کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست
پاسخ : کدام کنسول؟

به نقل از John Soap MacTavish :
حسین جان microsoft که خدای کد نویسیه کد هاشو شکوندن!
راه نفوذ پیدا بشه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد! :D
مطمئن باش تلاش های سونی بی فایدس!
بازم میگم..
xbox 360 یه چیز دیگس!
محصولات میهن یه چیز دیگست ... :-"

برا اینکه اسپم نشه ، بله درست میگید ! وقتی راه نفوذ پیدا شد ، دیگه نمیشه جلوش رو گرفت! مگه سونی با آپدیت های جدیدش تونست برای PSP کاری بکنه که حالا بتونه برای PS3 کاری کنه؟

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از هیتال :
محصولات میهن یه چیز دیگست ... :-"

برا اینکه اسپم نشه ، بله درست میگید ! وقتی راه نفوذ پیدا شد ، دیگه نمیشه جلوش رو گرفت! مگه سونی با آپدیت های جدیدش تونست برای PSP کاری بکنه که حالا بتونه برای PS3 کاری کنه؟
بله سر پی اس پی تونست(داغ دلمو تازه کردی!) پی اس پی 3000 به بعد پاندورا نمی خورن یه ورژن هک وسشون اومد ولی اگه اونو آپدیت می کردی غیر قابل هک می شد(برای یه مدتی که متاسفانه الان تو اون مدتیم!)

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از Black fire :
بله سر پی اس پی تونست(داغ دلمو تازه کردی!) پی اس پی 3000 به بعد پاندورا نمی خورن یه ورژن هک وسشون اومد ولی اگه اونو آپدیت می کردی غیر قابل هک می شد(برای یه مدتی که متاسفانه الان تو اون مدتیم!)
خو نباید آپدیت میکردی دیگه !من که خودم 1004 دارم اما الان دوستای من 3000 و GO دارن ، بازی کپی روش اجرا میکنن !

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از هیتال :
خو نباید آپدیت میکردی دیگه !من که خودم 1004 دارم اما الان دوستای من 3000 و GO دارن ، بازی کپی روش اجرا میکنن !
اونا آپدیت نکردن من موقعی که خریدم از همه جا بی خبر بدون اینکه خودم بدونم یه بازی گذاشتم توش آپدیت شد اشکال نداره تا یه چند وقت دیگه ها کامل می شه الانش هم که بازی کردنو با هزار تا دوز و کلک توش می شه کرد

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

PlayStation 3 سرانجام توانست در سال 2010 در ژاپن، بیشتر از Wii فروش کند. این کنسول توانست فروش امسال خود را در ژاپن به 1,017,094 دستگاه برساند؛ در حالیکه Wii تا کنون 1,015,513 دستگاه فروش داشته است.

این آمار که توسط Media Create منتشر شده است، از اولین هفته سال 2010 (از 4 ژانویه) تا کنون (12 سپتامبر) می باشد.
این آمار نشانگر رشد عالی فروش PS3 در ژاپن و کاهش چشمگیر و جهانی Wii می باشد.
بنظر میرسد که برنده امسال PlayStation 3 باشد. طبق آخرین آمارهایی که از دو شرکت سونی و مایکروسافت منتشر شد، مشخص شد که اکنون اختلاف فروش کلی دو کنسول PS3 و X360 به 3.6 میلیون واحد رسیده است. و PlayStation 3 در دوازدماه منتهی به 30 ژوئن، 4 میلیون واحد بیشتر از Xbox 360 فروخته است.

دیگر کنسول نینتندو، DS، کماکان در صدر بازار ژاپن قرار داردو نینتندو در مراسمی در ژاپن در تاریخ 29 سپتامبر، تاریخ عرضه 3DS را مشخص خواهد کرد.

اکنون اختلاف فروش کلی دو کنسول PS3 و X360 به 3.6 میلیون واحد رسیده است.

با همین روند ادامه بده بزودی از 360 پیشی میگیره.با هک شدنش باید شاهد افزایش تصاعدی فروشش باشیم.

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از هیتال :
با همین روند ادامه بده بزودی از 360 پیشی میگیره.با هک شدنش باید شاهد افزایش تصاعدی فروشش باشیم.
باز از اون حرفا زدي :-w
خوبه ميگي ژاپن تو ژاپن همه جيز ارزون در مياد براشون ^-^
تازه گارانتي هم داره
منبع؟؟؟؟؟؟؟

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :
تازه گارانتي هم داره

اکنون اختلاف فروش کلی دو کنسول PS3 و X360 به 3.6 میلیون واحد رسیده است

the current reported gap between 360 and PS3 on a global level is now only 3.6 million units

منظور فروش جهانیه !

