالبی بر خورد کردم نمی دونم به درد Xbox باز ها می خوره یا نه ولی رو ps چه 3 چه 4 جواب می ده.
نمی دونم تا الان موقع وصل شدن به psn اررور DNS گرفتید یا نه ولی خوب یه مدت بود منو اذیت می کرد هر چند وقت یه بار اررور می داد و disconnect می شدم و یا مثلا تو بازی darksouls 2 که summon می شدم نمی تونستم همیشه بهhost وصل شم، خلاصه سعی کردم برای حلش از این سرویسای کاهش پینگ استفاده کنم ولی بعد دیدم که اونا هم به نوعی vpn محسوب می شن و خوب ps وی پی ان روش کار نمی کنه، خلاصه رفتم دنبال یه راه برای زدن vpn که به چیز جالبی پیدا کردم:
تا الان دقت کردین دانلود از psn اینا سرعت کامل نمی ده و احتمال قطع شدنش هست؟ معلوم شد که این مشکل فقط مشکل ما ایرانیا نیست و حالا یه سری چیزای دیگه که دیگه حوصلم سر رفت حوصله تایپ کردن ندارم :))
این ip هایی که پایین می زارم opendns شرکت گوگله برید تو تنظیمات اینترنت دستگاهتون و به جای easy گزینه دیگرو که custome هستش رو انتخاب کنید و موقعی که به قسمت تنظیمات dns ش رسیدید اینا رو به همین ترتیب وارد کنید:
8.8.8.8
8.8.4.4
نکته انحرافی برای ps4 : اگر دستگاهتون آپدیت نباشه احتمالش هست این گزینه رو نداشته باشید، چون تو ورژنای قدیمی تر نبود

بیشتر بدانید ;) :P

هیچ کنسولی به پای ps4 نمیرسه :> :> :>

خب ایکس باکس وان کینکت خیلی قویی داره و به نظرم بازی های نسل نو قراره در این راستا پیش برن

• لایک
امتیازات: Sep

کنسول PS4 فقط..امان از یکسری فنای تعصبی طرفدار phill spencer و مایکرو بخاطر چن تا بازی چرت و پرت ازجمله Halo 5 که ادم اسمشو میشنوه حالت تهوع میگیره..
متای بازی های PS4 از جمله آنچارتد 4 و TLOU که به ترتیب 94 و 95 بودن(عجب رقمایی :x :)) )..اما بیشترین متای بازی ایکسباکس وان چند؟87 که برای Forza جدیده بوده..
حالا از نمرات گیم های انحصاری میام بیرون و میرم سراغ ساختار این دو کنسول:
1-پلی4:دارای بهترین نوع فن گیمینگ برای خنک نگه داشتن کنسول و پشتیبانی از فریم ریت 60 در اکثر گیم ها و توانایی اجرای 90درصد بازیهای نسل هشت و بعضی گیمای Remastered با رزولوشن 1080 پی!
درضمن اگه به فکر پول جیبتون هستین سراغ همین کنسول برید چون نوارای بلوریش ارزونتره نسبت به نوارای بلوری ایکس وان-و دوم اینکه از اکانت های هکی و ترکیبی با سه ظرفیت1و2و3 که قیمت هاشون خیلی کمه پشتیبانی میکنه
درضمن پشتیبانی این کنسول از پایه مخصوص و همچنین دوآل شاک4 زیباش و نور دسته و همچنین باندلای خوشگلش این کنسول رو در جهان تک کرده و زده روی دست 3DS و WII و XBOX..درضمن هدست Gold هم داره که لذت تجربه گیم های روز دنیا رو چندبرابر میکند..
حالا میریم سراغ اکس باکس وان:اکثر بازی های نسل8 رو با فریم ریت 60 و رزولوشن900پی اجرا میکنه و عناوین انحصاریش نسبت به غول رقیب ژاپنیش ضعیف تره(با لفظ لول بخوانید)..
قابلیت ایستاده وایستادن برای کنسول وجود نداره و دیسک های بلوریش نسبت به پی اس4 گرونتره..هدست خاصی هم نداره و تنها نکته خوبش تخفیف های خوبش و عناوین رایگان ماهانه اش هست که خب جدیدا سونی هم با تخفیف های Flash Sale ش داره میزنه رو دست ایکسباکس وان و همچنین عنوان NBA 2K16 هم این اواخر برای کسانی که اشتراک پلاس سونی دارن رایگان شد(طرفدارای تعصبی ایکس باکس وان میگویند:سونی با این اقدام آتیش زد به مالش)و ما هم درجواب گفتیم:Ok Bye

ما از بچگی سمت پلی استیشن 1 بودیم تا اینکه 2 و3 4 اومد و ما همچنان وفادار موندیم بهش

Back
بالا