کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111
  • شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز
پاسخ : کدام کنسول؟

دستت درد نکنه اخبار رو هم که می ذاری می خونم ولی چیزی نیستش که بشه راجع بهش بحث زیادی کرد در ضمن در مورد جنسیتش تحقیق نکردم ولی چون سیاه بود فکر کنم مرد بود! بحث خارج شدن هم منظور همون چیزیی بود که پاک کردم اگه کسی چیز بی ربطی می خواد بگه لا اغل قبلش یه چیز مربوط بگه که پستش اسپم نباشه در حال حاضرم که موضوعی نیستش که بشه چندان در موردش بحث کرد منتهی اگه اون آمار فروش کنسولا رو بجای اخبار اینجا بزاری جای بحث هست ولی تو اون تاپیک بحث چندانی در موردش نخواهد شد برا اینکه خیلیا نمی خونن و یا سرسری می خونن و به صورت همزمان در هر دو تاپیک هم اسپم حساب می شه پس اگه اون آمار رو اینجا بزاری خوب می شه و یه مسئله قابل بحث هم پیدا می شه

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :
اولا با كينكت راحت ميشه كمبو زد
دوماحتما برا اونم يك كاري كردن(دربيل ها)
سوما شما چرا جوش مياري؟ ايشون براشون يك سوال پيش اومد و مطرحش كردن
چارما فرمون توهمي بهتر از تخم مرغ محليه :))

عجب ! شما رشته ی رزمیت چیه؟؟؟!!! که میخوای رو هوا فیلیپینی و پشتک وارو و ... بزنی؟!

به نقل از namak :
براي هيچكس نواوري نيستت همونطور كه گفتي از Wii تقليد كرده
فكر كنم اين صاحب سوني عشق تخم مرغه چون تفنگشم تخم مرغ داره :)) :-"
كي به MOVE احترام ميذاره وقتي تو E3 كمترين امتياز اورد :)
ولي بازم برام مهم نيسته كه كدوم بهتره اين كينكتم فكر كنم يك سري باگ ازش دربياد(البته تو MOVE هم باگ وجود داره)
فقط منتظرم PS3 كپي خور بشه (نه هك چون نميشه اپديتش كرد)

پرفسور ! تفنگش یه وسیلهی جدا و جدید نیست ! همون دسته ی اصلی move هست که یه غلاف دورشو میگیره و شبیه تفنگ میشه!

به نقل از namak :
بابا من پوستم كنده ميشه تا اون اخبار رو بيارم براتون بعد ميگم بحث كنيد دستتون تو دماغتونه ميگيد چي؟ :(( :((

البته کپی کردن از بازینما و بازیسنتر اونقدر ها هم سخت نیست هاااا !

راستی یه مدت نبودم چقدر تاپیک جلف شده! همه به چرت و پرت گویی افتادن! :D

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از هیتال :
عجب ! شما رشته ی رزمیت چیه؟؟؟!!! که میخوای رو هوا فیلیپینی و پشتک وارو و ... بزنی؟!

پرفسور ! تفنگش یه وسیلهی جدا و جدید نیست ! همون دسته ی اصلی move هست که یه غلاف دورشو میگیره و شبیه تفنگ میشه!

البته کپی کردن از بازینما و بازیسنتر اونقدر ها هم سخت نیست هاااا !

راستی یه مدت نبودم چقدر تاپیک جلف شده! همه به چرت و پرت گویی افتادن! :D
بنده تكواندو كارم البته ديگه نيستم قبلا بودم
فكر كنم نايكر سافت براي اين حركت غير اخلاقي يك كاري كرده باشه :D
پروفسور بازم بالا خره تخم مرغ كه داره :-"
همون كپي پيست كردن كار سختيه بايد همش چك كنم جايي از قلم ننداخته باشم بعدم براتون عكس اپلود كنم :-"

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :
بنده تكواندو كارم البته ديگه نيستم قبلا بودم
فكر كنم نايكر سافت براي اين حركت غير اخلاقي يك كاري كرده باشه :D
پروفسور بازم بالا خره تخم مرغ كه داره :-"
همون كپي پيست كردن كار سختيه بايد همش چك كنم جايي از قلم ننداخته باشم بعدم براتون عكس اپلود كنم :-"

select کردن کل متن
copy
paste
کلیک راست روی عکس
copy image location
قرار دادن تصویر
paste

کلش چقدر زمان میبره؟

من نمیخوام ارزش کارتو کم کنم! واقعا دستت درد نکنه که اخبار رو میذاری ، اما دیگه بزرگنمایی هم نکن. :)

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

اگه قیمت رو در نظر نگیری ps3 از همه بهتره؟!!