نکته ی بعدی : گارانتی در همه جای دنیا داره! در ایران هم کارت گارانتیش معتبره اما نمایندگی نیست! یه توک پا ببری تا دبی حله! :D

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از هیتال :
منظور فروش جهانیه !

نکته ی بعدی : گارانتی در همه جای دنیا داره! در ایران هم کارت گارانتیش معتبره اما نمایندگی نیست! یه توک پا ببری تا دبی حله! :D
خب كدوم سايت زده؟
برم كل مطلب بخونم
البته در نظر داشته با ش كه الان نمايشگاهTGS تو كيو هسته و تو كيو كجاست؟؟؟؟؟؟؟ (;
البته نياز نيسته رفتم نگاه كردم
ولي تو قسمت اخبار بايد بزني (;
چرا امار فروش 360 رو نزدن؟؟؟؟؟ :-?

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :
خب كدوم سايت زده؟
برم كل مطلب بخونم
البته در نظر داشته با ش كه الان نمايشگاهTGS تو كيو هسته و تو كيو كجاست؟؟؟؟؟؟؟ (;
چه ربطی داره به TGS ؟ نه انصافا چه ربطی داشت؟! :D
مگه تو TGS کنسول خیرات میکنند؟ یه نمایشگاه 4 روزه چه ربطی به آمار فروش داره؟! نه بالا غیرتا چه ربطی داره؟؟!!

تازه من متن خبر رو هم بهت نمیدادم خودت باید میفهمیدی! وقتی میگه اختلاف فروش دو کنسول 3.6 هست . قطعا ژاپن نیست! چون واضحه تو ژاپن ps3 سر تره و اختلاف فروشش هم خیلی بیشتر از این حرفاست! وضع فروش 360 تو ژاپن افتضاحه.
پس خودت باید نتیجه میگرفتی که تو دنیا ، ps3 از 360 3.6 واحد کمتر فروخته!

سایتش هم vg247 .

چرا امار فروش 360 رو نزدن؟؟؟

به سایتی که گفتن مراجعه کن ، نمودار ها و لینک های ضمیمه رو ببین!

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از هیتال :
مگه تو TGS کنسول خیرات میکنند؟ یه نمایشگاه 4 روزه چه ربطی به آمار فروش داره؟! نه بالا غیرتا چه ربطی داره؟؟!!

تازه من متن خبر رو هم بهت نمیدادم خودت باید میفهمیدی! وقتی میگه اختلاف فروش دو کنسول 3.6 هست . قطعا ژاپن نیست! چون واضحه تو ژاپن ps3 سر تره و اختلاف فروشش هم خیلی بیشتر از این حرفاست! وضع فروش 360 تو ژاپن افتضاحه.
پس خودت باید نتیجه میگرفتی که تو دنیا ، ps3 از 360 3.6 واحد کمتر فروخته!
بازم از اون حرفا زدي اساسي :-w
چطور تاثير نداره؟ اونجا ژاپنه هزينه ي حمل بار نميدن
ولي MICROSOF بايد كنسول هاشو از اين سر دنيا ببره اون سر دنيا به خاطر همينم قيمت ها بالا بود
صد در صد فقط ژاپنه
PlayStation 3 سرانجام توانست در سال 2010 در ژاپن بیشتر از Wii فروش کند
اين يعني چي؟؟؟ يعني فقط تو ژاپن بوده

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از namak :
تازه گارانتي هم داره
منبع؟؟؟؟؟؟؟

منظور ایشون آمار 360 نسبت به ps3 هست در کل جهان

علت این موضوع هم بیشتر به خاطر انحصاری های خوبی هست که برای ps3 اومده.

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :
بازم از اون حرفا زدي اساسي :-w
ولي MICROSOF بايد كنسول هاشو از اين سر دنيا ببره اون سر دنيا به خاطر همينم قيمت ها بالا بود
صد در صد فقط ژاپنه
PlayStation 3 سرانجام توانست در سال 2010 در ژاپن بیشتر از Wii فروش کند
اين يعني چي؟؟؟ يعني فقط تو ژاپن بوده

شرط میبندم اصلا نرفتی vg247 رو بخونی و طبق معمول حرف منو هم نفهمیدی!

یه دور خبر رو بخون! PS3 در ژاپن بیشتر فروش و ... ، هم اکنون اختلاف کلی فروش(global) در دنیا بین ps3 و 360 به3.6 میلیون واحد رسیده است! یعنی تو دنیا ps3 از 360 3.6 واحد کمتر فروخته!
ایردیله بیردله !!!! :D

بعد من گفتم با همین روند پیش بره از 360 بیشتر هم فروش میکنه!
از کجا میگم همین جوری پیش میره؟! برو vg247 نوشته سال مالی گذشته ، PS3 چهار میلیون واحد بیشتر از 360 فروخته!

در ضمن از خودت به هم نباف ! چرا الکی تئوری میدی؟؟؟

وقتی ماکروسافت میگه قیمت دستگاه 199 دلاره همه جا 199 دلاره!
و وقتی سونی میگه قیمت کنسول 299.99 دلاره ، از خود ژاپن تا ناف آمریکا همین قیمته!

باو جون من یدور پستات رو نگاه کن ! اصلا حرفات با هم نمی خورن ! معلوم نیست بالاخره حرفت چیه !

به نقل از namak :

به نقل از هیتال :

به نقل از namak :

:)) :)) :))

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از هیتال :
شرط میبندم اصلا نرفتی vg247 رو بخونی و طبق معمول حرف منو هم نفهمیدی!

یه دور خبر رو بخون! PS3 در ژاپن بیشتر فروش و ... ، هم اکنون اختلاف کلی فروش(global) در دنیا بین ps3 و 360 به3.6 میلیون واحد رسیده است! یعنی تو دنیا ps3 از 360 3.6 واحد کمتر فروخته!
ایردیله بیردله !!!! :D

بعد من گفتم با همین روند پیش بره از 360 بیشتر هم فروش میکنه!
از کجا میگم همین جوری پیش میره؟! برو vg247 نوشته سال مالی گذشته ، PS3 چهار میلیون واحد بیشتر از 360 فروخته!

در ضمن از خودت به هم نباف ! چرا الکی تئوری میدی؟؟؟

وقتی ماکروسافت میگه قیمت دستگاه 199 دلاره همه جا 199 دلاره!
و وقتی سونی میگه قیمت کنسول 299.99 دلاره ، از خود ژاپن تا ناف آمریکا همین قیمته!

باو جون من یدور پستات رو نگاه کن ! اصلا حرفات با هم نمی خورن ! معلوم نیست بالاخره حرفت چیه !

:)) :)) :))
نگا كن TGS صد درصد بي تاثير نيسته مخصوصا كه تو ژاپنه
اونم كه توي جهان گفتي فروش داشته 2 ميليون تو توكيو بوده
5/1 ميليون تو كل جهان چون نمايشگاهTGS تو ژاپن بود
اونوقت به من ميگه نفهميدي :)) :)) :))
خداييش 360 تو ايران چنده؟
نه جانه من بگو چنده ^-^
به نقل از H O S E I N :
منظور ایشون آمار 360 نسبت به ps3 هست در کل جهان

البته به جورايي داري راست ميگي
من موندم اگه سوني اين انحصاري هاشو نميداد بيرون چه خاكي تو سرش ميكرد؟ :-"
البته سوني كارش اصلا كلا به خاطر پوله
ولي مايكرو سافت نه همه چشم و دل سيرن از من بپرسي ميگم مايكروسافت فقط به خاطر رقابت با سوني 360 رو زد (;

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :
نگا كن TGS صد درصد بي تاثير نيسته مخصوصا كه تو ژاپنه
اونم كه توي جهان گفتي فروش داشته 2 ميليون تو توكيو بوده
5/1 ميليون تو كل جهان چون نمايشگاهTGS تو ژاپن بود
اونوقت به من ميگه نفهميدي :)) :)) :))

ای بابا! یه سوال اساسی ازت میپرسم ببینم بلدی : اصلا میدونی توی نمایشگاه TGS یا امثال اون(E3 و...) چیکار میکنن؟! اونجا قرار نیست چیزی فروش بره! قرار هم نیست آمار گیری کنن! همه ی شرکت های بازیسازی دنیا میان و جدیدترین محصولاتشون رو نشون میدن! همین ! تازه اگه اینجور باشه که خب E3 هم تو غربه ! چه ربطی داره؟!

شما اصلا نمیدونی توی یه نمایشگاه مثل E3 یا TGS چیکار میکنند و هدفشون چیه!!! :))

به نقل از namak :
خداييش 360 تو ايران چنده؟

:-" :-" :-"
خدایا خدایا تا انقلاب مهدی ...

من خوبم؟ تو خوبی؟ ما خوبیم؟ اینجا کجاست؟ ما کجاییم؟!

بابا تو ایران رو جزو جهان حساب میکنی با اینهمه تحریم و گمرک و ... ؟؟؟!!!

آخه من دیگه چی بگم به تو ؟؟؟!!! :(( {-8 :(( *-: :((

به نقل از namak :
من موندم اگه سوني اين انحصاري هاشو نميداد بيرون چه خاكي تو سرش ميكرد؟ :-"
البته سوني كارش اصلا كلا به خاطر پوله

به نقل از H O S E I N :

البته من هم با شما موافقم و بازیهای انحصاری رو پر تاثیر میدونم ، ولی سایت های معتبر مثل vg247 . videoGamer و... بیشتر روی موضوع دیگه ای پا فشاری میکنند :

Sony boosted PS3 sales over the 2009 Christmas period with the introduction of Slim and a general price cut.

به نقل از namak :
ولي مايكرو سافت نه همه چشم و دل سيرن از من بپرسي ميگم مايكروسافت فقط به خاطر رقابت با سوني 360 رو زد (;

یه سر به فروم ها(چه ایرانی چه خارجی) بزن تا بفهمی که اکثریت قبول دارند که ماکروسافت به شدت پول براش مهمه!

namak جان بنده دیگه اصلا جواب پست های شما رو نمیدم! چون جوابی ندارن! چون اصلا حرف حساب نمی شن ! خودتم نمی دونی چی میگی ! فقط می خوای یه جوابی داده باشی! اگر احساس کردی حرفات منطقیه ، به حسین یا forgad بگو از طرفت بنویسن تا جواب بگیری! چون دیگه پست هاتو نمی خونم!

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از هیتال :
یه سر به فروم ها(چه ایرانی چه خارجی) بزن تا بفهمی که اکثریت قبول دارند که ماکروسافت به شدت پول براش مهمه!

البته مطمئن باشید سونی هم دلش به حال من و شما نمیسوزه و در کل هر شرکتی به فکر منافع و پول خودش هست.
نمونش همین سونی که همونطور که خود شما نقل قول گذاشتی قیمت کنسولاش رو آورد پایین. خب وقتی قیمتشون میاره پایین تا حدی این کار رو میکنه که ضرر نکنه و کماکان سود خوبی رو کسب کنه خب پس قبلش که کنسولش گرون تر بوده داشته یه جورایی دزدی میکرده دیگه نه ؟ :-"

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از H O S E I N :
البته مطمئن باشید سونی هم دلش به حال من و شما نمیسوزه و در کل هر شرکتی به فکر منافع و پول خودش هست.
نمونش همین سونی که همونطور که خود شما نقل قول گذاشتی قیمت کنسولاش رو آورد پایین. خب وقتی قیمتشون میاره پایین تا حدی این کار رو میکنه که ضرر نکنه و کماکان سود خوبی رو کسب کنه خب پس قبلش که کنسولش گرون تر بوده داشته یه جورایی دزدی میکرده دیگه نه ؟ :-"

حرفتون کاملا صحیحه ! هیچ کی به فکر منو شما نیست ! همه به فکر سود خودشون هستند ! حتی nintendo که انقدر شعار گیمر دوستی سر میده!

ولی در مورد حرف بعدیتون ، حتما مطلعید که سونی اون اولا که ps3 رو عرضه کرد ، روش ضرر هم میداد! و اون کاهش قیمت هم روی مدل های fat نداد ! وقتی slim رو عرضه کرد کاهش قیمت داد. چون سخت افزارشو بهینه کرده بود و خرجش کمتر شده بود! از جمله حذف کلید های لمسی power و eject و بکار بردن کلید های مکانیکی ، حذف منبع power (برای قطع برق کنسول الان باد از دیوار کشیدش) ، کم کردن تعداد پورت های usb ، بکار بردن یک بدنه ی پلاستیکی نه چندان جالب به جای بدنه های براق و با کیفیت. حذف چیپی که منجر شد رو slim نشه لینوکس ریخت و ... کلی کار دیگه! :D
کلا تا میتونستن از سر و ته کنسول زدن تا قیمتش بیاد پایین !

ولی مطمئن باشید سونی به یکباره این تصمیم رو نگرفت که اسلیم بده ! مطمئن باشید از همون اول در برنامه ی دراز مدتش بوده! حتی میدونسته اوایل فروشش کم میشه و ضرر میده ، و لابد با خودش گفته بزار رقیب فروشششو بکنه ، هر چی تو چنته داره بریزه بیرون ، من یهو قیمتارو میکشم پایین و کلی بازی خوب میدم! اونوقت جبران میکنم!

برای پول در اوردن اینجوری برنامه ریزی میکنن! :D

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از هیتال :
حرفتون کاملا صحیحه ! هیچ کی به فکر منو شما نیست ! همه به فکر سود خودشون هستند ! حتی nintendo که انقدر شعار گیمر دوستی سر میده!

