- نام مرکز سمپاد
- -
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- Used to Bio
- رشته دانشگاه
- CS
رادیو مرز ۱۵ - تیزهوشان شنیدن این پادکست خالی از لطف نیست.فوقش یه پرونده گرفتنه و رفتن به یک مدرسه دولتی عادی...
رادیو مرز ۱۵ - تیزهوشان شنیدن این پادکست خالی از لطف نیست.فوقش یه پرونده گرفتنه و رفتن به یک مدرسه دولتی عادی...
کاملا درست میگین ولی شما به اون مرحله ی آخرش نرسیدین..ما یک همسایه داشتیم که دخترشون( مامانم اینو میگفت) بچه ی درسخونی بود. از کلاس سوم و چهارم هم شروع کرد به خوندن برای فرزانگان ...جمعا یه ۴ ، ۵ تومن خرج کتابا و کلاساش شد تا قبول شه. قبول شد و بعد از یک سال مدرسه رو ترک کرد. دکتر بهش یک سال مرخصی و معافیت تحصیلی داد. خانوادگی رفتن شهرستان و دیگه خبری ازشون نیومد. وگرنه همه تو سمپاد اشتباه میکنن و نمره بد میگیرن. ولی بستگی به خود فرد هم داره. منظور من توی این پست با اونایی بود که شاید سختی مدارس سمپاد براشون قابل تحمل نیست یا همونایی که با تست اومدن سمپاد.....کسی که به خاطر هدف اومده باشه سمپاد....کسی که زور خانواده بالا سرش نبوده باشه.....خودکشی براش هیچ معنایی نداره....راستی اسمم فاطمه ستدوستی عزیزی که اسمتو نمیدونم
درست میگی درس خوندن اینجا خیلی سخته ولی با اینجا که میگی فوقش یه پرونده گرفتنا و اینا زیاد موافق نیستم
چون من به شخصه فردی هستم که حرف هایی که پشت سرم میزنن برام مهمه(البته میخوام این عادتو ترک کنم چون واقعا بده) اگه بعد یکی دو سال بری از این مدرسه پشت سرت میگن که از اول هم با خر شانسی و به زور تست اومده بود ومعلوم بود نمیکشه این درس های سختو بخونه
![]()

مرز مشهود بین سمپادی ها همیشه بوده و مقصر هم سمپادی ها نبودن..رادیو مرز ۱۵ - تیزهوشان شنیدن این پادکست خالی از لطف نیست.
بله بله!مرز مشهود بین سمپادی ها همیشه بوده و مقصر هم سمپادی ها نبودن..

قبل از اینکه ازمون بدم خوندمش.......کمی به اینکه میخوام ازمون بدم یا نه شک کردم..........ولی انجامش دادم...عواقبش به جهنم(امتحان دادنو میگم)مرز مشهود بین سمپادی ها همیشه بوده و مقصر هم سمپادی ها نبودن..
https://vrgl.ir/1PD6Qپیشنهاد من خوندن سرگذشت این دوست اسبق سمپادی هستش...شاید موضوعی نباشه که نظر همه مشترک باشه ولی بد نیست بدونیم همچین دانش آموزایی هم هستن که توی سمپاد از نظر روحی و روانی آسیب می بینن