به نقل از ErfanDK :به نظرتون میشه یک جسم در حال چرخش بدور خودش تکانه ی زاویه ای صفر داشته باشه؟
این سوال مدتی هست که مشغولم کرده.آگر جوابی دارین لطفا با دلایل منطقی تشریحش کنید.ممنون خواهم بود!
هیچ وقت سیستمی نمی تونه خودش به خودش نیرو وارد کنهبه نقل از ErfanDK :بالاخره پیداش کردم.وقتی نیروی خارجی به یک جسم وارد بشه و جسم در اثر نیروی خارجی به چرخش در بیاد در اون حالت مطمئنا تکانه زاویه ای خواهد داشت.حالا اگر جسمی بدون اینکه نیروی خارجی بهش وارد بشه و در واقع خودش خودش رو بچرخونه تکانه زاویه ایش صفر خواهد بود. به طور نمونه میشه گربه رو مثال زد.وقتی گربه از یک ارتفاعی می پره رو هوا خودش، خودش رو می چرخونه.پس تکانه ی زاویه ای صفر خواهد داشت.درسته؟
به نقل از ErfanDK :نه خیر گربه با استفاده از نیروی خودش و خم کردن بدنش و صفر نگه داشتن تکانه زاویه ای می چرخه.برای اطلاعات بیشتر می تونید به این منبع مراجعه کنید.اگر تونستید پیداش کنید یک کپی هم در صورت امکان به من میل بزنید.فکر می کنم دانشگاه شما به این مجله دسترسی داشته باشه.
E. Putterman and O. Raz, "The Square Cat," Am. J. Phys. 76(11), 2008 pp. 1040–1044
به نقل از ErfanDK :جهت حرکت فرقی نمیکنه ولی تکانه ی زاویه ای کل گربه صفر میمونه.ولی اگر اجزای گربه رو در نظر بگیریم تکانه ی خود اعضا نباید صفر باشه.
درست مثل هوا پیما که با استفاده از نیروی هوا خودش رو به جهات مختلف میچرخونه......به نقل از مـهمّد بذرکار :هیچ وقت سیستمی نمی تونه خودش به خودش نیرو وارد کنه
گربه از نیروی هوا استفاده می کنه برای چرخیدن...
به نقل از شذس :هم صحیح هم غلط اگه بگی یه فنر که دو سرش وصل به دو تا وزنه داره نوسان میکنه سرعتش 0 درسته؟ اگه درسته اینم درسته