یکم سنگینه نمدونم چرابه نقل از arvin.a :سایت باشگاه که باز نمیشه اه
جوابت پر از سوراخه! :)به نقل از Primeval :n تا تو دسته 1 و n تا تو دسته 2.
طبق فرض استقرا هر دسته را می افرازیم.
سپس یک راس باقی مانده را در نظر میگیریم.
سپس یک راس از دسته 1 و یک راس از دسته 2 انتخاب میکنیم.
این 3 راس تشکیل یک مثلث جدید می دهند این کار را تا تمام شدن راس های انتخاب نشده از هر دسته ادامه می دهیم.
تعتداد راس های دسته 1 و 2 برابر است.
◘
بعضی از سوال های دوره ، از سوالای مرحله 2 آسون ترنبه نقل از امــیـر حـمـزه :بچه ها من الان یه چیز جالب که متوجه شدم این سوال گراف همین Kn سوال دوره 2 سال پیش برا جدا کردن برنز ها بوده زود نیست یکم
ینی شما مرحله 2 های خودمون رو خوردید دیگه که رفتید سراغ سوالات دوره ها
ماشاالله بر شما
ببین حرفت درسته ولی موضوع سختی یا آسونی نیس موضوع یه تیپ خاصیه که مرحله 2 دارهبه نقل از Dant3 :بعضی از سوال های دوره ، از سوالای مرحله 2 آسون ترن
به نقل از امــیـر حـمـزه :آقای بیا و مردونگی کن از این سوال بگذر
این تن بمیره
آخه مرد مومن آدم میاد با سخت ترین سوال تو تمامی مرحله 2 ها شروع میکنه
این همه سوال آسون و خوشکل
اصلا من سوال اول رو بگم با اجازه
سوال 4 دوره 20 ام
نیما یه توضیحاتی در مورد این پستت بدهبه نقل از Primeval :مگه مثلث بندی استفاده از تمامی یاب ها نیست ؟؟؟.
(در مثلث های گوناگون)
؟؟؟
B-)
آقا یه حسی به من میگه خیلی بد گفتیا ینی افتضاحبه نقل از Dant3 :چون در هر مرحله دقیقا به یک شهر می تونیم بریم ، پس مراحل ما نا متناهی هستند.
لم : تابع تعداد شهر هایی که از آن ها گذر کرده ایم ، صعودی است.
اثبات : فرض کنید صعودی نباشد ، یعنی بعد از اینکه k شهر را دیدیم دیگر به هیچکدام از n-k شهر دیگر نرویم.
راس A را که یکی از n-k راس است را در نظر بگیرید.
اگر در مراحلمان به شهر A رفتیم ؛ انگاه تابع ما صعودی بوده است و فرض خلف ما غلط است.
ولی اگه هرگز به شهر A نرویم می توانیم شهر A را از کشورمان حذف کنیم و از فرض استقرای زیر استفاده کنیم.
فرض استقرا : اگر n-1 شهر داشته باشیم ، تابع تعداد شهر های دیده شده صعودی است.
پس طبق فرض استقرا n-1 شهر به غیر از A را میبینیم ؛ پس تابع صعودی بوده است.
در مرحله ای که n-1 شهر را دیده باشیم و یک شهر مانده باشد ( شهر B ) ؛ گام استقرا جواب نمی دهد.
شهر B به یکی از شهر های دیگر وصل است ( شهر C )
طبق استدلالمان ما شهر یک بار C را میبینیم حال وقتی شهر C را دیدیم فرض می کنیم هیچ شهری را تا کنون ندیده ایم و دوباره از فرض استقرایمان استفاده می کنم و می دانیم دوباره شهر C را میبینیم و اگر این کار را ادامه دهیم میبینیم تعداد نا متناهی بار از شهر C گذشته ایم و چون ساعت گرد می چرخد یکی از متناهی بار از C به B می رویم و شهر B رو هم میبینیم !
کلا خودم با جوابم حال نکردم