آخه اینطوری طرف مخاطب شاید نفهمهبه نقل از Nodetstu :البته لطف كنين و ذكر نام نكنين... و مشخصات طرف مقابل رو نگين!!!
خودش مي فهمه (اگه بخونه)
خب يه كم واضح تر بگو تا آقاي ايكس بفهمه....به نقل از ɱɨἅ¡₭ :آقای ایکس میشه انقدر بدجنس و مزخرف نباشی؟؟؟؟
الان که دیگه شاید مشکلی باهش نداشته باشم اما اون موقع که خیلی دهن مارو به روشهای مختلف سرویس کرد.به نقل از (فرزند) کورش بزرگ :میشه بگید(همه)چرا گله دارید
راس میگه واقعآ اینوبه نقل از شهاب :اونایی که میشینن وقتشنونو تلف میکنن منفی میدن اونم به تعداد 100 تا.یکم بشینید به کار خودتون فکر کنید ببینید کارتون مسخره هست یا نه.
حرفتو قبول دارم اما منفی رو واسه همین جاها گذاشتن دیگه!به نقل از شهاب :اونایی که میشینن وقتشنونو تلف میکنن منفی میدن اونم به تعداد 100 تا.یکم بشینید به کار خودتون فکر کنید ببینید کارتون مسخره هست یا نه.
به نقل از khamoosh :اگر قرار باشه منفی ندی که دیگه صفا نداره!
من اینو واقعا موافقم و درک نمیکنم! اصلا واسه چی باید به بقیه منفی داد؟ اگه میتونید بحث کنید! آخه چرا منفی....؟ البته خودم خیلی به تعداد سربازان منفی نگرفتم ولی کلا این سیستم را درک نمیکنم!به نقل از شهاب :اونایی که میشینن وقتشنونو تلف میکنن منفی میدن اونم به تعداد 100 تا.یکم بشینید به کار خودتون فکر کنید ببینید کارتون مسخره هست یا نه.
شخص مورد نظر الان هم + ميده و هم منفى كه دل شما نشكنه!;-Dبه نقل از <XIII :چه انتقادای جلبی...
حداقل همونجور که منفی میده همونجورم مثبت بده یکم صفاش بیشتر شه...