تاپيك ها ي بي محتوا

بچه ها نظرتون در باره ي تاپيك هاي سايت از نظر علمي بودن ومفيد بودنشون چيه ؟

• اكثرا بي محتوا وغير علمي اند

رای‌ها: 10 29.4%
  • اكثرا علمي اند

رای‌ها: 3 8.8%
  • هم علمي زياد است و هم غير علمي

رای‌ها: 22 64.7%
  • هيچكدام !

رای‌ها: 1 2.9%

• رای‌دهندگان
    34
  • شروع کننده موضوع

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
مي دونيين من خودم فكر مي كنم اكثر تاپيك هاي ما مثل بقيه سايت ها بي محتوا وصرفا جهت وقت گذرانيه [-(
اما خب هر چي باشه مثلا ما نخبه هاي اي مملكتيم وبه نظر من بهتره كه توي سايت حداقل به موضوعات علمي هم مانند موضوع هاي متفرقه توجه كنيم
اما متاسفانه تاپيك هاي مفيد وعلمي خيلي كمترن
من فكر مي كنم كه تيم مديريت هم براي جذب بچه ها به موضوع هاي علمي بايد خودش توي قسمت هاي علمي فعاليت بيشتري داشته باشه و تاپيك ابيشتري يجاد كنه
شما چي فكر مي كنين ؟
به نظرتون بد نيست كه توي سايت نخبه هاي مملكت (طرز طلقي افراد جامعه نسبت به ما ) اينقدر تاپيك ها بي محتوا زياده ؟

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
پاسخ : تاپيك ها ي بي محتوا

سلام
ببینید الان مخاطبان این سایت ، عده‌ی کثیری از بچه ها با تفاوت ها و استعدادهای بسیار هستند و سلیقه‌هاشون خیلی فرق میکنه.
تاپیک های این سایت هم تا یک حدی توسط مدیران ایجاد شده. بقیه مال اعضاست. در اواخر هم به دلیل سخت تر شدن کار نظارت بر فروم ، مدیران کم تر تاپیک جدید باز میکنند. فکرشو بکنید. ما الان تمام تاپیک هارو میخونیم. تک تک و پست به پست.
از یک طرف استقبال از تاپیک های علمی خیلی کمتره.
از طرف دیگه ، خیلی از کاربران برای تفریح میان سایت نه علم یاد گرفتن !
اما در این که باید مباحث علمی سایت تقویت بشن شکی نیست.
ما حالا یک برنامه برای ریاضی داریم که انشاله از 10 بهمن اجرا میشه. البته بگم که این برنامه با همکاری یکی از کاربران اجرا میشه.
شما هم اگر طرحی در نظر دارین بگین.
در ضمن خودتون هم شروع کنید به تاپیک علمی و مفید زدن. ???
ما مدیران هم سعی می کنیم فعالیتمون رو در این مورد بیشتر کنیم. (;

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

اگه هر کسی، توی هر درسی که بلده، هر جایی رو که قویه، یه توضیح، یه خلاصه، یه مقاله، یه سوال، یه چیزی بذاره، الان که امتحانات هم زیاد دور نشدن، خیلی خوب می شه!

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

کاشکی یه دکمه ای بود که تاپیکو میاورد بالا!

• لایک
امتیازات: N.M

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

فقط واسه من خیلی جالبه که بچه ها خیلی بیشتر تاپیک های بی فایده رو بالا نگه میدارن!
یعنی بچه هایی که بیشت فعالیتشون تو گفت و شنود و عکس و ایناس، هیچ علاقه ای به هیچ درسی ندارن که یکم اونجاها بگردن؟ :-?

maramfan

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فزانگان 2
شهر
تهران

به نظرم بچه ها تو این مدرسه اونقدر در مورد درس و اینجور چیزا غنی ان(البته فکر میکنن)واسه همین میخوان این وقتی رو که میخوان بذارن تا با هم مدرسه ایاشون باشن رو باید با چیزی به جز دس پر کنن......

