کاربر حذف شده 8031
مهمان
پاسخ : امتیاز مرحله 1
همون بهتر که مدیر نیستی.
همون بهتر که مدیر نیستی.
به نقل از نرگس² :مم ، بچهها من يه چيزايي از تركيبيات حاليمه اما سوال خيلي حل نكردم . تا تاريخ المپياد چيكار ميتونم بكنم كه مرحله 1 قبول شم ؟
به نقل از Sobhan :رضا سوالای دوره آخه ؟
اگه امسال قبول بشی و نشی فرقی نداره چون نمیتونی مرحله 2 شرکت کنی !
کلا کتاب تمرین کامپیوتر و ریاضی باهم یکیه چون جفتش ترکیبیات ـهبه نقل از نرگس² :خب براي منم مرحله دو مهم نيست ، فقط مرحلهي 1 امسال مهمه . منظور آقا رضاعم فك كنم 3 سال قبل بوده !
كتاب المپياد رياضي دارم ، يه چيز خوب واس كامپيوتر ميخوام
مرحله 2 برنامه نویسی تئوری ـه !به نقل از R e z a :منظورم از دوره های قبل : سوال های مرحله اول سال های پیش
فرق داره چون با سطح سوالات مرحله 2 هم آشنا میشی
مرحله اول رو همینطوری هم فکر میکنم قبول شی البته !به نقل از نرگس² :مم ، بچهها من يه چيزايي از تركيبيات حاليمه اما سوال خيلي حل نكردم . تا تاريخ المپياد چيكار ميتونم بكنم كه مرحله 1 قبول شم ؟
به نقل از پرهام :فک میکنید چند تا سوال باشه امسال؟
نمرتون چند میشه به نظر خودتون؟
فک میکنید چند تا سوال باشه امسال؟
نمرتون چند میشه به نظر خودتون؟
من درصد گفتم. اونو هم با توجه به مرحله 1 های سالای قبل گفتم!به نقل از R e z a :نمره از چند محاسبه میشه ؟ من خبر ندارم
هر سوال چد نمره داره ؟
الان یه سوال پیش میاد!به نقل از مهسا.ق :روز دوم هم دوما و سوما می دن(اگه یه اول خیلی خفن باشه ینی خیلی ها می تونه مرحله دوم روز دوم بده و برگش صحیح بشه)
روز دوم تشریحیه
- برگه ی تستیه روز اولو واسه دوم سوما تصحیح می کنن اگه قبول بشی روز دومو تصحیح می کنن
ولی ممکنه این وسط مال چند تا اول خفن هم تصحیح کنن
چون هر ساله تو باشگاه یکی دو تا اول پیدا می شن
همچین چیزی اصلا وجود نداره.اصلا یعنی چی که مال چند تا اول خفن رو هم تصحیح میکنند؟(جملهت یکم مضحکه)به نقل از مهسا.ق :ولی ممکنه این وسط مال چند تا اول خفن هم تصحیح کنن
چون هر ساله تو باشگاه یکی دو تا اول پیدا می شن
یاللهبه نقل از saheli :salam
man avaliam
be nazar shoma chia bekhonam?!