• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد بررسی بیست و سومین المپیاد فیزیک [89-88]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ErfanDK
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : 23مین المپیاد فیزیک-مرحله ی دوم

با عضو شذن تو این سایت می تونید سوالات رو در یافت کنید . این هم لینک فایل سوالاها http://yscazmoon.org/SignIn.aspx?returnUrl=%2fShow.aspx%3fnewsid%3d44

خوب الان در حدوده 11 ساعت مونده تا امتحان.برای همه آرزوی موفقیت فراوان دارم.انشالله همه بتونن بهترین نتیجه رو از زحماتشون بگیرن

من هم اميدوارم همگي موفق باشيم . شب بخير

سلام دوستان .
شما چند تا سوال حل کردید؟؟
من که 8 تا ولی تو درست بودن 3 تاش شک دارم . و از بقیه هم زیات مطمئن نیستم .
سوال آزمایشگاه هم جرمشو 20 گرم بردست آوردم .

خوب چطور بود؟

من اخر نفهميدم اون واشر كوچيكا براي چي بود ! شماها فهميدين ؟ من 21 گرم به دست اوردم جرمشو .
به نظر من سخت تر از پارسال بود . نظر شما چيه ؟
حوزه ي دختراي تهران تو باشگاه بود و بچه هاي طلاي دوره 22 هم اومده بودن . اونا گفتن كه بالاي 40 قبوله . البته به نظر من بعيده .
حالا لطفا صادقانه بگيد كه چطور داديد .

به نظر من که از دوره ی بیستم هم سخت تر بود! من سه تاش رو کامل درست حل کردم . دو تا رو خالی گذاشتم و بقیه رو هم شک دارم . (خیلی هنر کردماااااااااااا!)
آزمایشگاه رو هم 18.5 بدست آوردم ولی بین 17.5 تا 18.5 شک دارم . فکر نکنم به 20 می رسید.
بقیه چرا چیزی نمی گن؟

نه آزمایشگاه تقریبا مال همه متفاوته.منم دوروبره 18.7+-0.2 اوردم.
بالای 40 نمره میشه چند سوال؟

ببینید به نظر اکثرا رفتین ضریب سختی کش K رو حساب کردید بعد وزن رو بدست آوردید .( بچه های ما که همه همین کار رو کردن ) من رفتم وزنه ی با جرم نا معلوم رو گذاشتم و روی چوب جاش رو علامت زدم . بعد با واشر های کوچیک و بزرگ مکان کش رو رسوندم به اون علامتی که گذاشتم شد سه تا واشر بزرگ و دو تا واشر کوچک که در مجموع می شه 18.5 . البته من بین دو تا واشر کوچک و یا یک واشر کوچک . شک داشتم.

بالای 40 می شه چند سوال یعنی چی؟ مگه 30% مرحله ی اول تاثیر نداره؟

Back
بالا