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

ببينيد شما اتمالا تو سايت هاي تفريي مثله كلوپ رفتين تو اون سايت ها واقعا همه ي تاپيك ها بي محتواست.ولي اين سايت از اين نظر واقعا خوبه.(نسبت به بقيه سايت ها)
ولي بايد توجه كرد هر سايتي به قسمت هايي برا تفريح احتياج داره كه متاسفانه قسمت اي تفريحي توسط شما و افرادي مثله شما كه چنين تفكراتي رو دارن داره واقعا كم ميشه و اين يكي از عواملي هست كه اعضا رو از سايت دلسرد ميكنه.
چه اشكالي داره كنار مباحث علمي سايت يه بخش هايي هم برا تفريح داشته باشه؟

• شروع کننده موضوع

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از هيدن زاده :
ببينيد شما اتمالا تو سايت هاي تفريي مثله كلوپ رفتين تو اون سايت ها واقعا همه ي تاپيك ها بي محتواست.ولي اين سايت از اين نظر واقعا خوبه.(نسبت به بقيه سايت ها)
ولي بايد توجه كرد هر سايتي به قسمت هايي برا تفريح احتياج داره كه متاسفانه قسمت اي تفريحي توسط شما و افرادي مثله شما كه چنين تفكراتي رو دارن داره واقعا كم ميشه و اين يكي از عواملي هست كه اعضا رو از سايت دلسرد ميكنه.
چه اشكالي داره كنار مباحث علمي سايت يه بخش هايي هم برا تفريح داشته باشه؟
بدون شک هیچ عیبی نداره ! :D
خیلی هم عالی هست اگه اینجوری باشه !
اما چیزی که مطرح شده اینه که کنار مباحث تفریحی کمی هم مباحث مفید و به درد بخور باشن ! :D
مبحث مفید و به درد بخور لزوما منظور مباحث درسی نیست !!! به هیچ وجه همچین منظوری نبوده !! فکر میکنم شما منظور من رو از بی محتوایی تاپیک ها نفهمیدین !
الان هم من دیگه اصراری به اینکه بخوام جو کلی سایت رو عوض کنم ندارم !
وقتی خود کاربران فعلی اینجوری ترجیح میدن و روز به روز در این جور مباحث هم فعال تر میشن دیگه تنها چیزی که میتونم بگم اینه که ... خلایق هرچه لایق !
اگر کاربران اینجوری میخوان طبیعتا هرچقدر هم که ما تلاش کنیم باز هم دسته آخر در تالار های گفتمان خواسته ی اونا هست که عملی میشه !
هرچند نزدیک به یک سال تلاش کردم / کردیم تا با تولید محتوا جو رو بهتر کنیم ! اما اونجوری که میخواستیم نشد متاسفانه !

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

پس ما دارم آب تو هونگ(درسته؟) میکوبیم که تو تاپیک های خودمون زور میزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :D [-(

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از panther :
یعنی بچه هایی که بیشت فعالیتشون تو گفت و شنود و عکس و ایناس، هیچ علاقه ای به هیچ درسی ندارن که یکم اونجاها بگردن؟ :-?
X-( X-( X-(
استغفار کن! گفت و شنود اجتماعی رو با عکس مقایسه می کنی؟ اصلا گفت و شنودو دیدی؟!
:-w

Tahmine

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين1
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتي اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

الان كه گفت و شنود پاكسازي شده ديگه تاپيك بي محتوا نيست :-? (خيلي كم)

• شروع کننده موضوع

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از panther :
پس ما دارم آب تو هونگ(درسته؟) میکوبیم که تو تاپیک های خودمون زور میزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :D [-(
خیر ! اون زور های شما هم خیلی خیلی محترم هست ! :D
باز هم من وقتی میام سایت دلم به همین تاپیک ها و انجمن هایی که شما دوستان فعالش میکنین خوشه ! :D

اما اینجا راجب جو غالب و کلی صحبت میکنیم ! وقتی اکثریت یک جامعه خواستار یه چیزی باشن ! اون اقلیت خیلی خیلی محدود نمیتونم اون چیزی که اکثریت میخوان رو تغییر بدن !
البته چرا ! ما میتونیم با سیاست های خشک مدیریتی همچین کاری بکنیم ! و حرفش هم شده بود ! اما خود من به شخصه به شدت مخالف بودم ! فروم محیطی هست که حیاتش وابسته به کاربرانش هست ! رضایت کاربران برای ما مهمه ! میخوایم فرهنگ تغییر مباحث رو جا بندازیم ! نه که مباحث غیر مفید رو به زور ممنوع کنیم !