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از legend :
من هیچوقت حکمت این علامت سوال و تعجب گذاشتن های شما رو درک نکردم! :D
یکی باهات آشنا نباشه نمیفهمه جمله هات سوالین ، خبرین ،...؟ :D

ولی در مورد حرفت ، راستش کاملا سلیقه ایه ! هرکس از بازی ها و دسته ی یه کنسول خوشش میاد.
ولی خب از نظر سخت افزاری ps3 خیلی برتری داره. البته روی کاغذ و تئوری . و در عمل اونقدر وحشتناک برتری نداره. اما این رو هم بگم که در مقایسه ی بازیهای انحصاری برتری سخت افزاری PS3 مشهوده.

و از نظر مولتی مدیا هم (پخش فیلم و آهنگ و وبگردی و ...) PS3 بسیار سر تره.

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از هیتال :
select کردن کل متن
copy
paste
کلیک راست روی عکس
copy image location
قرار دادن تصویر
paste

کلش چقدر زمان میبره؟

من نمیخوام ارزش کارتو کم کنم! واقعا دستت درد نکنه که اخبار رو میذاری ، اما دیگه بزرگنمایی هم نکن. :)
من بزرگ نمايي نميكنم ولي بايد چند بار كنترل كني كه كلمه اي از جا نيفته چون بازينما وقتي صفحه خبر رو مياري نصف نوشته ها ميرن بيرون از كادر :D
به نقل از legend :
چه عجب اومدي :D
ببين اگر بخواي از لحاظ قيمت قضاوت نكني بله ps3 يه خوبي هايي داره 360 يه خوبي هايي داره (;
مثلا دسته 360 از دسته ي ps3 خيلي راحت تر تو دست جا ميفته
ولي بازي هاي انحصاري ps3 رو نميتوان ازشون گذشت چون وقعا محشرن البته 360 هم بازي هاي باحالي مثل aw داره ولي خوب بازي هاي ps3 بيشترن (;
بقيه رو هم هيتال برات گفت ديگه :-"

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه
هر جا خدا بخواد............

به نقل از legend :
نمک هم گفت PS3 انحصاری های محشری داره و 360 هم انحصاری های خوبی داره
ولی.....
انحصاری های 360 حتی به گرد خاک انحصاری های PS3 هم نمیرسه....
در واقع بستگی به خود ادم داره که بیشتر از کدوم نوع بازی خوشش بیاد. بازی های PS3 یا XBOX360؟؟؟؟

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

واقعا" الآن میبینیم که من چه اندیشه ی بلندی داشتم که توی چند صفحه قبل هم معلومه و قصد داشتم یه مقدار این فن بوی بازی بعضی ها (هم xbox ی ها و هم ps3 ی ها) رو کم کنم که در مورد بعضیا این اتفاق افتاده و بعضی ها نه.

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از H O S E I N :
واقعا" الآن میبینیم که من چه اندیشه ی بلندی داشتم که توی چند صفحه قبل هم معلومه و قصد داشتم یه مقدار این فن بوی بازی بعضی ها (هم xbox ی ها و هم ps3 ی ها) رو کم کنم که در مورد بعضیا این اتفاق افتاده و بعضی ها نه.
یه مقدار زیر دیپلم بگو بفهمیم والا تا اونجایی که یادمه یکی از این فن بوی بازا خود شما بودی

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
یه مقدار زیر دیپلم بگو بفهمیم والا تا اونجایی که یادمه یکی از این فن بوی بازا خود شما بودی
شما متوجه حرف ايشون نشدي :-w
اين اقا منظورش اين بود كه براي كسي نبايد مهم باشه كه PS3 بهتره يا360 بايد عين ادم بازي بخري بشيني بازي كني (;

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از namak :
شما متوجه حرف ايشون نشدي :-w
اين اقا منظورش اين بود كه براي كسي نبايد مهم باشه كه PS3 بهتره يا360 بايد عين ادم بازي بخري بشيني بازي كني (;
والا من هنوزم که هنوزه تلاش های ایشون رو درک نکردم! در ضمن عین آدم اینه که اورجینال بخری نه این مدلی ما می خریم!

