farshidGCD
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- MMU
- رشته دانشگاه
- IBM - ID
پاسخ : قفل شدن تاپیک ها !
خوب، من اول از همه تمام پستای اضافی رو پاک کردم، و فقط پستای مربوط رو گذاشتم، فرداش اون نوشت همسترش مرده، منم گفتم پس الان بحث تموم شده و دیگه دلیلی نیست تاپیک باز بشه، اگه کسی میخواد تسلیت بگه با پ.خ تسلیت بگه
فرداش کسی که تاپیک رو زده بود بهم پ.خ داد گفت من کلی اطلاعات راجع به بیماریش کسب کرده بودم خواستم توی اونجا بنویسم، منم گفتم پس تا ساعت 5 عصر فردا باز میشه بعد بسته میشه (چون خواستم اون بحثشو کامل کنه تا اگه بعدا کسی همین مشکل رو داشت دوباره تاپیک نزنه، 1 تاپیک کامل بهتر از 2 تاپیک ناقصه)
فرداش تا ساعت 5 نشد بیام، ساعت 7 اومدم دیدم پارسا خان زحمتشو کشیده...
خوب حالا نکته ها:
1. اول سعی کردم تاپیک فقط پاکسازی و مرتبط بشه
2. با دلیل توضیح دادم که ممکنه بحث قفل بشه
3. با دلیل بحث رو قفل کردم
4. وقتی نگارنده "دلیل" آورد یه مهلت براش تعیین کردم، تا از ایجاد تاپیکهای بی هدف بعدی جلوگیری بشه
5. در نهایت تاپیک (بازم با دلیل) بسته شد
این یکی از روشهایی بود که میشه از اعتراض کاربرا جلوگیری کرد، چون اینجوری نویسنده قانع میشه!
کاملا موافقم، قفل شدن ها باید منطقی و با دلیل موجه باشه، مثلا توی بخش گفت و گو، یکی تاپیک زده بود راجع به همسترش و مریضی اون و...به نقل از Immortal :به جای قفل کردن تاپیک ها اول با اونی که تاپیکو زده صحبت کنین و علت اینکه تاپیکش باید قفل بشه رو تو خود تاپیک توضیح بدین بعد قفلش کنین... وقتی اعتراضی رو میبینی به جای اینکه همش از خود دفاع کنی و بگی من خوبم و کارم درسته به اعتراض عمل کنی... اول کل تاپیکو بخونی بعد حرف بزنی... من 100 بار گفتم تو طنز و فکاهی چند تا متن طنز از خودم نوشتم ولی شما بدون دلیل قفلش کردین ... بعد اومدی میگی همه مطالب طنز و فکاهی کپی پیسته ولی بعضی از مطالب انجمن علمی کپی پیست نیست ؟ واسه حرفت دلیل و مثال بیاری و اگه میگی همه تاپیک های طنز و فکاهی کپی پیسته آرشیوش رو بزاری تا همه ببینن و اون تاپیک های انجمن علمی هم که کپی و پیست نیست بزاری و تعدادش رو هم قید کنی...
خوب، من اول از همه تمام پستای اضافی رو پاک کردم، و فقط پستای مربوط رو گذاشتم، فرداش اون نوشت همسترش مرده، منم گفتم پس الان بحث تموم شده و دیگه دلیلی نیست تاپیک باز بشه، اگه کسی میخواد تسلیت بگه با پ.خ تسلیت بگه
فرداش کسی که تاپیک رو زده بود بهم پ.خ داد گفت من کلی اطلاعات راجع به بیماریش کسب کرده بودم خواستم توی اونجا بنویسم، منم گفتم پس تا ساعت 5 عصر فردا باز میشه بعد بسته میشه (چون خواستم اون بحثشو کامل کنه تا اگه بعدا کسی همین مشکل رو داشت دوباره تاپیک نزنه، 1 تاپیک کامل بهتر از 2 تاپیک ناقصه)
فرداش تا ساعت 5 نشد بیام، ساعت 7 اومدم دیدم پارسا خان زحمتشو کشیده...
خوب حالا نکته ها:
1. اول سعی کردم تاپیک فقط پاکسازی و مرتبط بشه
2. با دلیل توضیح دادم که ممکنه بحث قفل بشه
3. با دلیل بحث رو قفل کردم
4. وقتی نگارنده "دلیل" آورد یه مهلت براش تعیین کردم، تا از ایجاد تاپیکهای بی هدف بعدی جلوگیری بشه
5. در نهایت تاپیک (بازم با دلیل) بسته شد
این یکی از روشهایی بود که میشه از اعتراض کاربرا جلوگیری کرد، چون اینجوری نویسنده قانع میشه!