به نقل از TFire :
الان كه گفت و شنود پاكسازي شده ديگه تاپيك بي محتوا نيست :-? (خيلي كم)
البته این رو هم من 2 سال پیش تقریبا تاپیکش رو ایجاد کرده بودم !! دوستان آوردنش بالا !!! :D

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از نــيما :
بدون شک هیچ عیبی نداره ! :D
خیلی هم عالی هست اگه اینجوری باشه !
اما چیزی که مطرح شده اینه که کنار مباحث تفریحی کمی هم مباحث مفید و به درد بخور باشن ! :D
مبحث مفید و به درد بخور لزوما منظور مباحث درسی نیست !!! به هیچ وجه همچین منظوری نبوده !! فکر میکنم شما منظور من رو از بی محتوایی تاپیک ها نفهمیدین !
الان هم من دیگه اصراری به اینکه بخوام جو کلی سایت رو عوض کنم ندارم !
وقتی خود کاربران فعلی اینجوری ترجیح میدن و روز به روز در این جور مباحث هم فعال تر میشن دیگه تنها چیزی که میتونم بگم اینه که ... خلایق هرچه لایق !
اگر کاربران اینجوری میخوان طبیعتا هرچقدر هم که ما تلاش کنیم باز هم دسته آخر در تالار های گفتمان خواسته ی اونا هست که عملی میشه !
هرچند نزدیک به یک سال تلاش کردم / کردیم تا با تولید محتوا جو رو بهتر کنیم ! اما اونجوری که میخواستیم نشد متاسفانه !
ببينيد اين جوري كه شما ميگين اين سايت پر از مباحث تفريحي هست پس چرا وقتي من به يكي ميگم بيا تو اين سايت وقتي ميپرسه چيزي برا تفريح هم داره؟؟؟من جوابي ندارم؟؟؟
چرا همون دو سه نفري هم كه اومدن به خاطر خشك بودن و سايت اصلا فعاليت نكردن؟؟؟؟
دقيقا حرفم اينكه خود بچه ها ترجيح ميدن كه سايت از نظر تفريحي قوي تر باشه.
من ميگم آيا اينكه مثلا يه سايت در كنار علمي جاهايي تفريحي هم داشته باشه بده؟
به نقل از نــيما :
وقتی اکثریت یک جامعه خواستار یه چیزی باشن ! اون اقلیت خیلی خیلی محدود نمیتونم اون چیزی که اکثریت میخوان رو تغییر بدن !
البته چرا ! ما میتونیم با سیاست های خشک مدیریتی همچین کاری بکنیم ! و حرفش هم شده بود ! اما خود من به شخصه به شدت مخالف بودم ! فروم محیطی هست که حیاتش وابسته به کاربرانش هست ! رضایت کاربران برای ما مهمه ! میخوایم فرهنگ تغییر مباحث رو جا بندازیم ! نه که مباحث غیر مفید رو به زور ممنوع کنیم !
البته این رو هم من 2 سال پیش تقریبا تاپیکش رو ایجاد کرده بودم !! دوستان آوردنش بالا !!! :D
دقيقا داري به چيزي كه من ميگم نزديك ميشي.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

تفریح، میتونه یه تفریح برای وقت گذرانی باشه و بی هدف و الکی و ... !
و تفریح میتونه بحث مفید و جالبی باشه، در عین حال سرگرم کننده!
تعریف شما از تفریح این جا دقیقا چیه؟ وقت گذرانی برای این که فقط وقت بگذره؟
یا این که میشه از یه مبحث جالب و محتوا دار لذت هم برد؟
مثلا همین انجمن ورزش ! بعد از اون خونه تکونی، تقریبا همه تاپیکاش بحث خوبی دارن و جالبن!
ولی علمی نیستن، تفریحین! شرکت توی یکی از بحث های اون جا تفریح حساب نمیشه؟

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از ستـاره :
تفریح، میتونه یه تفریح برای وقت گذرانی باشه و بی هدف و الکی و ... !
و تفریح میتونه بحث مفید و جالبی باشه، در عین حال سرگرم کننده!
تعریف شما از تفریح این جا دقیقا چیه؟ وقت گذرانی برای این که فقط وقت بگذره؟
یا این که میشه از یه مبحث جالب و محتوا دار لذت هم برد؟
مثلا همین انجمن ورزش ! بعد از اون خونه تکونی، تقریبا همه تاپیکاش بحث خوبی دارن و جالبن!
ولی علمی نیستن، تفریحین! شرکت توی یکی از بحث های اون جا تفریح حساب نمیشه؟
ببينيد تعريف تفريح اينه:گذراندن وقت اونجوري كه فرد از وقتش لذت ببره حالا يكي با بحث مفيد لذت ميبره يكي با بازي يا هر چيزه ديگه(كه اكثرا با اون دومي لذت ميبرن.)
خوب الان مسلا نقد بازي فوتبال چقدر ميتونه مفيد باشه؟؟؟؟اين يه تفريح محسوب ميشه.از نظر خيليا.با اينكه اونقدر ها مفيد نيست و فايده نداره.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