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
والا من هنوزم که هنوزه تلاش های ایشون رو درک نکردم! در ضمن عین آدم اینه که اورجینال بخری نه این مدلی ما می خریم!
من با حسين موافقم چون براي كسي نبايد مهم باشه كه ps3 بهتره با 360 فقط بايد بازي كني و لذت ببري نه كه خون نجستو كثيف كني :-"

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از H O S E I N :
من کلا" از فن بازی خوشم نمیاد.

ولی اگه واقعا منطقی نگاه کنیم همونطور که گفتم نباید کپی خور بودن 360 رو در نظر بگیریم. در این صورت میشه اینطور مقایسه کرد :

پردازنده : پردازنده ی ps3 به قطعی از پردازنده xbox 360 کمی قوی تره که البته تا الآن فقط تو چند تا بازی تاثیر گذار بوده.
کارت گرافیک : کارت گرافیک xbox 360 هم مقدار کمی از gpu کنسول ps3 قوی تره.
رم : برتری ناچیز 360
شبکه : psn رایگانه ولی xbl از هر نظر قابلیت های بیشتری نسبت که psn داره که قابل انکار نیست.
انحصاری ها : هر دو کنسول انحصاری های عالی دارن مثلا" برای ps3 غول هایی مثل gowIII و GT5 و HR و KZ 2 و البته در آینده KZ 3 وجود داره و برای 360 هم سری Geow و Halo مخصوصا" Halo Reach و در آینده Fable 3 که ممکنه goty بشه. ولی باید اعتراف کرد از اکثر جهات انحصاری های ps3 یک سر و گردن بالاتر هستند.
بازی های multi platformer : در این بازی ها توی این چند سال واقعا" 360 از کیفیت بالاتر برخوردار بوده نمونش MAFIA II و Ac II و Red dead redemption. چون همواره screen tearing توی کنسول 360 کمتر بوده و این کنسول اغلب ثبات فریم بیشتری داشته.
گیم پد : برتری مطلق xbox 360 controller نسبت به Dual shock 3 وجود داره و این از اورگونومی خوب دسته 360 معلومه.
media : از این نظر برتری هایی برای هر دو کنسول وجود داره. حجم بالای دیسک های blu-ray محدودیت حجمی بازی های رو کاهش میده که برای 360 ممکنه بازی ها روی چند دیسک dvd9 عرضه بشن. در عوض این کار موجب کاهش قیمت ناچیز بازی ها در 360 شده. ولی با افزایش حجم بازی ها به مرور زمان این موضوع اهمیتش بیشتر میشه.
شکل ظاهری : در گذشته اغلب (این نظر خیلی از افرادی بود که با 360 و ps3 بازی کرده بودن) این تصور بود که ps3 زیبا تر از 360 طراحی شده . البته این موضوع چندان اهمیتی نداره ولی با اومدن 360 slim این برتری ظاهری خیلی کم شده.

مشکلات سخت افزاری : قبلا" مثل 3 چراغ قرمز برای 360 وجود داشت (مادربورد های zephyr) ولی با تولید مادربورد falcon و بعد از اون jasper این مشکل به طور کامل برطرف شده و تا به حال آمار خرابی مربوط به تنها 4 کنسول درآمریکا بوده (البته اوضاع گیمر های آمریکایی معلومه :-"). در عوض مشکل اینچنینی برای ps3 وجود داره که بر خلاف RRDR که تعمیر میشد تعمیر نمیشه که البته آمار مربوط به این مشکل کمتر از rRDR گزارش شده. تا جایی که یادم میاد این مشکل دو چراغ زرد نام گرفته.

امیدوارم منصفانه نوشته باشم.

به نقل از H O S E I N :
در مورد اسپلینترسل هم باید بدونی که گرافیک این بازی مطمئن باش ضعیف نیست. بله اگر با گرافیک نسل قبلی کنسول ها بخوای در نظر بگیری آره ولی باید این بازی رو روی pc و آخرین تنظیمات بازی کنی تا بفهمی گرافیکش پایینه یا نه. هدفم فقط این بود که بگم گرافیک این بازی پایین نیست.

