Nahid و amparisay بابت عکّاسی .
آقا اینجوری بگم که من تا حالا هیچ مطلبی رو به غیر از قفسه کتاب ، کتابخونی گروهی ، تماشای گروهی و فیلم شناسی از انجمنهای سمپادیا یاد نگرفتم ؛[nb]که این خصوصیت هم طبیعت این ۴ انجمن هست ![/nb] همیشه انجمن ها محلّی بودن برای افرادی که تو اون زمینه تبحّر داشتن و یه جورایی شدهان محلّی برای ارائه کار ! در حالیکه این کار غلطه باید مدیرای انجمن فکر و اندیشهای رو لحاظ کنن که همه از انجمنشون استفاده کنن و کسی که احیاناً هیچ چیزی از اون رشته نمیدونه ، یاد بگیره .
من به شخصه یه آدم بیشعور در زمینه عکّاسی بودم ولی با خوندن بعضی مطالب و بعضی تاپیکها - که کم هم نبودن و شاید بارزترینهاشون آموزش منظم ادیت و آموزش منظم عکاسی - یه چیزایی یاد گرفتم . در ضمن از این کارشون هم که بعد مسابقه عکّاسی اومدن نقد آثار برگزیده راه انداختن خیلی خوشم اومد . آخه من تا حالا هر مسابقهای تو اینجا دیدم صرفاً محلّ ارائه کار بوده ، نه محلّی برای آموزش .
البتّه هنوز معتقدم مسابقات عکّاسی رو اینا نباید برگزار میکردن . + مدیران زحمت کش ، نشان مدیریت مطلوب رو خیلی وقته به کسی ندادیدها . یه چند نفری رو کاندید کنید ، بررسی کنید و نشان بدید . :د
خوب معمولا فقط بلدیم اعتراض کنیم به کار مدیران.
.
من همین الان با مدیری مواجه شدم واتفاقی افتاد که وظیفه ی خودم دونستم ازشون تشکر کنم.
امیدوارم بقیه ی مدیران هم رفتارشون با کاربران مثل این مدیر عزیز باشه.
.
این کپی پ.خ هست که بین من وایشون رد وبدل شده.
.
ایشون::::::سلام ، مشکلی نیست من تاپیک شخصیت جدید رو یکم تغییرش بدم ؟
من در کمال پر رویی::::salam na.
ایشون:::::::ولی من صلاح میدونم که این کارو انجام بدم.
.
مدیران گرامی معمولا بدون هیچ گونه اطلاع قبلی خودشون پستو ویرایش میکنن وتایپیک حذف میکنن و...
کار ایشون قابل تقدیر بود.
ایشون:: http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=15181