فکر کنم شما به " رنگ شورت نفر بالاییت چیه " میگین تفریح!‌
نقد بازی فوتبال شاید برای شما مفید نباشه اما برای بعضی ها هم مفیده!
ایـــن همه انجمن تفریحی تو سایت هست !‌ سینما !‌ عکس!‌ (عکس طنز و موضوع آزاد و ... ) خاطرات!‌ ورزش!‌
اینا تفریح حساب نمیشن؟ حتما باید تاپیک هایی راجع به نفر بالایی و نفر پایینی و نفر اولی و ... باشه تو سایت تا بشه بهش گفت تفریح؟
حالا بحث این که یکی به سینما یا ورزش یا .. علاقه نداره جداست!‌ :-"

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از ستـاره :
ایـــن همه انجمن تفریحی تو سایت هست !‌ سینما !‌ عکس!‌ (عکس طنز و موضوع آزاد و ... ) خاطرات!‌ ورزش!‌
اینا تفریح حساب نمیشن؟ حتما باید تاپیک هایی راجع به نفر بالایی و نفر پایینی و نفر اولی و ... باشه تو سایت تا بشه بهش گفت تفریح؟

این مثال خیلی کاربرد پیدا کرده ها !!! خدا پدرت رو بیامرزه فرشید جان !!!!! :D

ستاره جون شوخی می کنی دیگه ؟!!
5.gif
کجای انجمن سینما تفریحی هست ؟!!
5.gif

از یک مدیر انتظار نداشتم ! ^-^ همین حرف ها رو می زنین که اون انجمن رو تبدیل کردن به اسپمدونی !!! 2 روز مدیرش نباشه که ... !!!!! :rolleyes:

با این حرفت موافقم !

ایشونم سلیقه ای هست ! :-"

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از ستـاره :
كل جوابت اينه.خوب همون رنگ شورت نفر بالاييت هم تفريح حساب ميشه.شما نمي توني بگي كه طرف بايد از چه چيزي خوشش بياد.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

ستاره جون شوخی می کنی دیگه ؟!!
5.gif
کجای انجمن سینما تفریحی هست ؟!!
5.gif

از یک مدیر انتظار نداشتم ! ^-^ همین حرف ها رو می زنین که اون انجمن رو تبدیل کردن به اسپمدونی !!! 2 روز مدیرش نباشه که ... !!!!! :rolleyes:
منظورم این نبود که اسپم دونی بشه و بی فایده و ...٬ به هر حال بحثایی که توش میشه علمی نیست٬ میشه گفت سرگرم کنندس!‌
کلا این جا انگار معنی تفریح شده اسپم !! منظور من اینه که الان تو انجمن ورزش اسپم وجود نداره٬ ولی تفریحیه!‌

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از ستـاره :
منظورم این نبود که اسپم دونی بشه و بی فایده و ...٬ به هر حال بحثایی که توش میشه علمی نیست٬ میشه گفت سرگرم کنندس!‌
کلا این جا انگار معنی تفریح شده اسپم !! منظور من اینه که الان تو انجمن ورزش اسپم وجود نداره٬ ولی تفریحیه!‌

ببخشید ستاره جان اما با تمام احترامی که براتون قائلم باید بگم که کاملاً در اشتباهید !!! :)

انجمن سینما کاملاً تخصصی هست، اگر منظورتون از علمی حتماً لفظ "دو دوتا چهارتا" و 2_3 تا تعریف و بار فنی (:-") هست، بله حق با شماست !!!

این موضوع و انجمن نیست که مشکل داره، مشکل افرادی هستند که دیدشون محدوده و سینمایی که خیلی ها توی عظمتش موندن رو درک نمی کنند و لغت " تفریحی " رو به کار
می برند !!! :-"

درباره ی مورد آخر هم که مشخصه !!! به مناسبت قدوم مدیران عزیزش و ترویج طرح بار فنی کاملاً از اسپم پاک شده !!!!!
5.gif

تاپیک شرط بندی هم که دیگه آخرشه !!! :D

البته در کل هر هنری سلیقه ای هست و مرز مشخصی نداره !!! این هنر شامل ورزش هم می شه !!! :-"

بالا