درسته که پردازنده ps3 چیزی در حدود 2 برابر و یا تا 3 برابر قوی تر از پردازنده 360 ساخته شده و گرافیک اون هم از نظر واحد پردازش و سایه زنی قدرتش 2 برابر 360 ولی باید در نظر بگیری همونطور که گفتم همه چیز گرافیک نیست. و فعلا" پیروز میدان 360 است که آمار فروش با ps3 اختلاف زیادی داره.

به نقل از H O S E I N :
البته بازی gta IV حجمش حدود 20 گیگ بود که این باز هم اختلاف زیادی هست. در مورد بازی های ps3 هم همونطور که گفتم این بازی ها با image های حجیم رایت (منظورم توسط شرکت منتشر کنندست) میشن.مسئله کیفیت کمی تاثیر گذاره ولی نه در حد 11 گیگ. چون وقتی کیفیت بالا میره حجم تکسچر ها بیشتر میشه. ولی نهایتا حجم رو 2 یا 3 گیگ افزایش میده.

خوب شد جو تاپیک عوض شد یه مقدار خندیدیم :))

آخه Reach اندر خم یک کوچه است ؟

حجم بازی به خوف بودن سیستم و قدرت اون ربطی نداره حتی اگه از gtx 480 استفاده کنی. اکثر تفاوت بازی ها به خاطر کرکشون هستو مثلا یه نسخه از بازی کانویکشن با کرک خاصی حجمش 10.9 گیگ بود در حالی که نسخه با کرک متفاوت حجمش 6 و خورده ای گیگ بود.

خب من یه تصمیم گیری کلی می کنم :

من بحث کپی خور شدن رو کنار میزارم چون هنوز هم قیمت لوح های بلو ری که برای بازی های کپی لازمه بالاست و حجم این بازی ها هم سرسام آوره (برای ps3). ولی میخوام به غیر از کپی خور شدن (یعنی فرض کنیم در خارج از کشور زندگی میکنیم و نمی دونیم کپی خور شدن اصلا" یعنی چی) قضاوت انجام بدم.

اگر اینترنت پر سرعت داشتید کنسول xbox 360 بگیرید. و مخصوصا" اگر بیشتر آنلاین بازی میکنید.
اگر بیشتر بر روی بخش تکنفره تمرکز دارید کنسول ps3 برای شما ساخته شده.
در هر صورت اگر بازی های قوتبال برای شما مهم ترین بازی هاست (من که اینطوری نیستم) شما بهتره از کنسول 360 استفاده کنید.
اگر سخت افزار بالاتر میخواید سراغ کنسول ps3 برید.
اگر زیاد بازی میکنید و گیم پد مناسب میخواید کنسول 360 رو انتخاب کنید.
اگر امکانات اضافه (به غیر از بازی) میخواید دو حالت داره اگر مرتبط با نت باشه مثل دانلود تریلر و دمو و فیلم و ... کنسول 360 رو استفاده کنید و اگر یک player خوب میخواید ps3 رو در نظر داشته باشید.
در تمام حالات بالا نوب بازی درنیارید.
در هر وضعیتی سعی کنید فن بوی نباشید.
بدونید چیز های بهتر و مهم تری هم توی این دنیا هست.
و مهم ترین نکنته اینه : که به 3 مورد اخیر توجه زیادی داشته باشید.

به نقل از H O S E I N :
در مورد ضرر اولیه کنسول ps3 برای سونی باید بگم سونی که اون موقع اون ضرر رو کرد میدونست الان چند برابرش پول پارو میکنه.

به نقل از H O S E I N :
منظور ایشون آمار 360 نسبت به ps3 هست در کل جهان

علت این موضوع هم بیشتر به خاطر انحصاری های خوبی هست که برای ps3 اومده.

به نقل از H O S E I N :
البته فراموش نکن توانایی سخت افزاری ps3 بالاتره. ولی در واقع ps3 یه جوری تو دام 360 افتاده. تا وقتی که 360 آخرین کنسول ساخته شده مایکروسافت باشه شرکت ها براش بازی میسازن و در نتیجه ps3 باز هم در مورد بازی های مولتی پلتفورم زیر سایه ی 360 قرار میگیره. اگر هم مایکرو کنسول نسل بعدی رو تولید کنه سونی هم میاد دوباره یه کنسول جدید میزنه و دوباره همون آش و همون کاسه.

