آزمون قطب سمپاد 6 بهمن

پاسخ : آزمون قطب سمپاد 6 بهمن

سؤالای ریاضیش واقعاً منو گیج کرد . منفی زدم ریاضی :)) کارنامه هامون رو دیروز دادند . نفر سوم شدم تو مرکزمون . سؤالاش به جز ریاضی خوب بودند . من به جز ریاضی و فیزیک ، بقیه ی درسا رو بالای 60 زدم . متأسفانه فیزیک رو هم درسش رو نخونده بودیم وگرنه آسون بودند ... چیزی که واقعاً منو خوشحال کرد این بود که تو زیست در کل ( 2411 نفر داوطلب ) نفر هفتم شدم ... داشتم از خوشحالی منفجر می شدم . فردا هم میخوام برم با معلم زیستمون دعوا کنم که سواد منو زیر سؤال برده بود :دی

بايد ابراز بي خبري كنم از وجود همچين آزموني!!
تو همه ي پايه ها برگزار ميشه؟ رتبه و تراز رو تو كل اون مدارس شركت كننده مي دن ديگه؟ بودجه بنديش چه جوريه؟

به نقل از مُحسن...! :
ما آزمونمون بین مراکز شهرستان های استان تهران و مراکز نمونه بود.... سخت بود و تایمش هم نامناسب.
پس چرا ما شركت نكرديم؟؟
ما فقط آزمون جامع در سطح مدرسه داريم. يكيش 8 بهمن بود، اون يكيش 20 اسفنده. دو تاي ديگه هم فروردين و ارديبهشت.

دینی و ریاضی (که از 15 سوال 5 درست و 10 نزده به خاطر یک حرکت جالب :دی) خیلی خیلی رتبم رو داغون کرد!!...و کلا رتبه و درصدم تو اختصاصیا خیلی بهتر بود!!...فیزیکم رو از همه بهتر زدم...و با عرض تاسف تو استان 34 م شدم از 2413 نفر...و باز هم هـــــــی...راستی رتبه ی اول استان هم تو مدرسه ی ما بود...

به نقل از @/1-1*5+0 :
دینی و ریاضی (که از 15 سوال 5 درست و 10 نزده به خاطر یک حرکت جالب :دی) خیلی خیلی رتبم رو داغون کرد!!...و کلا رتبه و درصدم تو اختصاصیا خیلی بهتر بود!!...فیزیکم رو از همه بهتر زدم...و با عرض تاسف تو استان 34 م شدم از 2413 نفر...و باز هم هـــــــی...راستی رتبه ی اول استان هم تو مدرسه ی ما بود...
تو ریاضی ، من از 10 تا سؤال ، 4 زدم هر 4 تاش هم غلط شد :)) رتبه ی منم خیلی داغون کرده ریاضی . ولی ما دینی نداشتیم ؟! راستی ، تو کارنامه های ما فقط رتبه ی کل ، و رتبه ی هر درس رو داده بودند . کل شرکت کننده ها هم 2411 نفر بودند .
لطفاً همه بودجه بندی درسا رو بذارن ...

به نقل از TnT :
تو ریاضی ، من از 10 تا سؤال ، 4 زدم هر 4 تاش هم غلط شد :)) رتبه ی منم خیلی داغون کرده ریاضی . ولی ما دینی نداشتیم ؟! راستی ، تو کارنامه های ما فقط رتبه ی کل ، و رتبه ی هر درس رو داده بودند . کل شرکت کننده ها هم 2411 نفر بودند .
لطفاً همه بودجه بندی درسا رو بذارن ...
آخه مشکل اینجاست که ریاضی ما آسون بود و من نزدم!!...وگرنه انقد حرس نمیخوردم قطعا!! ;D...ما دینی هم داشتیم...اونم با چه سوالای جالبی!!...باید کل کتاب (شامل ویرگول نقطه حروف اضافه و ...)رو حفظ میبودی که بتونی 100 بزنی!!(با کمی اغراق البته!! ;D...ولی خوب سخت بود خداییش!!)
کارنامه هم که علاوه بر انواع و اقسام رتبه در سطوح گوناگون...نمره از 20 و 100 هر درس جدا...یه دور هم اختصاصیا و عمومیا جدا با یه کلی(دو تاش با هم)...میانگین نمره ی هر درس تو مدرسه و آموزشگاه و منطقه و استان (سطوح مختلف) در مورد تمامی موارد مزبور...بالا ترین و پایین ترین نمره...
کلا کارنامه ی جالبی بود!! ;D