ولی در مورد حرف بعدیتون ، حتما مطلعید که سونی اون اولا که ps3 رو عرضه کرد ، روش ضرر هم میداد! و اون کاهش قیمت هم روی مدل های fat نداد ! وقتی slim رو عرضه کرد کاهش قیمت داد. چون سخت افزارشو بهینه کرده بود و خرجش کمتر شده بود! از جمله حذف کلید های لمسی power و eject و بکار بردن کلید های مکانیکی ، حذف منبع power (برای قطع برق کنسول الان باد از دیوار کشیدش) ، کم کردن تعداد پورت های usb ، بکار بردن یک بدنه ی پلاستیکی نه چندان جالب به جای بدنه های براق و با کیفیت. حذف چیپی که منجر شد رو slim نشه لینوکس ریخت و ... کلی کار دیگه! :D
کلا تا میتونستن از سر و ته کنسول زدن تا قیمتش بیاد پایین !

ولی مطمئن باشید سونی به یکباره این تصمیم رو نگرفت که اسلیم بده ! مطمئن باشید از همون اول در برنامه ی دراز مدتش بوده! حتی میدونسته اوایل فروشش کم میشه و ضرر میده ، و لابد با خودش گفته بزار رقیب فروشششو بکنه ، هر چی تو چنته داره بریزه بیرون ، من یهو قیمتارو میکشم پایین و کلی بازی خوب میدم! اونوقت جبران میکنم!

برای پول در اوردن اینجوری برنامه ریزی میکنن! :D

در مورد ضرر اولیه کنسول ps3 برای سونی باید بگم سونی که اون موقع اون ضرر رو کرد میدونست الان چند برابرش پول پارو میکنه.

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

دوستان من از اين به بعد بي طرفم (;
اخهGT5 داره مياد 360 هيچ غلطي نكرده البته فكر كنم بعد اينكه بياد يك فكري بكنه

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

زیاد نگران gt 5 نباش (البته زیاد نگران نباش یعنی یه مقدار چرا :-" )

چون کینکت چند وقت دیگه میاد و از نظر قیمت با move و متعلقاتش مثل ps eye تقریبا" برابری میکنه. چون اختلافشون میشه یه دلار.

• لایک
امتیازات: namak

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از H O S E I N :
زیاد نگران gt 5 نباش (البته زیاد نگران نباش یعنی یه مقدار چرا :-" )

چون کینکت چند وقت دیگه میاد و از نظر قیمت با move و متعلقاتش مثل ps eye تقریبا" برابری میکنه. چون اختلافشون میشه یه دلار.

مسئله اینجاست که کینکت چند تیکه نیست که شما اختیاری هر کدوم رو خواستی بخری! کل یه تیکه است! باید 150 دلار رو بیای بالا! اما move فقط خود دسته ی اصلیش واجبه برای بازی کردن. حتی تو خیلی بازیها اون دسته ی دومش(که آنالوگ روشه) هم لازم نیست. و eyetoy هم تقریبا اصلا لازم جز در چند تا بازی نه چندان مشهور.

و دسته ی اصلی move به انضمام فرعیش فکر کنم حول و حوش 70-80 دلار قیمتش باشه.

vg247 هم به این نکته اشاره کرده!

Kinect is ostensibly expensive at £130 and $150, game included. The peripheral is a single unit, whereas Move can be broken into parts to bring the entry point down. Despite this, though, buying the Motion Controller, Sub Controller and Eye will cost at least £75, coming with a demo disc, as confirmed by Sony yesterday.
راستی یه نکته ای بگم ، فکر نکنید PS3 فقط تو ژاپن بیشتر فروش کرده ها ! الان در همه جا PS3 بهتر فروش میکنه ! این رو میشه از اینکه اختلاف 10 میلیونی در فروش به 3.6 میلیون رسیده هم متوجه شد! اصلا دست کم نگیرید هاااا ! خیلیه! از 10 میلیون رسیده به 3.6 ! :-\

همون طور هم که در خبر صفحه ی پیش گفتم ، فروش کلی PS3 (در دنیا) در 4 ماه آخر سال مالی گذشته ، 4 میلیون از 360 بیشتر بوده. الان فعلا اوضاع به نفع سونیه و به قول vg247 :

PS3 sales are going to pass 360’s​

And that means we may not get to write the headline, “PS3 PASSES 360 IN GLOBAL SALES”​

البته هنوز هیچی معلوم نیست و باید صبر کرد :

We’ll just have to wait until the results come in next spring.​

بالا