• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

واقعا چرا؟ [-(

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : واقعا چرا؟ [-(

نمونه ی انحراف کامل.
اون بحثم فقط واسه دلخوشی پیش میرفت.
ولی تو دل همه ی اونایی که تو بحث بودن فقط کینه و مسخره بازی موج میزد. خصلت آدمایی که ما هستیم اینه...

به نقل از مهراب عمرانی :
نمونه ی انحراف کامل.
اون بحثم فقط واسه دلخوشی پیش میرفت.
ولی تو دل همه ی اونایی که تو بحث بودن فقط کینه و مسخره بازی موج میزد. خصلت آدمایی که ما هستیم اینه...
:)) اینو خوب اومدی!
تا صفحه 15 همه خودشون رو نگه داشته بودن ولی بعد از اون...

خوب یه معمای معمولیه!شما خیلی فکرت خرابه که فکر میکنی همه اونطوری فکر میکنن که تو فکر میکنی(خودم نفهمیدم چی گفتم!) :o :))

به نقل از Irani :
خوب یه معمای معمولیه!شما خیلی فکرت خرابه که فکر میکنی همه اونطوری فکر میکنن که تو فکر میکنی(خودم نفهمیدم چی گفتم!) :o :))
ببین اینی که من دارم میگم یه نمونه اثبات شده است!
ضمنا گفتم که، من تمام تاپیک ها رو نگاه میکنم

به نقل از GCD :
احتمالش هست دخترا هم بخاطر "شوهر" اومده باشن
ولی پست های پسرا بیشتر بود!
درست صحبت کن !!!!!

به نقل از GCD :
[-( با عرض تاسف، همین الان دیدم موضوعی با عنوان "شوهر کردن دختر پادشاه" از همه موضوعات یک بخش بیشتر بازدید شده، واقعا چرا موضوعاتی که توشون عباراتی مثل "دختر" یا "شوهر" وجود داره اینهمه آمار بازدیدش میزنه بالا؟ نچ نچ نچ... [-( [-( [-(

به نظر من چون خودت اگه یه تاپیک شوهر و دختر داشته باشه سریع میری توش میبینی... فکر میکنی همه میرن میبینن !!!

آمار بازدید...(یه نفر باید خیلی بیکار باشه تو روز اینقدی آنلاین باشه که هر 3 دیقه بره تو یه تاپیکی که دفعات بازدیدش بره بالا...)

لینکه این تایپیک رو بزارین ما هم بریم ببینیم چیه ...!

به نقل از Immortal :
به نظر من چون خودت اگه یه تاپیک شوهر و دختر داشته باشه سریع میری توش میبینی... فکر میکنی همه میرن میبینن !!!
خوب این فقط یه فرضیه است، ولی با شواهد و دلایل زیاد

به نقل از مهراب عمرانی :
آمار بازدید...(یه نفر باید خیلی بیکار باشه تو روز اینقدی آنلاین باشه که هر 3 دیقه بره تو یه تاپیکی که دفعات بازدیدش بره بالا...)
ها؟

به نقل از Jinx :
لینکه این تایپیک رو بزارین ما هم بریم ببینیم چیه ...!
هیچی باباجان، یه معمای ساده!

به نقل از GCD :

به نقل از Immortal :
به نقل از مهراب عمرانی :

و الی آخر...

Back
بالا