تاپيك ها ي بي محتوا

بچه ها نظرتون در باره ي تاپيك هاي سايت از نظر علمي بودن ومفيد بودنشون چيه ؟

• اكثرا بي محتوا وغير علمي اند

رای‌ها: 10 29.4%
  • اكثرا علمي اند

رای‌ها: 3 8.8%
  • هم علمي زياد است و هم غير علمي

رای‌ها: 22 64.7%
  • هيچكدام !

رای‌ها: 1 2.9%

• رای‌دهندگان
    34

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز
پاسخ : تاپيك ها ي بي محتوا

خب بستگی داره تعریفتون از تفریح چی باشه !

مثلا به نظر من انجمن موسیقی یا سینما انجمن تفریحیه ! حالا ممکنه برای یکی اینجوری نباشه !

وجود چند تا تاپیک تفریحی هر از گاهی بد نیست ولی اینجوری نیست که اگه نباشه فاجعس !

انجمن انقدر هم خشک نیست :)

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

بله!‌ بحث های تخـــصـــــصی و پر از بـــار فنــــی انجمن سینما توی تاپیک هایی مثل این و این بیداد میکنن!‌ :-"
من کاربر فعال اون انجمن نیستم و زود قضاوت کردم٬‌ ولی در هر صورت نظر من چه درست چه غلط اینه که اون انجمن تفریحیه و هر کسی برای خودش نظری داره !‌

( من نه علاقه نه حوصله و نه وقت برای بحث راجع به اون انجمن دارم و همین جا تمومش میکنم!‌ )

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

شماها که حرف همتون تقریبا یکیه

خب جای اینکه نظر قبلی خودتونو دومرتبه کپی کنید راه حل بدید
نه فقط نظر (;

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از ستـاره :
بله!‌ بحث های تخـــصـــــصی و پر از بـــار فنــــی انجمن سینما توی تاپیک هایی مثل این و این بیداد میکنن!‌ :-"
من کاربر فعال اون انجمن نیستم و زود قضاوت کردم٬‌ ولی در هر صورت نظر من چه درست چه غلط اینه که اون انجمن تفریحیه و هر کسی برای خودش نظری داره !‌

( من نه علاقه نه حوصله و نه وقت برای بحث راجع به اون انجمن دارم و همین جا تمومش میکنم!‌ )

ستاره جان من پیشنهاد می کنم از زیر بحث در نری و تا به نتیجه نرسیده ولش نکنی !!! :)
و جالبه بدونید در اون انجمن و در این تاپیک ما خودمون رو کشتیم تا این تاپیک های مزخرفی که شما فرمودید رو پاک کنیم که مدیریت محترمش صرفاً به دلیل اینکه معاونین این تاپیک ها رو مهم کردند و از اینجور بهانه ها، با ما مخالفت کردند !!! (;
البته در انجمنی که 1% هم شخص فعال و وارد تری درونش فعالیت نداره، گویا همون واژه ی تفریحی بیشتر به کار بیاد !!!!! :rolleyes:

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از ستـاره :
منظورم این نبود که اسپم دونی بشه و بی فایده و ...٬ به هر حال بحثایی که توش میشه علمی نیست٬ میشه گفت سرگرم کنندس!‌
کلا این جا انگار معنی تفریح شده اسپم !! منظور من اینه که الان تو انجمن ورزش اسپم وجود نداره٬ ولی تفریحیه!‌
همين سرگرم كننده.خيلي از كاربرا برا سرگرمي ميخوان.سرگرمي هم حتما نبايد علمي باشه.

بالا