حتما" اینا از روی هوا اومدن.

به نقل از Black fire :

اگر شما دنبال حس انسانیت و این جور چیزا بودی در به در توی تاپیک هک کردن ps3 سوال نمیپرسیدی.

++++++++
پست ها ترکیب شد

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

ببخشید حق با شماست من یه چند وقتی اسم خودمم به زور یادم می یاد پس معذزت می خوام ولی باز هم فکر نکنم تلاشی در جهت اصلاح دیگران دیده باشم اگه بود برام پیام خصوصی هم بکنی کافیه

در ضمن من هیچ وقت نگفتم دمبال اهداف انسانیم!

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه
هر جا خدا بخواد............

دوستان از بحث خارج نشیم.....
اگر یکی بخواد یک کنسول بخره بستگی به مایه تیلش هم داره دیگه...
این بلک فایر هم راست میگه انسانیش اینه که شما بری بازی اصل بخری ...
ولی ما کشور جهان سومیم و یکم هم خصیصیم . :D
به هر حال کسی که میخواد کنسول بخره اول تحقیق میکنه ببینه نسبت به پولی که میده
چی گیرش میاد....
بعضی ها هم مثل یکی از هم کلاسی های من بدون تحقیق میرن دویست هزار تومن ناقابل
پول یک PSP میده [-(
در حالی که میتونه با همون پول و یکم بیشتر یک ارکید بگیره... :((
تازه یکی دو روز PSP ش دست من بود و من رو از خرید یک همچین وسیله ای کاملا ناامید کرد. :-ss

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

انساني غير انساني نداريم :D
نميشه پيدا كرد بازيه اصل (;
دوست من اون به خودش مربوطه كه اركيد ميخواد يا psp حتما همش درحال مسافرت هست و به دردش ميخوره
مثل اين ميمونه كه من بگم پدر و مادر شما ميتونستن (دارم برات مثال ميزنم بهت بر نخوره) اسم شما رو بذارن رامين ولي گذاشتن نيما (مثلا دارم ميگم) درحالي كه رامين قشنگ تر از نيما بود
ادم بايد ببينه چي به دلش ميچسبه شما يك روز دستت بوده اگر يك هفته دستت بود من قبول ميكردم اما شما تو يك روز بيشتر از 4تا بازي كردي؟
psp هم بازي هاي مربوط به خودش رو داره (;

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

پی اس پی خودش کنسول دستی خیلی جالبی و کسی که پی اس پی بگیره ممکنه بخواد همه جا استفاده کنه و یا بازی های انحصاری پی اس پی نظیر گاد آو وار یا پاتاپون رو بازی کنه مثلا شما لیکس باکس رو می تونی تو زنگ تفریح داخل مدرسه باهاش بازی کنی؟ نه!!! ولی در عوضش با پی اس پی می شه و البته منم عنایت کردم روش شبیه ساز nes ریختم الان می برم تو زنگ تفریح کنترا و یا متروید قدیمی رو بازی می کنم. البته در مورد دی اس هم همینطوره دی اس هم بازیایی داره که برا خیلیا جالبن

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
پی اس پی خودش کنسول دستی خیلی جالبی و کسی که پی اس پی بگیره ممکنه بخواد همه جا استفاده کنه و یا بازی های انحصاری پی اس پی نظیر گاد آو وار یا پاتاپون رو بازی کنه مثلا شما لیکس باکس رو می تونی تو زنگ تفریح داخل مدرسه باهاش بازی کنی؟ نه!!! ولی در عوضش با پی اس پی می شه و البته منم عنایت کردم روش شبیه ساز nes ریختم الان می برم تو زنگ تفریح کنترا و یا متروید قدیمی رو بازی می کنم. البته در مورد دی اس هم همینطوره دی اس هم بازیایی داره که برا خیلیا جالبن
PSP2 هم كه داره مياد (;

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :
PSP2 هم كه داره مياد (;

شایعات خیلی قوت گرفته ولی هنوز تائیر رسمی نشده.
بعضی از سازندگان بازی بصورت جسته و گریخته چیزهایی گفتند اما سونی تایید رسمی نکرده.

اما قطعا عمر PSP فعلی تموم شده.

بالا