2010/2/18 #21 50Cent G Unit کاربر فوقفعال ارسالها 154 امتیاز 12 نام مرکز سمپاد شهيد هاشمي نژاد١ مشهد شهر مشهد پاسخ : پربازدیدکنندهترین صفحات اینترنت در کشورهای مخ جالب بود يه +
2010/3/4 #22 Shadow! کاربر حرفهای ارسالها 503 امتیاز 235 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 مشهد شهر مشهد پاسخ : پربازدیدکنندهترین صفحات اینترنت در کشورهای مخ خیلی حال کردم ! دمت جهنم
2010/3/4 #23 desiree کاربر فوقفعال ارسالها 119 امتیاز 62 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرمان پاسخ : پربازدیدکنندهترین صفحات اینترنت در کشورهای مخ سایتای اهنگ که هیچی سایتای علمی هم فیلتر میکنن!
پاسخ : پربازدیدکنندهترین صفحات اینترنت در کشورهای مخ سایتای اهنگ که هیچی سایتای علمی هم فیلتر میکنن!
2010/3/5 #24 Shadow! کاربر حرفهای ارسالها 503 امتیاز 235 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 مشهد شهر مشهد پاسخ : پربازدیدکنندهترین صفحات اینترنت در کشورهای مخ 4Shared هم به طور کامل فیلتر شد
2010/3/6 #25 desiree کاربر فوقفعال ارسالها 119 امتیاز 62 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرمان پاسخ : پربازدیدکنندهترین صفحات اینترنت در کشورهای مخ ولی این irhitsخیلی جالبه هی فیلتر میشه دویاره از اول میسازن فک کنم تا 7 رفتن!
پاسخ : پربازدیدکنندهترین صفحات اینترنت در کشورهای مخ ولی این irhitsخیلی جالبه هی فیلتر میشه دویاره از اول میسازن فک کنم تا 7 رفتن!
2010/3/6 #26 mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 1,999 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی پاسخ : پربازدیدکنندهترین صفحات اینترنت در کشورهای مخ تو ایران که هر سایتی بگی فیلتره.(موزیک.سیاسی.مذهبی.و......) که این آخریه واقعا باید فیلتر باشه چون بچه های ایرانی خوره ان
پاسخ : پربازدیدکنندهترین صفحات اینترنت در کشورهای مخ تو ایران که هر سایتی بگی فیلتره.(موزیک.سیاسی.مذهبی.و......) که این آخریه واقعا باید فیلتر باشه چون بچه های ایرانی خوره ان