- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : انتحاب رشته در دبیرستان
من با بند ۱ موافقم. اما با بند ۲ به شدت مخالفم! ربطی به دختر یا پسر بودن نداره! قطعا کار مهمه! رشتهای بخونید که بتونید باهاش به استقلال اقتصادی برسید. درواقع حرفم اینه که شرایط کاری رو هم حتما در کنار علاقه در نظر داشته باشید. چون ۲ تا مسئله هست این وسط! اول اینکه ممکنه یه دختری نخواد ازدواج کنه و بخواد مستقل و تنها زندگی کنه. در این شرایط خب قطعا باید کار خوبی داشته باشه که بتونه استقلال اقتصادی پیدا کنه. مسئلهی دوم هم اینکه شاید یه دختری اصلا نخواد کار کنه و فقط بخواد درس بخونه. یعنی شاید تابع فکر جامعه باشه که خرج زندگی با مرده و این حرفا(که حالا من کاری با درست و غلطش ندارم). ولی اگر یه روزی یه اتفاقی واسهی همسر این آدم بیفته چی میشه؟! مثلا همون اول کاری طرف فوت کنه! الان این خانوم باید چی کار کنه!؟ میدونین چقدر از خانوما از زندگیشون عمیقا ناراضین ولی به خاطر نداشتن استقلال مالی مجبورن زندگی وحشتناکشونو تحمل کنن؟!
قطعا کار مهمه. بحث سر این نیست که خانوما باید کار کنن یا نه. بحث سر اینه که باید حتما توانایی کار کردن و پول درآوردن رو داشته باشن تا اگر زمانی احتیاج شد، بتونن حداقل از پس زندگی خودشون بربیان.
با بند ۱ هم موافقم به این دلیل که ریاضی برای همهجور سلیقهای رشته داره و کلا زودبازدهتر هم هست.
به نقل از نــيما :چند تا توصیه کلا برای انتخاب رشته میکنم شاید به درد کسی خورد ...![]()
1 - اگر بین تجربی و ریاضی علاقه ی خودتون رو نمیتونین به درستی تشخیص بدین و ارجحیت خاصی ندارین ، قطعا توصیه میکنم که برین ریاضی ! بعد ها به جون من دعا خواهین کرد در این باره !![]()
رشته های تجربی و پزشکی اکثرا در حال حاضر به خاطر شرایط جامعه مجبورن حداقل تخصصشون رو بگیرن و تازه احتمالا 30 سالگی درسشون رو تموم کنن ! اما خب مهندسی شما بعد از 4 سال درس خوندن و لیسانس گرفتن هم میتونین واقعا وارد بازار کار بشین ! تازه قبولی توی رشته های پزشکی به مراتب سخت تر از مهندسی هست تقریبا ...![]()
2 - دختر ها ! اگر قصد خروج از کشور رو ندارین به این اراجیف که فلان رشته پول توش نیست و آینده نداره و ... توجه نکنین ! اصولا از شما توی جامعه ما انتظار این نمیره که بخواید الزما توی تامین هزینه ها و مخارج به مرد کمک کنین. پس برین توی زندگی تون دنبال علاقه هاتون ! فیزیک و ریاضی محض دوست دارین یا رشته های هنری تفاوتی نداره ! سعی کنین به جای ما مرد ها هم شما از زندگی تون لذت ببرین.
3- توی انتخاب رشته دبیرستان و حتی دانشگاه عده ای مشاور گرامی میان و میگن که ببین توی کدوم درس قوی تری و ... ! کاملا چرت میگن ! واقعیت مهم تر از اینکه توی چه درسی قوی تر هستین ، اینه که دوست دارین در آینده جایگاه شغلی تون چی باشه ! بیشتر عمر شما رو احتمالا کارتون تشکیل میده ، واقعا درس زیست و ریاضی دبیرستان ملاک خوبی برای انتخاب رشته نیست ! به کار مورد علاقه تون موقع انتخاب رشته توجه کنین.
4- خیلی از پدر و مادر ها ما ، آرزوی این رو داشتن که دکتر یا مهندس بشن ! اما به هر دلیلی تحصیلات دانشگاهی ندارن و یا توی رشته ای متفاوت با اون چیزی که علاقه شون بوده درس خوندن ! اصولا در این حالت خییلی وقت ها طرف میخواد اشتباهات زندگی خودش رو توی بچه هاش اصلاح کنه ! یادتون نره زندگی شماست ! هیچ کس هم بهتر از شما صلاح شما رو نمیدونه !
5 - توی سن دوم دبیرستان متاسفانه یادمه خیلی ها صرف اینکه از واژه ی مهندس بیشتر خوششون میومد یا دکتر انتخاب رشته میکردن ! احمقانه انتخاب رشته نکنین خواهشا !![]()
موفق باشید :)
به نقل از بره ناقلا :با بند 1 و 2 مخالفم
من با بند ۱ موافقم. اما با بند ۲ به شدت مخالفم! ربطی به دختر یا پسر بودن نداره! قطعا کار مهمه! رشتهای بخونید که بتونید باهاش به استقلال اقتصادی برسید. درواقع حرفم اینه که شرایط کاری رو هم حتما در کنار علاقه در نظر داشته باشید. چون ۲ تا مسئله هست این وسط! اول اینکه ممکنه یه دختری نخواد ازدواج کنه و بخواد مستقل و تنها زندگی کنه. در این شرایط خب قطعا باید کار خوبی داشته باشه که بتونه استقلال اقتصادی پیدا کنه. مسئلهی دوم هم اینکه شاید یه دختری اصلا نخواد کار کنه و فقط بخواد درس بخونه. یعنی شاید تابع فکر جامعه باشه که خرج زندگی با مرده و این حرفا(که حالا من کاری با درست و غلطش ندارم). ولی اگر یه روزی یه اتفاقی واسهی همسر این آدم بیفته چی میشه؟! مثلا همون اول کاری طرف فوت کنه! الان این خانوم باید چی کار کنه!؟ میدونین چقدر از خانوما از زندگیشون عمیقا ناراضین ولی به خاطر نداشتن استقلال مالی مجبورن زندگی وحشتناکشونو تحمل کنن؟!
قطعا کار مهمه. بحث سر این نیست که خانوما باید کار کنن یا نه. بحث سر اینه که باید حتما توانایی کار کردن و پول درآوردن رو داشته باشن تا اگر زمانی احتیاج شد، بتونن حداقل از پس زندگی خودشون بربیان.
با بند ۱ هم موافقم به این دلیل که ریاضی برای همهجور سلیقهای رشته داره و کلا زودبازدهتر هم هست.