• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد آرشیو - گفت و گو ها پیرمون مراحل مختلف ، دوران مختلف

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armita
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتیاز مرحله دو دوره 24

به نقل از senator77 :
خب نمره های تستی هم اومد
تعداد پاسخنامه‌های تصحیح شده دانش‌آموزان سال دوم و سوم ۱۰۶۳ می‌باشد. از این تعداد ۳۲ نفر بالای ۶۰ (از ۱۰۰) ٬ ۸۴ نفر بالای ۵۰ (شامل کسانی که بالای ۶۰ شده‌اند)٬ تعداد ۱۸۸ نفر بالای ۴۰ و ۲۵۶ نفر بالای ۳۵ و ۳۴۹ نفر بالای ۳۰ و ۴۵۴ نفر بالای ۲۵ و ۵۶۳ نفر بالای ۲۰ و ۶۶۱ نفر بالای ۱۵ شده‌اند.
منبع:http://inoi.ir/1393/02/20/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D9%85/#comments
من رفتم کنکور

این چه وضعشه ؟؟؟؟؟
چرا هیچ سوالی با استفرا حل نشده ؟؟؟؟
ضمنا یه چیزی ، آیا سوال 4 ارزش 60 نمره رو داشت ؟؟؟؟

به نقل از mhjh :
این چه وضعشه ؟؟؟؟؟
چرا هیچ سوالی با استفرا حل نشده ؟؟؟؟
ضمنا یه چیزی ، آیا سوال 4 ارزش 60 نمره رو داشت ؟؟؟؟
ی چی بگم؟خب مسلمون قبل ازمون اعلام کرده بودن که حتما حداقل 1 سوال استقرا میدیم؟؟خب نگفته بودن دیه هیچ کدوم از سوال ها هم استقرا نبود(مثلا ریاضی امسال هم یدونه فقط هندسه دادن که خیلی هم آسون بود من تونستم حلش کنم ولی کسی نگفته بود که حتما قراره دوتا هندسه بیاد)خب از این نتیجه میگیریم که میتونه ی امتحان توش استقرا نداشته باشه :-" :-" :-"
خداوکیلی فهمیدن سوال 4 خودش 40 نمره داشت(که من به زیبایی نفهمیدم ها از هر طرف به سوال نگا میکردم نیم رخ تمام رخ هیچ جوره نفهمیدم ;D ;D ;D)

آقا من شنیدم بالای 15 تصحیح میشه پاسخنامشون!!!!!
اگه تصحیح نشه به خاطر اون 8 تا نمره منفی و 3 تا سوال ک جوابشو آوردم و نزدم خودکشی میکنم!!!! ;D :| :-"

عاغا جدي يكي بگه با 130 نمره قبول ميشم؟ قبلا گفتم 150 ولي فك ميكنم يه 20 تايي جوب زده باشم، قبول ميشم يا برم نهايي؟ :-s

به نقل از مُحَمَّد :
عاغا جدي يكي بگه با 130 نمره قبول ميشم؟ قبلا گفتم 150 ولي فك ميكنم يه 20 تايي جوب زده باشم، قبول ميشم يا برم نهايي؟ :-s
خب نهاییت رو هم بخون برنامه نویسی رو هم کار کن کسی به طور حتم نمیتونه بگه که تو قبول میشی یا نه ولی به نظر من که احتمال قبولی داری البته نظر من زیاد مهم نیستا چون ن تجربه دارم نه دانش(ولی آخه تستی وضع خیلی خراب بود اگه تشریحی هم همینطری بدن بچه ها قبول میشی):-" :-" :-" :-"

سلام بچه ها من امسال میرم سال سوم(الان دومم دیگه)
بدشم من المپ ریاضی خوندم تا الان دوتا سوال از شماها دارم
1.امسال من تستی رو 40 درصد میزنم و تشریحی رو هم 140 نوشتم و نهایتا 20 نمره کم کنن امکان داره من قبول شم المپ کامپیوتر امسال؟ [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
2.من برنامه نویسی هم در حدی بلدم و ترکیبیاتمم بهتر از هندسه و جبرمه و احتمال این که مدال توی ریاضی بیارم کمتر از کامپیوتره ینی احتمال این که سال بعد بتونم کامپیوتر مدال بگیرم زیاده به نظرتون من این یک سالی رو که مونده ریاضی بخونم یا کامپیوتر؟
مر30 :x :x :x :x :x

به نقل از sara.speed :
1.امسال من تستی رو 40 درصد میزنم و تشریحی رو هم 140 نوشتم و نهایتا 20 نمره کم کنن امکان داره من قبول شم المپ کامپیوتر امسال؟ [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
2.من برنامه نویسی هم در حدی بلدم و ترکیبیاتمم بهتر از هندسه و جبرمه و احتمال این که مدال توی ریاضی بیارم کمتر از کامپیوتره ینی احتمال این که سال بعد بتونم کامپیوتر مدال بگیرم زیاده به نظرتون من این یک سالی رو که مونده ریاضی بخونم یا کامپیوتر؟
مر30 :x :x :x :x :x
1. اگه 160 بگیری به احتمال خیلی زیاد قبول میشی !
2. کامپیوتر دیگه ! هم جذاب تره هم بیشتر بلدی ! :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا