• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تغییر رشته

http://www.daneshschools.com/moshaver/?p=2048
امیدوارم سایت بالا به کارت بیاد.

ولی ببین یه توصیه.من با اجازت پروفایلتو نگاه کردم الان سال دومی دیگه.ببین من خودم دوم رو ریاضی خوندم سوم رفتم تجربی و هنوز حسرت میحورم که چرا او یه سالو ریاضی بودم.زیست دومم خیلی بده.از من به شما نصیحت.همین تابستون بشین زیست دومو بخون برو امتحان بده تا واسه زیست سوم واست مشکل پیش نیاد.

پاسخ : ریاضی یا تجربی

راستش من ریاضی انتخاب کردم \:D/
اما چون به زیست هم علاقه دارم و تو مدرسمون همه شاگرد زرنگا رفتن به تجربی، کمی تو تصمیمم متزلزل شدم :-s

دوستان، من امسال می‌رم اول دب، ولی خب اگه بخوام المپیاد و اینا بخونم باید رشته‌م مشخص باشه، خوشحال می‌شم اگه کمک کنید.
من به ریاضی علاقه دارم و درس ریاضی و فیزیک‌م همیشه بهتر از بقیه درس‌هام بوده؛ اما خب از زیست هم خیلی بدم نمیاد. ولی این که میگن برای خانوم‌ها تو ریاضی کار سخت پیدا می‌شه و این حرفا، نمی‌دونم چیکار کنم. خودم ریاضی رو ترجیح می‌دم ولی اطرافیان‌م منُ می‌ترسونن. نظر شما چیه ؟ 8-|

دوستان، من امسال می‌رم اول دب، ولی خب اگه بخوام المپیاد و اینا بخونم باید رشته‌م مشخص باشه، خوشحال می‌شم اگه کمک کنید.
من به ریاضی علاقه دارم و درس ریاضی و فیزیک‌م همیشه بهتر از بقیه درس‌هام بوده؛ اما خب از زیست هم خیلی بدم نمیاد. ولی این که میگن برای خانوم‌ها تو ریاضی کار سخت پیدا می‌شه و این حرفا، نمی‌دونم چیکار کنم. خودم ریاضی رو ترجیح می‌دم ولی اطرافیان‌م منُ می‌ترسونن. نظر شما چیه ؟
رشته ای انتخاب کن که دوست داری....که بتونی توش بهترین باشی...
من ریاضی انتخاب کردم.... ;D

به نقل از navid.rashti :
سلام دوستان. من امروز انتخاب رشته کردم. (به اجبار پدر و مادرم تجربی). اونا که میدونستن من به فیزیک علاقه ی شدید دارم. و قوی هم هستم. اما... اخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا راهنمایی کنید. ممنون.

مهاباد فکر نکنم شهر زیاد صنعتی باشه، برای کارای مهندسی شغل کمی پیدا میشه، مگه اینکه بخواین تو شهری غیر شهر خودتون باشین که اکثرا این طوری ـه، ضمن اینکه محیط نسبتا کوچک شهرتون رو هم در نظر بگیرین، که پزشکی و مشتقاتش رو بیشتر بها میدن ..

البته اینا با شناختی که از مهاباد دارم میگم، ممکنه شناختم اشتباه باشه.

ب نظرمن تجربي خيلي بهتراز رياضيه چون موقعيت كاريش بالاتراز اونه من خودم ب رياضي فيزيك خيلي علاقه داشتم ولي اومدم تجربي وپشيمون نيستم

به نقل از azar :
ب نظرمن تجربي خيلي بهتراز رياضيه چون موقعيت كاريش بالاتراز اونه من خودم ب رياضي فيزيك خيلي علاقه داشتم ولي اومدم تجربي وپشيمون نيستم

البته اگر تو ایران در نظر بگیری شاید درست باشه :-"

معلومه ک تجربی بهتره
میخوای بری ریاضی ک چی؟
میخوای بری بشینی 2*2 تا رو حساب کنی؟
فقط تجربی چون واقعا زندگی رو میخونی :x :x

به نقل از like :
معلومه ک تجربی بهتره
میخوای بری ریاضی ک چی؟
میخوای بری بشینی 2*2 تا رو حساب کنی؟
فقط تجربی چون واقعا زندگی رو میخونی :x :x
درسته ک خودم تجربیم
ولی واقعا این حرف اشتباهه
هر کسی به یه چیزی علاقه داره ، و بر اساس همون علاقه ش انتخاب رشته میکنه
اگه کسی ریاضی یا انسانی هنر انتخاب کرد ، قطعا به همون اندازه که ما تجربیا از رشتمون لذت میبریم اونم لذت میبره

به نقل از آرامش :
درسته ک خودم تجربیم
ولی واقعا این حرف اشتباهه
هر کسی به یه چیزی علاقه داره ، و بر اساس همون علاقه ش انتخاب رشته میکنه
اگه کسی ریاضی یا انسانی هنر انتخاب کرد ، قطعا به همون اندازه که ما تجربیا از رشتمون لذت میبریم اونم لذت میبره
بره لذت ببره
ما که چیزی نمیگیم
خوش باشه

Back
بالا