ما قطب 5 بوديم خيلي وقته كه داديم سوالاش خوب بود من 12 شدم

بین مدارس سمپاد شهرستان های تهران ما اول شدیم!

آزمون قطبي شما رو نمي دونم ولي قرار بودش كه آزمون قطبي ما ملاكي باشه براي ورود به دبيرستان براي سال سوما.
و رتبه ها خيلي دقيق و كارنامه داشته باشيم و حساب شده باشه همچي
ولي مركز سمپاد اراك اونا رو تهيه كرد...با عرض پوزش از بچه هاي اراكي كه احتمالا توي فرومن...
-سوالات اصلا تا جايي ازكتاب نبود كه براي ترم اول خونده بوديم.
-اصلا كارنامه اي ندادن
- رتبه قطبيمون اصلا معلوم نبود!
كلا كيفيتش خيلي كمتر از اون چيزي بود كه فكر مي كرديم

نه كلا چيز خوبي نبود فقط وقت تلف كني و هيچ دبيري هم نمرشو تاثير نداد!

به نقل از مُحسن...! :
این دخترا خوب خودشون رو برای این چرت و پرت ها میکشند! برای همینه که تو بازه های زمانی مختلف پسر ها موفق بودند..اینقدر درس نخونید:دی
به نقل از مُحسن...! :
اگر دو سه تا سوال نزدی و اسمشو گند زدن میذاری که کاملا مشخصه شماها چه وضعیتی دارید..! ما رو باش اگر 10 درصد هم بزنیم نمیگیم گند زدیم..میگیم خوبه..:))
احیانا این جملات تخریب گرایانه و موضع گیرانه بعد از خوندن این :
به نقل از Samaneh.Z :
بین مدارس سمپاد شهرستان های تهران ما اول شدیم!
پست نبوده؟!
:))
خیلی عکس العملت جالب بود برام!!

اولا که چرا الکی حرف درمیارید ؟!...کی گفته ما واسه اون امتحان و این یکی خودمونو کشتیم؟!...والا حداقل تو کلاس خودمون مطمئنم بیشتر از سه-چهار نفر (از خراخنه ی محترم)واسش نخونده بودن!!...کلاسای دیگه م اگه کمتر نبوده بیشترم نبوده!!
بعدشم بنده 4 خط داشتم قصه ی لیلی و مجنون تعریف میکردم که شما فقط خط آخرو میخونی؟!حداقل 20تایی رو نزدم و با وجود تعداد کثیری هم غلط (درست بعد از امتحانات ترم اول) دیگه به نظرم بتونه معنای گند زدن رو پیدا کنه!!
---
امتحان امروز...
بازم بنده رکوردو زدم تو دینی!!...کلا 4 تا زدم!! ;D
ادبیات و عربیم خیلی کم از دینی نداشتن!!
فیزیک و شیمی و ریاضیم که تقریبا هر سوالی مربوط به یه فرمول تو درسای قدیمی بود نزدم!!
کلا امتحان جالبی بود!!...خیلی نوک اتود حروم نشد! ;D

من این دفعه هم خراب کردم!!!!
ولی از دفعه ی قبل بهتر دادم!!!!

جالبه تبریز امتحانو قبل از ما داد بچه ها سوالا رو داشتن
نصفش هم غلط اصلاح شده بود
چه ارزیابی دقیق و درستی!!!!!

Back
بالا