Dark Eagle
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- helli 2
- شهر
- Tehran
- مدال المپیاد
- کامپیوتر
پاسخ : سوالات مرحله 3
مثلا باسه بعضی هاش نمی شه اردره خوبی رو جمع و جور کرد باس pc رو 1 ساعت روشن بزاری بفکره...........
اما این هم سوالای دوره رو داره هم سوالایه ساده مثل همین که این بالا نوشتم...........
اینو که ... (3 نقطه)
B-)
پ ن: در ضمن به سبک پست دادن دیگران توهین نکنید .
(ما همینیم دیگه میخوای بخواه نمی خوای بیا بزن تو گوشم(چون تولدته ها))
پ ن2:تولدت مبارک(پیش A پیش)
پ ن3:من نو ــــــــــ بـــــــــم ؟؟؟
^-^
پ ن4:آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآررررررررررهـ
پروجکت یه جوریه..........به نقل از کیارش :این کتاب سوالات برنامه نویسی دوره رو جمع کرده. برای مرحله ۳ بهتر نیست پروجکت اویلر بزنیم؟
+ اینکه کدمونو بذاریم اینجا هم از نظر آموزشی جالب نیست. چون اینطوری یکی که میخواد سؤال رو حل کنه یه بار تلاش میکنه. بار دوم میاد کد رو میخونه و دیگه ارزش سؤال براش از بین میره.
مثلا باسه بعضی هاش نمی شه اردره خوبی رو جمع و جور کرد باس pc رو 1 ساعت روشن بزاری بفکره...........
اما این هم سوالای دوره رو داره هم سوالایه ساده مثل همین که این بالا نوشتم...........
بچه ها خوبه گفتم اگه کسی سوالارو حل کرده سریع جوابو نزاره..........به نقل از Dant3 :اینم کد من واسه این سوال
کد:#include<iostream> #include<conio.h> using namespace std; int main () { int n; cin>>n; int a[1000+1]; for(int i=0;i<1001;i++) { a[i]=0; } a[1]=1; a[2]=2; a[3]=2; int j=4; for(int i=3;i<1000;i++) { for(int z=1;z<=a[i];z++) { a[j]=i; j++; if(j==1001) { cout<<a[n]; getch(); return 0; } } } }
رضا خودت سوال بعدی رو بزار............به نقل از • Nima • :اگه سوالارو قبلا حل کردید نیاین بعد از گذاشتن سوال سریع جوابشو بزارید...........
به بقیه هم وقت بدید رو سوال فکر کنن...........
اینو که ... (3 نقطه)
B-)
پ ن: در ضمن به سبک پست دادن دیگران توهین نکنید .
(ما همینیم دیگه میخوای بخواه نمی خوای بیا بزن تو گوشم(چون تولدته ها))
پ ن2:تولدت مبارک(پیش A پیش)
پ ن3:من نو ــــــــــ بـــــــــم ؟؟؟
^-^
پ ن4:آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآررررررررررهـ